Lipoveanu Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 97426&st=0 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Mare e gradina Domnului, multi au sarit gardul!!! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 asta e generatia McDonald's Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 ne transformam in americani :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 sau poate multi au fugit de la orele de s**ologie :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 excelent, avem nevoie de cat mai multi prosti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 aaaa, atentie, individul a "ejcaulat"!!!!! nu e chiar asa cum pare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: una mica la vremea ei .... Ba, eu ca shofi de salvare de nou nascuti cu probleme am zis ca bine ca SIDA nu se ia prin aer. Copiilor mei le-am dat cutii de prezervative. M-am simtit vinovat pt. scaderea demografiei. Dar se pare ca altii SUBMINEAZA demografia si se mai si tem ca nu au cu ce sa-si hraneasca copiii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: una mica la vremea ei .... si mare e softpedia, si toti sar gardul inauntru, chiar daca poarta ii deschisa. si daca iti permite timpul sa freci menta pe respectivul forum si sa savurezi de la a la z toate comentariile de pe orice topic, altfel decat: :sh2 nu poti ramane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: una mica la vremea ei .... Eu nu am nimic impotriva nimanui mai ales ca nu pot sa contrazic afirmatii ale celor cu studii. La IS prin 80 cred , prof. univ.Branzei psihiatru de renume international ca dir.de spital a fost intrebat de reporter cati la numar sant internati. Raspunsul a fost ca nu asta e edificator pt. ca cei multi sant afara. Deduc eu dara ca gardu' pe care unii il considera o frontiera e de fapt pur ornamental. Ce am obs. mai ales ca lucrez in domeniu e ca inauntru sant cei care nu recunosc iar afara lasati liberi sant cei cei care recunosc. M-a intrebat un necunoscut odata daca il cunosc pe Stelica shof pe salvare. Azis ca nu se poate sa nu-l stiu ca e cam diliman. Pt ca eu nu avusesem onoarea nici cu Stelica nici cu asta care ma aborda, nu stiam care-i sanatos ori ba, nu puteam sa spun omului ca poate-i el dilimache, nu jignesc de obicei, am ales sa fiu un bun coleg si i-am zis ca noi shoferii de salvare toti suntem asa. Nu puteam lasa omu sa aibe parere proasta despre colegii mei. Atunci omu meu s-a dat 2 pasi inapoi cu respect.Si daca se pretinde cineva sanatos sa vina sa-i dau salvarea 3zile, si mai vorbim. Apropo, cum s-a aflat ca eu rasfoiesc tot pe aici? Daca ploua si in alte parti eu ma bucur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: una mica la vremea ei .... blugi originali .... nu din aia de europa en-gros ... :ha: :ha: asta laba ...frate ..... ( poza e de pe aici de pe forum ..) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: una mica la vremea ei .... intrebare: Ce faci ma? raspuns : Uite fac de-o saptamana, ce-are ursu-n loc de mana:ha: :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: una mica la vremea ei .... :ha::ha::ha::uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: una mica la vremea ei .... :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: De aici vorba dau la buci prin Blugi!!!!!!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: una mica la vremea ei .... Mesaj pentru cel care a ejaculat: -trebuie sa faci un test de sarcina Apoi ai 2 variantr: -daca ne e gravida poti sa mai incerci -daca e gravida, ia pusca si asteapta sa vina barza (cu glont pe teava) si cand vine o mierlesti ( daca are barza blugi pe ea ramane gravida?):banana :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: una mica la vremea ei .... Daca nu inchid topicul ...o sa continuati in acelasi stil ... :uameni Daca inchid topicul tot o sa ma injurati ca nu v-am lasat sa continuati... :uameni Concluzia: :smb Deci?:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate