Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... Cata perversitate din partea ta Razvane! LA MULTI ANI! E misto cu 3 in fata, iti spune io! :h5 :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... LA MULTI ANI!si sanatate maxima Razvane :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani Raz vane...si te asteptam sa mai schimbi prefixul de inca 10 x. Sanatate maxima si numai impliniri. :Gr :gr1 :Gr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... la multi ani rzv-ule, sa fi sanatos si tot ce iti doresti!!! :x :x :x :x :x KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani si multa sanatate. :x :be :dr :2dr :k :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani ! Si forumul s-a saturat :ha: Toate cele bune, si sa pregatesti lada de whisky Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... la multi ani, sa te faci milionar in urmatorul deceniu, si sa ai parte numai de lucruri bune, ca apoi in urmatorul deceniu nici nu mai poti avea mari pretentii... :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... LA MULTI ANI :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... LA MULTI ANI SI MUUULTI BANI, RZV-ULE! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani, Sanatate ca sa te bucuri de Viata si..... un dram de Nebunie ca sa si razbati in Viata! :k Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... la multi ani RZV :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... Telefonic ti-am transims ce aveam sa-ti zic, si-ti mai zic si aici....fi-ti-ar parchetu` lu parchetu` si plinta unde mi-am rupt deshtele sa faca click si m-ai tinut 12 ore inchis fara enternet si fara....sa mai continui? :ha: La multi ani, BRE`! :x :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani Razvane :x si vezi ca-ti ureaza La multi ani si RZV ala de pe forum cu Patrolu` de 3.3 :wink: :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: E ziua mea.... :k La multi ani !!! Sanatate multa Razane :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: E ziua mea.... Va foarte multumesc,prieteni brasoveni sapt asta va vizitez.....prieteni bucuresteni :ha: bautura in sticle mari :banana :x am uitat-o acasa la Buc ...asa ca dau de baut cu intirziere.... Multumesc pt urari si va pup pe gingii...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: E ziua mea.... :bravo la multi ani si sa fii sanatos razvane http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: E ziua mea.... La multi ani, micule! he, he, hei...ce varsta frumoasa...la 30 ani eram viteaz... dadeam cu cardanu'-n dreapta si-n stanga... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate