Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

E ziua mea....

RZV

Postări Recomandate

:Gr :Gr :Gr :k

Este ziua si forumul nu recunoase....... :ha: :ha:

Schimb prefixul ....30......imi urez in spiritul bahic de bine si incerc sa ma pup :P

Bagati!

P.S. :sunt plecat citeva zile la Brasov,nu garantaz ca va multumesc! :ha:

Editat de Astral
IMI...ITI....ISI....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA !

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: E ziua mea....

Bravo Coane... La Multi Ani !... sa cresti mare si sa fi sanatos !!!

... si arunca-ti telefonu' daca tot nu suna... inseamna ca e defect :uameni sa vanda aparate defecte ! Ori avand in vedere ca azi e si ziua lui Mircea Sandu.... a dat spaga sa te eclipseze :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

La Multi Ani Razvane !!! :k :k :k si la mai multe :x

P.S. Nu fi suparat pe forum ca nu ti-a recunoscut ziua, pt ca se pare ca si forumul are preferintele lui (sa nu zic ca se uita la fata omului, inainte de a-i recunoaste ziua :ha: :ha: ). Deci cum ziceam, are preferintele lui : pe unii ii recunoaste cu o luna inainte (se stie ala cu musca pe ... aparatul foto :grin: ) iar pe unii deloc :ha: :ha:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Am scormonit netul sa caut felicitarea ce i-am trimis-o lui frate-miu cind a facut 30 de ani. Nu am gasit-o, asa ca ti-o povestesc. Imagineaza-ti un coboritor pe bicicleta (vazut din spate), care decoleaza de pe un prag de stinca. Pluteste o vreme in linie dreapta, dupa care incepe sa coboare (ca deh, gravitatia isi face datoria). Sub imagine era scris: "Happy 30 Its a Downhill From Here!!!" Asa ca, iti urez o "coborire" :2dr lunga si fara griji :h5

ps: lui fratelo nu prea i-a picat bine; sper ca tu stii mai mult de gluma decit el :hi

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare