cretu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Care aveti lanturi pt 175/80/16? pe unde ati gasit? eu nu am reusit sa gasesc, iar dimensiuni cat de cat apropiate nu se potrivesc nici daca ar fi de guma ca sa le intind. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Lanturi Eu am luat o pereche anul trecut din targul Vitan. nu mai stiu exact cat am dat dar ceva in jur de 7-80 de lei(in ruptul capului nu as fi dat 5-6 mil pe niste lanturi, cel putin atunci). Le-am folosit anul trecut in perioada revelionului pe zapada si au fost k. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Lanturi Exista dimensiunea ta la Rud, modelul Grip V (pentru SUV-uri), pret de lista 115 euro + TVA. Ti le pot da cu discount de 25%, la 102 euro, TVA inclus. Vezi www.rud.com Razvan GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Lanturi E kit de patru roti s-au doua ? Ma intereseaza si pe mine un set de patru ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Lanturi Pentru "cretu":Daca facusi rost de lanturi spune-mi fratioare si mie de care?,cu cat?,ce dimensiuni si de care sunt? Imi trebuie si mie 4 buc :h5 . Multam fain!(cum ziceti ...) :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate