Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Catei Schnauzer Mijlociu ( standard).

foxman

Postări Recomandate

De o saptamana sunt detinatorul a 8 catei din rasa Schnauzer mijlociu, culoare sare si piper.

Intrucat nu doresc sa imi tin niciunul din ei ci doar cateaua mama, atasez acest anunt pentru doritorii de caini. Rasa se preteaza la curte dar si apartament. Sunt caini de marime medie, foarte inteligenti si usor de instruit. Parintii au pedigree, carnet de sanatate, pasaport international, cip de identificare si tatuaj. Sunt sanatosi si voinici. Sunt buni caini de paza , atasati de familie si copii. Nu fac parte din categoria cainilo deosebit de agresivi si periculosi. Buni companioni , iubesc muntele , astfel incat puteti sa-i luati calare pe 4x4. Nepretentiosi si curajosi. Pentru cei interesati: 0723046333.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Catei Schnauzer Mijlociu ( standard).

inca cateva fotografii pentru doritori

De o saptamana sunt detinatorul a 8 catei din rasa Schnauzer mijlociu, culoare sare si piper.

Intrucat nu doresc sa imi tin niciunul din ei ci doar cateaua mama, atasez acest anunt pentru doritorii de caini. Rasa se preteaza la curte dar si apartament. Sunt caini de marime medie, foarte inteligenti si usor de instruit. Parintii au pedigree, carnet de sanatate, pasaport international, cip de identificare si tatuaj. Sunt sanatosi si voinici. Sunt buni caini de paza , atasati de familie si copii. Nu fac parte din categoria cainilo deosebit de agresivi si periculosi. Buni companioni , iubesc muntele , astfel incat puteti sa-i luati calare pe 4x4. Nepretentiosi si curajosi. Pentru cei interesati: 0723046333.

Link spre comentariu

Re: Catei Schnauzer Mijlociu ( standard).

Super simpatici, pune niste poze cu catzeii cum sunt acum (si ceva mai mari, pozele...), eu as fi interesat, nu stiu cum as face cu transportul...

Sa-nteleg ca au o saptamana de viata, inseamna ca mai trebuie sa-i tii inca 3-5 saptamani...

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare