cristi3611 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Vrem poze. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! :app mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! salut!deocamdata nu am ce poze sa pun pt ca pana la primavara vreau sa il fac sa mearga si atat...mai e in lucru un opel din 1936 si pt ca e inceput si mai batran are intaietate :h5 vis a vis de moto m`am hotarat!pun benzina...deci vand motoruyl de andoria....daca e cineva interesat gaseste mai multe detalii la vanzari :hi sambata cred ca am sa ii pun scaunele la loc si am sa va pun poze cu interiorul...curat de data asta.... mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Vezi ca motorul pe care il ai pe masina este euro II. In aceste conditii si motorul cu care il vei inlocui trebuie sa fie minim euro II ca sa ti-l accepte RAR. Motoarele romanesti pe benzina L25 si L30 care s-au pus pe ARO sunt non euro. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! stiu, numai ca nu e trecut in carte euro 2 :D...oricum am sa ma interesez sapt viitoare la rar mai serios :h5 mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Completeaza-ti locatia in profil sau vei primi avertisment ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Ai ideie cat consuma unu pe benzina ++++++++++++ Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! stiu, numai ca nu e trecut in carte euro 2 :D...oricum am sa ma interesez sapt viitoare la rar mai serios :h5 Asa o fi dar in schimb este trecut tipul motorului ..adica 4CT90-1 MEA..adik euro 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Daca as vedea asa ceva... -Bugaro- cu nr de RO.... chiar ca nu m-ar interesa ce motor are, cit consuma .....pur si simplu, l-as admira.. @body_smile .. mult succes!! :h5 Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Poti cauta motor 2RZ-FE , cutie si reductor de Toyota Hilux .. este EURO 2 , are 2436 cm3 si 140 CP .Acest motor s-a pus pe Aro in serie mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! daca a fost pus pe aro de uzina ,merge sigur . -sa nu te directioneze catre test dinamic la RAR se va face omologarea(sa vezi fete si piedici pe acolo) -bine ar fi sa gasesti pe cineva care mai are motor benzina euro 2 si sa poti confirma omologarea repectiva. -eu unul am patin cu un golf 3 ;am pus un diesel e2 (luat dupa masina lovita dar inscrisa) pe una benzina e2 practic , ei se contrazicau singuri !! -motorul respectiv trebuia facut testul dinamic (la diesel aceasta operatie se facea in hungaria) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norte Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Daca as vedea asa ceva... -Bugaro- cu nr de RO.... chiar ca nu m-ar interesa ce motor are, cit consuma .....pur si simplu, l-as admira.. @body_smile .. mult succes!! :h5 buna vorba... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! :h5 oameni buni...motorul pe care vreau sa il pun este un l 25 pe gaz...tata a avut combinatia asta pe unul dintre ims`uri si consuma destul de putin...deci cu consumul am rezolvat`o...impozitul este micut pt ca e 2500...si peste toate astea intretinerea lui este muuult mai accesibila si mai putin costisitoare decat la oricare din motoarele mai sus mentionate...cu siguranta un motor de toyota hilux ar fi mult mai performant dar si mult mai scump...in fine voi vedea ce imi spun oamenii la rar si voi lua o hotarare...oricum nu imi pot permite sa cumpar motor de toyota sau stiu eu ce pt ca as scoate masina la final undeva la pretul unui hilux :grin: si peste toate astea....cum a spus si nicu...bugaro sa fie si sa consume mult ca m`oi descurca eu cumva...oricum nu va fi o masina cu care voi merge zilnic am reusit sa ii montez interiorul la loc...maine sper sa fac poze sa postez...am era sa uit...i`am tras si un odorizant cu miros de trandafiri :ypu mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Mergi la RAR si intereseaza-te inainte sa te apuci sa faci ceva, ca sa te convingi. Nu poti trece de la norma euro II inapoi la non euro. Motorul Andoria TD este euro II. Motorul L25 este non euro. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! :h5 oameni buni...motorul pe care vreau sa il pun este un l 25 pe gaz...tata a avut combinatia asta pe unul dintre ims`uri si consuma destul de putin...deci cu consumul am rezolvat`o...impozitul este micut pt ca e 2500...si peste toate astea intretinerea lui este muuult mai accesibila si mai putin costisitoare decat la oricare din motoarele mai sus mentionate...cu siguranta un motor de toyota hilux ar fi mult mai performant dar si mult mai scump...in fine voi vedea ce imi spun oamenii la rar si voi lua o hotarare...oricum nu imi pot permite sa cumpar motor de toyota sau stiu eu ce pt ca as scoate masina la final undeva la pretul unui hilux :grin: si peste toate astea....cum a spus si nicu...bugaro sa fie si sa consume mult ca m`oi descurca eu cumva...oricum nu va fi o masina cu care voi merge zilnic am reusit sa ii montez interiorul la loc...maine sper sa fac poze sa postez...am era sa uit...i`am tras si un odorizant cu miros de trandafiri :ypu Functie de ce motor vrei iti pot oferi niste variante : L25..chiar si L30....si chiar si o toyota TD cu tot cu cutie etc..(de pe un aro)...Se mai pot gasi si sisteme AVM ...un diferential blocabil....Daca tot vrei sa faci ceva ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! :h5 oameni buni...motorul pe care vreau sa il pun este un l 25 pe gaz...tata a avut combinatia asta pe unul dintre ims`uri si consuma destul de putin...deci cu consumul am rezolvat`o...impozitul este micut pt ca e 2500...si peste toate astea intretinerea lui este muuult mai accesibila si mai putin costisitoare decat la oricare din motoarele mai sus mentionate...cu siguranta un motor de toyota hilux ar fi mult mai performant dar si mult mai scump...in fine voi vedea ce imi spun oamenii la rar si voi lua o hotarare...oricum nu imi pot permite sa cumpar motor de toyota sau stiu eu ce pt ca as scoate masina la final undeva la pretul unui hilux :grin: si peste toate astea....cum a spus si nicu...bugaro sa fie si sa consume mult ca m`oi descurca eu cumva...oricum nu va fi o masina cu care voi merge zilnic am reusit sa ii montez interiorul la loc...maine sper sa fac poze sa postez...am era sa uit...i`am tras si un odorizant cu miros de trandafiri :ypu Functie de ce motor vrei iti pot oferi niste variante : L25..chiar si L30....si chiar si o toyota TD cu tot cu cutie etc..(de pe un aro)...Se mai pot gasi si sisteme AVM ...un diferential blocabil....Daca tot vrei sa faci ceva ...[/quote:3jxyzz8z] motor deocamdata raman la l25 meu, avm`uri am, diferential blocabil as vrea sa pun....nu ai cumva si o turbina de andoria?sau o galerie de andoria fara turbo? mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Intreb astazi baietii si iti comunic .. (piesele nu sunt ale mele ) Cred ca se gaseste ceva ...Acum eu iti spun din ce am vazut in teren la altii: Andoria aspirat trage de rupe chiar daca are mai putini cai .Este mai aerisit ...,,mai simplu" ...Parerea mea ..(ca detinator de TD)..TD-ul fuge,trage..zboara ..dar uin teren oricum ytrebuie sa-l tii in ture daca vrei putere.. PS: auzi ,nu vrei mai bine sa suni tu omul si sa vorbesti cu el ..este mecanic de nota 10 si te poate pune in tema cu tot ce vrei tu + ca tot el iti gaseste orice piesa vrei..Asta ca sa scoatem din calcul posibilele ,,comisioane " pt mine...(cum ar zice unii carcotasi) :grin: Tel 0741102092 Herisanu ADI...Spui ca suni din partea lui Serghei sau nu spui nimic...Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Intreb astazi baietii si iti comunic .. (piesele nu sunt ale mele ) Cred ca se gaseste ceva ...Acum eu iti spun din ce am vazut in teren la altii: Andoria aspirat trage de rupe chiar daca are mai putini cai .Este mai aerisit ...,,mai simplu" ...Parerea mea ..(ca detinator de TD)..TD-ul fuge,trage..zboara ..dar uin teren oricum ytrebuie sa-l tii in ture daca vrei putere.. PS: auzi ,nu vrei mai bine sa suni tu omul si sa vorbesti cu el ..este mecanic de nota 10 si te poate pune in tema cu tot ce vrei tu + ca tot el iti gaseste orice piesa vrei..Asta ca sa scoatem din calcul posibilele ,,comisioane " pt mine...(cum ar zice unii carcotasi) :grin: Tel 0741102092 Herisanu ADI...Spui ca suni din partea lui Serghei sau nu spui nimic...Bafta. iti multumesc mult!!!maine am sa il sun!daca ma ajuta berea e a ta! ;) :banana mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! Tu sa fii sanatos si sa iti faci treaba bine si ieftin iar berea sa o bei langa fiare ca este al naibii de buna cand esti murdar pe maini ... :grin: PS-vzi ca era vorba din cate stiu eu de un 324 cu toyota TD pus de fabrica ..la pret de turbina noua...cred ..poate putin mai mult.. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_smile Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: aro 324-viitor bugaro?! am vb cu adi si nu am rezolvat deocamdata...oricum multumesc mult...de toyota ce sa zic...nu ma incanta ori asta pe care il am sa ii rez turbina ori l25 pt ca mi`e usor de intretinut :) si de ajuns pt ce am eu nevoie :) mercedes c classe-elegance 1994 aro 324 powered by andoria 2000 suzuki drz sm 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gigibrbr Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: aro 324-viitor bugaro?! eu nu as face modificarea la motorizare este pacat sa umbli in acte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: aro 324-viitor bugaro?! Functie de ce motor vrei iti pot oferi niste variante : L25..chiar si L30....si chiar si o toyota TD cu tot cu cutie etc..(de pe un aro)...Se mai pot gasi si sisteme AVM ...un diferential blocabil....Daca tot vrei sa faci ceva ...[/quote:3jxyzz8z] Ce e L30? A existat asa ceva pe ARO? Ce config are? 4 sau 6 cilindrii? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: aro 324-viitor bugaro?! Functie de ce motor vrei iti pot oferi niste variante : L25..chiar si L30....si chiar si o toyota TD cu tot cu cutie etc..(de pe un aro)...Se mai pot gasi si sisteme AVM ...un diferential blocabil....Daca tot vrei sa faci ceva ...[/quote:3jxyzz8z] Ce e L30? A existat asa ceva pe ARO? Ce config are? 4 sau 6 cilindrii? Motor: ARO L-30 ..4 cilindrii in linie, 4 timpi, Aspirat - carburator, benzina CO 98 Raport de compresie: 7.8:1 Alezaj x cursa - mm: 102 x 92 Capacitate cilindrica - cmc: 3007 Putere maxima - kW(CP)/rpm: 69.9(95)/4000 Cuplu maxim - Nm(kgfm)/rpm: 196(20)/2800-3000 Ambreiaj: ARO, monodisc uscat, comanda hidraulica Cutie de viteze: ARO, sincronizata, 4+1 trepte 1 - 4.6440 2 - 2.5310 3 - 1.5610 4 - 1.0000 R - 4.7948 Cutie de transfer: ARO, nesincronizata, reductor si distributie prin pinioane, 2 trepte H - 1.0000 L - 2.1267 4x2 spate / 4x4 Axa fata: ARO, motoare nepermanent, cu mecanisme de rulare libera manuale in butuci Raport grup conic: 3.72 Axa spate: ARO, motoare permanent Raport grup conic: 3.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate