Radu Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 (editat) nu stiu daca ati vazut asta, l-am primit de la un amic astazi. Masina de serie, se poate inmatricula oriunde in lume. Arata foarte tare. Uf5m2cKu0IU Editat Ianuarie 6, 2011 de Astral I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie Arata interesant. Aici e "casa" lui cu mai multe detalii tehnice: http://www.atonimpulse.com Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie mda am mai vazut-o tot aici ma intreb cat va costa una si cat ar fi inmatricularea la noi probabil mai mult decat costa masina Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie volan pe dreapta ? sau mi s-a parut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie Este facuta de Kamaz drept MultiPurposeVehicle.L-am vazut in actiune p youtube si nu e de joaca. Ce m-a lasat fara cuvinte a fost consumul de carburant de site-ul lor 15l/100 urban, 20l/100 offroad si motorul de doar 150cp. Super tare jucaria dar ma gandesc si acum pe unde gasesti un cauciuc dala daca rupi vreunu' :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie Este facuta de Kamaz drept MultiPurposeVehicle.L-am vazut in actiune p youtube si nu e de joaca. Ce m-a lasat fara cuvinte a fost consumul de carburant de site-ul lor 15l/100 urban, 20l/100 offroad si motorul de doar 150cp. Super tare jucaria dar ma gandesc si acum pe unde gasesti un cauciuc dala daca rupi vreunu' :roll: Iar viteza maxima este de 80km/h http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie volan pe dreapta ? sau mi s-a parut... volan pe mijloc Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie Arata bine masina dar piese pentru ea de unde ei si plus unde faci pana la o masina din aia la roata aia iti trebuie 10 oameni sa o dea jos dar nu e o problema asta Pretul cred ca e o problema principala cat costa ?(mult) Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie Arata bine masina dar piese pentru ea de unde ei si plus unde faci pana la o masina din aia la roata aia iti trebuie 10 oameni sa o dea jos dar nu e o problema asta Pretul cred ca e o problema principala cat costa ?(mult) vezi asta-i problema nu poti fi si cu monstru de masina si cu bani Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie Costa in jur de 90k usd. Problema nu sunt bani, problema e ca este lista de asteptare ... nesfirsita si uoameni stiu sa faca doar vreo 15 bucati pe an. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Aton Impulse - amfibie aaaa deci snorkel nu are nevoie... si uite asa ia scazut pretul... nu vreau sa supar pe nimeni dar masina nu trece prin apa, face pe barcuta, iar flotabilitatea cred ca e data mai mult de imensitatea de bocanci ce ii are in picioare :ha: dar in padure ? cum incape printre copaci ? nu mai bine arata ...... asta ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 (editat) Re: Aton Impulse - amfibie nu stiu daca ati vazut asta, l-am primit de la un amic astazi. Masina de serie, se poate inmatricula oriunde in lume. Arata foarte tare. Asta e linkul... Si asta e cu ea in oras... Editat Februarie 1, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DLI Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Aton Impulse - amfibie sau poti opta pentru alta magaoaie de la rusi Kombat T-98(Hammer-lux rusesc) , si care imi place la nebunie.nu e de clasa lui Aton,dar tot face treaba http://www.youtube.com/watch?v=tEOvec5VbBw&feature=related Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmins Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Aton Impulse - amfibie TAREEE RAU, mi-o fac si eu p-a mea la fel, leg de ea 10 colace de salvare si o saltea gonflabila ! buna de plaja masina, de facut plaja pe ea in apa adica, nu-ti mai trebuie iaht Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Aton Impulse - amfibie Pare cam aburit ala in masina, o fi uitat de functia de recirculare a aerului.:grin: Am intrat pe site si am observat ca este facuta in Republic of Tatarstan, Russia. Ca design arata ok, doar galosii aia par cam...aiurea pusi, cred ca mergea si altceva.Si apropos de ce spunea Sefulika de galosi, cred ca daca-ti permiti sa dai 90k usd, nu-ti faci griji de un cauciuc. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate