Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

una mica la vremea ei ....

Lipoveanu

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
Vizitator popescueugen

Re: una mica la vremea ei ....

Ba, eu ca shofi de salvare de nou nascuti cu probleme am zis ca bine ca SIDA nu se ia prin aer. Copiilor mei le-am dat cutii de prezervative. M-am simtit vinovat pt. scaderea demografiei. Dar se pare ca altii SUBMINEAZA demografia si se mai si tem ca nu au cu ce sa-si hraneasca copiii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si mare e softpedia, si toti sar gardul inauntru, chiar daca poarta ii deschisa.

si daca iti permite timpul sa freci menta pe respectivul forum si sa savurezi de la a la z toate comentariile de pe orice topic, altfel decat: :sh2 nu poti ramane.

Link spre comentariu

Vizitator popescueugen

Eu nu am nimic impotriva nimanui mai ales ca nu pot sa contrazic afirmatii ale celor cu studii. La IS prin 80 cred , prof. univ.Branzei psihiatru de renume international ca dir.de spital a fost intrebat de reporter cati la numar sant internati. Raspunsul a fost ca nu asta e edificator pt. ca cei multi sant afara. Deduc eu dara ca gardu' pe care unii il considera o frontiera e de fapt pur ornamental. Ce am obs. mai ales ca lucrez in domeniu e ca inauntru sant cei care nu recunosc iar afara lasati liberi sant cei cei care recunosc. M-a intrebat un necunoscut odata daca il cunosc pe Stelica shof pe salvare. Azis ca nu se poate sa nu-l stiu ca e cam diliman. Pt ca eu nu avusesem onoarea nici cu Stelica nici cu asta care ma aborda, nu stiam care-i sanatos ori ba, nu puteam sa spun omului ca poate-i el dilimache, nu jignesc de obicei, am ales sa fiu un bun coleg si i-am zis ca noi shoferii de salvare toti suntem asa. Nu puteam lasa omu sa aibe parere proasta despre colegii mei. Atunci omu meu s-a dat 2 pasi inapoi cu respect.Si daca se pretinde cineva sanatos sa vina sa-i dau salvarea 3zile, si mai vorbim. Apropo, cum s-a aflat ca eu rasfoiesc tot pe aici? Daca ploua si in alte parti eu ma bucur.

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Mesaj pentru cel care a ejaculat:

-trebuie sa faci un test de sarcina

Apoi ai 2 variantr:

-daca ne e gravida poti sa mai incerci

-daca e gravida, ia pusca si asteapta sa vina barza (cu glont pe teava) si cand vine o mierlesti ( daca are barza blugi pe ea ramane gravida?):banana

:2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr
Link spre comentariu

Daca nu inchid topicul ...o sa continuati in acelasi stil ... :uameni

Daca inchid topicul tot o sa ma injurati ca nu v-am lasat sa continuati... :uameni

Concluzia: :smb

Deci?:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare