Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recoanditionare+preparare Patrol

rd_adi

Postări Recomandate

In luna august am cumparat un Nissan Patrol in stare foarte buna de la un tip din Bucuresti care nu stia ce e blocantul spate sau ca mereleurile originale pot fi puse pe lock cu cheia de roti.De asemenea nu stia diferenta dintre SUV si masina de teren(off road)

Copara masina cu Tuaregu Q7 si altele... Singura uzura off road pe care a vazut-o masina din 97 de cand e la el si de cand e in tara a fost plibare in Delta cu niste cauciucuri 100% on road! Sau cel putin asa afirma el... :grin:

Masina a fost la un pret relativ ok dar arata perfect interior exterior sasiu motor...

Spre deosebire de majoritatea Nissanurilor nu avea rugina pe la aripi si in parte din spate a sasiului! Motorul poneste la sfert de cheie.. nu o laud ca e a mea dar chiar mi-a placut tare mult in ciuda vechimii fiind din `88

Am ajuns cu ea super ok la cluj singura problema fiind cuta de viteze car huruia urat in a 5-a fiind sparti rulmentii.

Au inceput lucrul la masina:

-curatare si vrificare sasiu + izolare cu grund si autovopant

-taiere aripi(incape 38 fara probleme), curatare si izolare caroserie interior exterior (podeaua si pe la aripi)

-body lift de 2,5cm

-suspensie King Springs+Tough Dog (HD) +7,5

-schimbare injectoare + verificare compresie motor(30)

-revizie lant cinetic

-creere + montaj bare si praguri custom made

-troliu T-Max 12.000

-interior reconditionat

-instalatie sistem audio

-montaj flanse

-revizie directie

-revizie instalatie electrica

-montaj 37`-uri Lerma Gomme profil Simex

-antifonaj habitaclu

...

Proiectul a durat pana zilele trecute cand am reusit sa termin cu bine lucrarea...

Poza de prin zapada e primita de la fostul proprietar si e pusa pentru a se putea face o idee de cum arata masina initial si unde a ajuns...Pana acum masina a vazut off road din partea mea doar in teste unde a fost destul de soft..si s-a comportat deosebit!

143314651_Imagine001(Small).jpg.3c8d856c5c01e0cd0d777f715f8860db.jpg

942510257_Imagine005(Small).jpg.638d1019afb6a9e8bbbd30ca7dc8fa96.jpg

1246443227_Imagine006(Small).jpg.ba043d0454d3b1088734d6a28eba1960.jpg

202314807_Imagine012(Small).jpg.f044731e3e6c2f344c6ba5a9ad119e02.jpg

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recoanditionare+preparare Patrol

asta ziceam si eu:D dar :P "e o masina grea, cu motor subdimensionat, e pupuroasa, n-o sa pleci de pe loc". ca sa vezi...ai aflat si tu ceva in seara asta:) cand o sa pleci de pe loc, sau in noroi, cand o sa iesi de unde nici inot nu credeai ca poti:P sa te gandesti ca e o iluzie, ca de fapt masina ta nu se poate misca nici pe asflat, pe loc drept. in legatura cu "tocirea" anvelopelor (ma gandesc ca ti-as pus aceasta problema:) ), si eu am tot lerma gomme pe masina (super multumit) o folosesc zi de zi in bucuresti, dar si in afara orasului, am 1800 de km cu ea incaltata asa si in unele locuri se mai vad acele "mustati" de la fabricare

Link spre comentariu

Lerma Gomme Extreme Trial tine enorm de mult si on road si off road!

Motorul duce gumele nu ma pot plange dar trebuie turatie mai mare in unele locuri...

Daca chiar se vrea putere mai mare merita sa se monteze un intercooler si sa se dea debit putin mai mult din pompa de injectie! La cerere speciala se poate mari si presiunea in turbo... si atunci e desa foarte simtitor iar costurile nu depasesc 200 de euro!

Dar masina se descurca foarte bine si asa!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

asta era masina care am vrut eu sa o iau de la un bucurestean inainte de Toyota,zicea ca este a cumnatului sau nu stiu ce,habar nu avea de masina

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

hai fratilor sariti! ca n-o sa se invarta rotile, ca n-o sa se miste de pe loc, ca sunt inguste, ca nu arata bine, spuneti tot ce mi-ati spus si mie :D man, felicitari, sa te bucuri de ea;) :1 :h5

:grin: :g :g :g :h5 Sustinere 100% :grin: :h5 ..., si eu sunt Stan Patitu` :ha: :ha: :h5

:1 pentru prepararea Trolului! :h5

Link spre comentariu

sa o stapanesti sanatos .... te-ai invartit tu pe langa ele dar ai ajuns unde trebuie .... buna alegere ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1

dar totusi ... ai mers pe blat cu prepararea ei ..... o vorba... o poza ... sa vada si okiu nostru ....... se poate ......!?!?

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

a 5-a viteza , daca nu se schimba rapoartele se presupune ca ar fi degeaba.... din ce am fost si eu sfatuit de batranii sportului

p.s. arata excelent, poti face niste poze si cu ea flexata sa vedem cum lucreaza suspensia? si eventual niste poze cu modificarile aduse suspensiei :h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

corect. joaca pe drum numai daca sunt sleauri ca pe centura...acolo joaca orice masina:), numai ca fiind inalta, senzatia e alta. intr-a 5-a merge la fel de bine.pot sa merg cu a 5-a si cu viteza de 40-50 km pe ora, in plan orizontal, fara ca motorul sa dea semn ca ar fi subturat. despre viteza da, mergi listit cu 120, 140 fiind maxim suportat de aceste anvelope. nu sunt masini "de viteza"...felicitari inca o data:) si poate ne intalnim odata noi astia carora motorul nu le misca rotile :h5

Link spre comentariu

corect. joaca pe drum numai daca sunt sleauri ca pe centura...acolo joaca orice masina:), numai ca fiind inalta, senzatia e alta. intr-a 5-a merge la fel de bine.pot sa merg cu a 5-a si cu viteza de 40-50 km pe ora, in plan orizontal, fara ca motorul sa dea semn ca ar fi subturat. despre viteza da, mergi listit cu 120, 140 fiind maxim suportat de aceste anvelope. nu sunt masini "de viteza"...felicitari inca o data:) si poate ne intalnim odata noi astia carora motorul nu le misca rotile :h5

Si eu sper sa ne vedem sa facem o tura mica! Eu zic ca off roadul se bazeaza pe roti mari e drept 35-ul e cea mai echilibrata pentru concurs dar eu nu concurez e masina hobby si pentru ce fac eu e cel mai bine asa... Mersi frumos inca odata ma bucur ca munca mi-e apreciata!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

nu mai merge cu 40-50km/h in viteza a 5-a ..... caci o sa-ti ramana stirb pinionul de a 5-a ... sunt forte enorme ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Subscriu la cele de mai sus , merge dar e contraindicat , un dinte rupt in cutie a reusit sa fisureze carcasa cutiei , din care am ales doar ceva componente (care tot la fier vechi au ajuns.....)

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare