ovi1166 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Am achizitionat de curind un XJ si radio casul a fost deconectat cand a fost schimbata bateria. Ghinion! cel care a schimbat bateria nu avbea codul, asa ca, am luat masina cu radio cas-ul fara cod. Please HELP!!! Date de identificare radio cas: Producator: ALPINE Part No: P05269484AB S/N; T BE AA 219 8 59074 DATE CODE: 2198 SUPPLIER: 26777 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Radio Cas Codat Din cate stiu eu de pe la alti constructori trebuie sa mergi la reprezentanta Jeep cea mai apropiata de tine cu codurile respective, si contra unei sume mici sau la altele contra niciunei sume vei primi codul aparatului tau. Asta in cazul in care masina are aparatul original. In cazul in care aparatul a fost schimbat cu unul din comert va trebui sa mergi la un reprezentant al firmei producatoare sau la cineva care decodeaza aparate. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Radio Cas Codat Am achizitionat de curind un XJ si radio casul a fost deconectat cand a fost schimbata bateria. Ghinion! cel care a schimbat bateria nu avbea codul, asa ca, am luat masina cu radio cas-ul fara cod. Please HELP!!! Date de identificare radio cas: Producator: ALPINE Part No: P05269484AB S/N; T BE AA 219 8 59074 DATE CODE: 2198 SUPPLIER: 26777 iti recomand pe Tibi....tel: 0721.777.111 decodeaza orice aparat radio si mai poate face si alte modificari la km, bord...etc In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Radio Cas Codat :hi Treaba cu mersul la reprezentanta Jeep, nu ajuta decit la aparatele montate din fabrica. Trebuie sa te adresezi producatorului (Alpine in cazul tau), care contra unei sume de bani (mare in comparatie cu serviciul oferit) si a actelor tale de identitate, iti da codul. Eu am avut aceeasi problema cu un Blaupunkt si mi-au cerut 60€. Nerentabil pt. aparatul meu. Vad ca al tau e un model vechi (1998). La aparatele vechi, "chip"-ul care se ocupa de codare, era sensibil la frig. Daca nimic altceva nu functioneaza, baga-l in congelator (nu frigider) peste noapte (mai bine 2 nopti), dupa care scoate-l, lasa-l sa se dezghete si sa se usuce bine condensul (de ex. o zi pe calorifer) si incearca-l. Dar sa fie frig-frig Daca se poate -25 -30°C. Daca ai norocul sa fie in el "chip"-ul vechi, va functiona din nou. Dar va fi "decodat" FOREVER. Da´ promiti ca nu mai spui la nimeni :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Radio Cas Codat :hi Treaba cu mersul la reprezentanta Jeep, nu ajuta decit la aparatele montate din fabrica. Trebuie sa te adresezi producatorului (Alpine in cazul tau), care contra unei sume de bani (mare in comparatie cu serviciul oferit) si a actelor tale de identitate, iti da codul. Eu am avut aceeasi problema cu un Blaupunkt si mi-au cerut 60€. Nerentabil pt. aparatul meu. Vad ca al tau e un model vechi (1998). La aparatele vechi, "chip"-ul care se ocupa de codare, era sensibil la frig. Daca nimic altceva nu functioneaza, baga-l in congelator (nu frigider) peste noapte (mai bine 2 nopti), dupa care scoate-l, lasa-l sa se dezghete si sa se usuce bine condensul (de ex. o zi pe calorifer) si incearca-l. Dar sa fie frig-frig Daca se poate -25 -30°C. Daca ai norocul sa fie in el "chip"-ul vechi, va functiona din nou. Dar va fi "decodat" FOREVER. Sigur nu mai spune :ha: Da´ promiti ca nu mai spui la nimeni :ha: PATROLATOR :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Radio Cas Codat Daca mai ai manualul de utilizare al masinii, vezi ca pe ultima pagina ai codul de casetofon... daca nu te duci la un "decodor"... daca esti din bucuresti poti sa te duci la Jeep Comservice si ti-l decodeaza ei ( 100 ron maxim ). Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Radio Cas Codat ,.....mai pune 100 si cumpara un mp4 :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Radio Cas Codat sa aflat codul la reprezentanta pe 50 roni. multumim ptr sfaturi. se poate inchide LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate