cristiblondu Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Ulei diferentiale pt Galloper Nu comunica decit daca simeringul dintre ele este stricat. Ce ar fi daca ar comunica si cutia de viteza ar fi automata ? Nu lua in considerare cuvintul AR:ha::ha: Editat Noiembrie 6, 2011 de cristiblondu 1 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ulei diferentiale pt Galloper tocmai asta m-a si pus pe ganduri...clar trebuie sa dau uleiurile jos iar.....ms de raspuns cristi... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ulei diferentiale pt Galloper Eu ma intreb cum a bagat el 5l in cutie Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ulei diferentiale pt Galloper habar n-am ! m-a mai intrebat cineva cum a reusit... ideea e ca au intrat toti cei 5 litri...sau ma rog cu aproximatie poate erau 4,7L ca a mai ramas ulei pe peretii instalatiei de umplere...oricum zilele urmatoare ma duc sa golesc atat cutia cat si reductorul sa vad ce si cum ca n-am liniste... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ulei diferentiale pt Galloper Odata cu uleiul trebuie sa schimbi si mecanicul. Se pare ca e puternic si foarte ambitios... :ha::ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ulei diferentiale pt Galloper Buna ziua ! Pentru a lamuri un aspect al problemei de mai sus, 95% din cutiile de transfer americane folosesc ATF pentru lubrifiere, si din cutiile astea de transfer, cam 90% sunt cuplate cu cutii automate. Deci nu neaparat acolo este problema... Desi e bine sa bagi ce trebuie unde trebuie si cat trebuie, nu tot ce zboara se poate si gati... Si mai este un aspect de alta natura: unele cutii automate nu merg cu ATF, ci cu zemuri speciale, dar reductoarele de dupa tot ATF au in ele. Clar ca sunt separate intre ele, si va trebui actionat corespunzator. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Re: Ulei diferentiale pt Galloper urmeaza sa schimb zemurile la Calut.sa merg tot pe castrol?sau sa ma duc pe mobil? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate