Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Radio Cas Codat

ovi1166

Postări Recomandate

Am achizitionat de curind un XJ si radio casul a fost deconectat cand a fost schimbata bateria.

Ghinion! cel care a schimbat bateria nu avbea codul, asa ca, am luat masina cu radio cas-ul fara cod. Please HELP!!!

Date de identificare radio cas:

Producator: ALPINE

Part No: P05269484AB

S/N; T BE AA 219 8 59074

DATE CODE: 2198

SUPPLIER: 26777

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Radio Cas Codat

Din cate stiu eu de pe la alti constructori trebuie sa mergi la reprezentanta Jeep cea mai apropiata de tine cu codurile respective, si contra unei sume mici sau la altele contra niciunei sume vei primi codul aparatului tau. Asta in cazul in care masina are aparatul original.

In cazul in care aparatul a fost schimbat cu unul din comert va trebui sa mergi la un reprezentant al firmei producatoare sau la cineva care decodeaza aparate.

Link spre comentariu

Am achizitionat de curind un XJ si radio casul a fost deconectat cand a fost schimbata bateria.

Ghinion! cel care a schimbat bateria nu avbea codul, asa ca, am luat masina cu radio cas-ul fara cod. Please HELP!!!

Date de identificare radio cas:

Producator: ALPINE

Part No: P05269484AB

S/N; T BE AA 219 8 59074

DATE CODE: 2198

SUPPLIER: 26777

iti recomand pe Tibi....tel: 0721.777.111

decodeaza orice aparat radio si mai poate face si alte modificari la km, bord...etc

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

:hi

Treaba cu mersul la reprezentanta Jeep, nu ajuta decit la aparatele montate din fabrica. Trebuie sa te adresezi producatorului (Alpine in cazul tau), care contra unei sume de bani (mare in comparatie cu serviciul oferit) si a actelor tale de identitate, iti da codul. Eu am avut aceeasi problema cu un Blaupunkt si mi-au cerut 60€. Nerentabil pt. aparatul meu.

Vad ca al tau e un model vechi (1998). La aparatele vechi, "chip"-ul care se ocupa de codare, era sensibil la frig. Daca nimic altceva nu functioneaza, baga-l in congelator (nu frigider) peste noapte (mai bine 2 nopti), dupa care scoate-l, lasa-l sa se dezghete si sa se usuce bine condensul (de ex. o zi pe calorifer) si incearca-l. Dar sa fie frig-frig Daca se poate -25 -30°C. Daca ai norocul sa fie in el "chip"-ul vechi, va functiona din nou. Dar va fi "decodat" FOREVER.

Da´ promiti ca nu mai spui la nimeni :ha:

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

:hi

Treaba cu mersul la reprezentanta Jeep, nu ajuta decit la aparatele montate din fabrica. Trebuie sa te adresezi producatorului (Alpine in cazul tau), care contra unei sume de bani (mare in comparatie cu serviciul oferit) si a actelor tale de identitate, iti da codul. Eu am avut aceeasi problema cu un Blaupunkt si mi-au cerut 60€. Nerentabil pt. aparatul meu.

Vad ca al tau e un model vechi (1998). La aparatele vechi, "chip"-ul care se ocupa de codare, era sensibil la frig. Daca nimic altceva nu functioneaza, baga-l in congelator (nu frigider) peste noapte (mai bine 2 nopti), dupa care scoate-l, lasa-l sa se dezghete si sa se usuce bine condensul (de ex. o zi pe calorifer) si incearca-l. Dar sa fie frig-frig Daca se poate -25 -30°C. Daca ai norocul sa fie in el "chip"-ul vechi, va functiona din nou. Dar va fi "decodat" FOREVER.

Sigur nu mai spune :ha:

Da´ promiti ca nu mai spui la nimeni :ha:

PATROLATOR

:cl
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca mai ai manualul de utilizare al masinii, vezi ca pe ultima pagina ai codul de casetofon... daca nu te duci la un "decodor"... daca esti din bucuresti poti sa te duci la Jeep Comservice si ti-l decodeaza ei ( 100 ron maxim ).

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare