pretorian Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Salutare, stiu ca s-a mai scris despre acest subiect insa nu am reusit sa gasesc unde :p , cu scuzele de riguare va rog sa ma ajutati cu o adresa sau mai multe a unei/unor statii ITP unde se rezolva si 4x4 in Bucuresesti, daca cineva are si o cunostinata cu atat mai bine, in sectorul 4 ar fi ideal, multumesc anticipat. p.s. am bara de la Tudor si praguri si rotitele o idee mai mari,kit ome,snorkel si proiectoare sus pe plafon, credeti ca voi avea probleme? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Expira ITP-ul Salutare: Suna-l la acest numar de telefon si spune ca vii din partea mea - Radu cu Vitara: 0766604053 Florin Serviceul se afla linga Liberty Mall! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Expira ITP-ul Salutare: Suna-l la acest numar de telefon si spune ca vii din partea mea - Radu cu Vitara: 0766604053 Florin Serviceul se afla linga Liberty Mall! s-a rezolvat la Florin, multumesc scaraoscky Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate