dalmatianul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 se poate folosi pt un samurai suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: intrebare troliu depinde cate kg poate trage un prieten a cumparat asa ceva cu prindere si pe carligul de remorcare si putea trage 2000 kg si a functionat perfect la o scoatere din noroi dar stiu ca a dat pe el 200 ron?! poate ala este mai performant in vederea greutati de tragere peste 2000 kg schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: intrebare troliu tot 2000kg scrie in fisa tehnica suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: intrebare troliu ca orice dispozitiv, trebuie folosit in limitele date de producator daca doresti sa il folosesti mai mult decat are specificatiile, ori se arde ori se rupe, lucru valabil in orice domeniu desigur, ai vrea sa auzi "merge sigur, e si prea mult, am un prieten care a folosit unul si a tras un taf din rapa cu el" dar nu iti spune nimeni asa ceva...si cei care folosesc trolii mai puternice si specializata sunt prosti ca au dat banii pe ceva, cand de fapt nu e neoie, merge "si asa" fiecare pe raspunderea lui forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: intrebare troliu nici o parere :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: intrebare troliu Am eu asa ceva,de 2T,se descurca binisor dar in situatii mai dificile cand ti-e lumea mai draga se incinge motorul si decupleaza releul de protectie,sa nu mai vorbim de viteza care este putin mai mare decat cea a melcului... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: intrebare troliu DACA situatia ii ''dificila'' poti folosi scripeti... asa ca ai putea sa te folosesti de el in limita bunului simt. Am vazut si eu cum funcioneaza unu si ii dau dreptate colegului cosmacatalyn ... viteza lui este demna de cea a unui melc turbat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: intrebare troliu multumesc pt sfaturi inseamna ca trebuie taiat de pe lista sincer ma incinta doar greutatea scazuta :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: intrebare troliu Eu am reusit sa stric unul,tot cu un Samurai,te ajuta in situatii dificile dar doar atat cat sa nu tragi cu mainile goale de el. Din ce mi-au povestit altii,alea sunt facute pentru a urca barcile pe peridoc. Soimu are dreptate.... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate