RZV Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 (editat) :Gr :Gr :Gr :k Este ziua si forumul nu recunoase....... :ha: :ha: Schimb prefixul ....30......imi urez in spiritul bahic de bine si incerc sa ma pup :P Bagati! P.S. :sunt plecat citeva zile la Brasov,nu garantaz ca va multumesc! :ha: Editat Aprilie 11, 2018 de Astral IMI...ITI....ISI....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: E ziua mea.... Bravo Coane... La Multi Ani !... sa cresti mare si sa fi sanatos !!! ... si arunca-ti telefonu' daca tot nu suna... inseamna ca e defect :uameni sa vanda aparate defecte ! Ori avand in vedere ca azi e si ziua lui Mircea Sandu.... a dat spaga sa te eclipseze :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: E ziua mea.... Vii la Brasov hai sa te cinstim :x :x :x La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!! 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani si sa fii sanatos si baftos. :h5 "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... la multi ani Razvane!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani cu sanatate ! :1 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani Razvane! :x :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani ! Razvane :x :x :k :k sa ne vedem la :old sanatosi :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani domnu'! :k :b :k "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... LA MULTI ANI !!! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani si multa sanatate Razvane ! :Gr :Gr PS : Am un coleg de servici care de douazeci de ani de cand il cunosc , atunci cand e ziua lui , isi ia liber ....... :banana Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani RZV! Distactie placuta :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani frumosi si o viata plina ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... LA MULTI ANI ! :k :gr1 :h5 :x :x :x :x :x :x MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... LA MULTI ANI :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... Sa traiesti si la mai mare,frumoasi ani ............30 ................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... Sincer iti doresc Sanatate Maxima si tot ce iti doresti sa se indeplineasca. :1 Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani Razvane ! :k :k :k cate unul pentru fiecare deceniu ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani ! :Gr :k :gr1 :h5 :x :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani si din partea mea :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani Razvane !!! :k :k :k si la mai multe :x P.S. Nu fi suparat pe forum ca nu ti-a recunoscut ziua, pt ca se pare ca si forumul are preferintele lui (sa nu zic ca se uita la fata omului, inainte de a-i recunoaste ziua :ha: :ha: ). Deci cum ziceam, are preferintele lui : pe unii ii recunoaste cu o luna inainte (se stie ala cu musca pe ... aparatul foto :grin: ) iar pe unii deloc :ha: :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... Am scormonit netul sa caut felicitarea ce i-am trimis-o lui frate-miu cind a facut 30 de ani. Nu am gasit-o, asa ca ti-o povestesc. Imagineaza-ti un coboritor pe bicicleta (vazut din spate), care decoleaza de pe un prag de stinca. Pluteste o vreme in linie dreapta, dupa care incepe sa coboare (ca deh, gravitatia isi face datoria). Sub imagine era scris: "Happy 30 Its a Downhill From Here!!!" Asa ca, iti urez o "coborire" :2dr lunga si fara griji :h5 ps: lui fratelo nu prea i-a picat bine; sper ca tu stii mai mult de gluma decit el :hi I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La Multi Ani RZV-ule.....sanatate maxima.....si da si tu un semn de viata :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate