Vizitator Tudor Dumitrascu Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Salut Am un Grand Cherokee 3.0 crd, 2008, L am luat de 2 luni dupa ce a stat mai bine de un an pe stoc la brasov. Am facut 3700 de km si am sesizat o problema ciudata. Sa mi scuzati lipsa de expertiza tehnica si faptul ca voi explica aceste lucruri relativ primitiv in exprimare. Asadar: In doua situatii am sesizat un zgomat usor, asemanator unui bum scurt care se simte vag si in pedala de frana si undeva sub masina si anume la franare atunci cand cutia retrogradeaza in viteza 1 (deci undeva spre sfarsitul franarii) si in situatia in care comuti din drive in reverse si viceversa, dar nu in momentul comutarii ci la o secunda sau doua, indiferent daca este calcata acceleratia sau masina este lasata sa curga singura. de mentionat ca bumul respectiv nu se produce cand masina este rece ci dupa ce poarcurge minim 2-3 km Am fost la service, dar pt a nu influenta parerea voastra am sa mi rezerv dreptul de a va comunica ce au spus ei dupa ce aud cateva opinii. Sunt curios in primul rand daca aceasta ... situatie... va este cunoscuta si ce se poate face. Inutil sa va comunic faptul ca imi contorsioneaza sinapsele si am ajuns sa nu ma mai intereseza cum si de ce franez ci daca se mai aude sau nu zgomotul respectiv. Problema a aparut de 4 - 5 zile la, repet, o masina cu 3700 de km pe bord. Multumesc pt atentie, astept cu nerabdare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? Nu stiu cati de pe acest forum au cutii automate. Eu am avut un A4 2006 tiptronic si momentan am un T5 Caravelle automatic si cred ca este normal sa auzi acel zgomot la o secunda doua dupa ce cuplezi pe "D" sau pe "R" ! Nu-i nimic grav ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? In prima situatie nu prea stiu ce sa zic, eu nu am bagat de seama. In situatia cand comuti oprit pe loc din D in R: Fenomenul e in modul urmator: Esti in D, cutia e cuplata pe mers inainte si exista o tensiune in cutie. Cand cuplezi in R tensiunea se elibereaza, e normal sa fie un mic zgomot si un tremur in masina. In situatia in care comuti din mers din D in R si viceversa inseamna ca esti nebun de legat si vrei cu dinadinsul sa strici masina ceea ce poate explica prima situatie. Daca vrei sa faci o comparatie iti stau la dispozitie Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? iti recomand sa te duci la o reprezentanta Jeep si sa te dai prin curte cu o masina noua 0 km si cu una de teste + 3000 km si vezi exact care cum face. Poate chiar la Brasov, au destule masini in curte JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tudor Dumitrascu Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? Bun, evident ca nu mut din d in r din mers, iar explicatia ta este plauzibila doar ca exact acelasi zgomot si exact acelasi icnet il are masina atunci cand retrogradeaza la viteza 1 in urma franarii. Sa nu ma intelegeti gresit, nu este ceva devastator iar icnetul nu smuceste masina, el doar exista si imi produce goluri in stomac mai mult de paranoic ce sunt decat din cauza efectelor sale. Si totusi, problema e ca exista!! LA casa auto aici in bucuresti mi au ras in nas, au spus ca este ceva absolut normal dar la insistentele mele au inceput sa mi explice cate cutii, filtre de la transmisie, cardane si alte obiecte de genul asta au schimbat din motive asemanatoare si fara niciun rezultat. Imi vine greu sa cred ca aceasta problema exista la toti posesorii si tocmai d aia va cer sfatul. Din pacate, se pare ca sunt cam singurul "norocos"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? La mine la reprezentanta nu stiu sa se fi schimbat nimic din ceea ce spui tu la nici un Grand WH 2005+, 2008+, 3.0 CRD E o masina in care cred foarte mult si daca intr-adevar este o un defect de fabricatie, acesta va fi remediat in garantie Nu cred ca s-au schimbat cutii, filtre, cardane etc de Grand 2008 Din acest motiv iti recomad sa testezi impreuna cu cei de la service o masin ade stock si una de demo, sa vezi care cum face Prima masina pe care am vandut-o in 2005 are peste 250000 km si nu a avut probleme de acest gen, nici cu urmatoarele JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? Si eu sunt la prima cutie automata si am avut la inceput senzatia ca aud fel de fel de zgomote de la cutie. Pana la urma s-au dovedit a fi de la placutele de frana si de la protectiile amortizoarelor. Exista un zgomot sau un soc dat de cutie la cuplare, dar care este normal. La cutia manuala cand nu debreiezi cum trebuie , cum se aude ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Grand Cherokee 2008, probleme la transmisie? Salut... incerca sa ii freci la cap ca banuiesc ca masina e in garantie, daca nu o rezolvi cu ei, gasesti rezolvarea in PM. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate