abrudila Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 un salut cu mult respect din Baia Mare de pe un deal (ca aci stau eu si ).... sper sa gasesc cat mai multe raspunsuri , la cat mai multe intrebari .... :ypu si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: un salut prietenesc un salut cu mult respect din Baia Mare de pe un deal (ca aci stau eu si ).... sper sa gasesc cat mai multe raspunsuri , la cat mai multe intrebari .... :ypu Bine ai venit! :W Parca mi-e cunoscuta masina... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: un salut prietenesc da. iti e cunoscuta, si din vedere ne cunoatem mai de mult timp am avut un nissan patrol si la un semafor ai oprit si mi-ai dat un breloc cu CLUB 4X4... :ypu ce mic cadou... DAR CE MARE.... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: un salut prietenesc da. iti e cunoscuta, si din vedere ne cunoatem mai de mult timp am avut un nissan patrol si la un semafor ai oprit si mi-ai dat un breloc cu CLUB 4X4... :ypu ce mic cadou... DAR CE MARE.... Aaaaaaa.... imi aduc aminte...la semafor langa Pietrosu' :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate