Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

E ziua mea....

RZV

Postări Recomandate

Re: E ziua mea....

la multi ani, sa te faci milionar in urmatorul deceniu, si sa ai parte numai de lucruri bune, ca apoi in urmatorul deceniu nici nu mai poti avea mari pretentii... :ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Telefonic ti-am transims ce aveam sa-ti zic, si-ti mai zic si aici....fi-ti-ar parchetu` lu parchetu` si plinta unde mi-am rupt deshtele sa faca click si m-ai tinut 12 ore inchis fara enternet si fara....sa mai continui? :ha: La multi ani, BRE`! :x :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

La multi ani Razvane :x si vezi ca-ti ureaza La multi ani si RZV ala de pe forum cu Patrolu` de 3.3 :wink: :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Va foarte multumesc,prieteni brasoveni sapt asta va vizitez.....prieteni bucuresteni :ha: bautura in sticle mari :banana :x am uitat-o acasa la Buc ...asa ca dau de baut cu intirziere....

Multumesc pt urari si va pup pe gingii......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare