Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Instalatie electrica niva pe carburatie si plinuri c.l.

moshu68

Postări Recomandate

Buna seara prieteni!

Prin bunavointa dumneavoastra va rog sa-mi trimiteti si mie schema tabloului de sigurante cu specificatia fiecarei sigurante :) ,pt ca vad ca la umezeala am probleme cu aeroterma.

Deasemenea am mare nevoie de cantitatile de c.l. pt. :

-instalatia de racire

-inst. de ungere motor

-reductor

-diferentiale

Va multumesc!

P.S.-La mersul in gol se pare ca am o fluctuatie de curent la incarcare-sa fie cumva din cauza xenoanelor?

bau bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Instalatie electrica niva pe carburatie si plinuri c.l.

Imi cer scuze ca nu am specificat ca este niva 1600 pe carburatie si nu cred ca este aceeasi cu cea de peniva 1700i.

De fapt am un manual service pt ea in lb engleza dar nu sunt infrmatii complete,nu se cunoaste schema el. si nu dau valorile plinurilor C.L.

Prefer sa am informatii de la cineva care s-a lovit de aceste probleme si stie sa remedieze practic sau a facut asemenea repartii. :sr

Va multumesc!

bau bau
Link spre comentariu

Re: Instalatie electrica niva pe carburatie si plinuri c.l.

Imi cer scuze ca nu am specificat ca este niva 1600 pe carburatie si nu cred ca este aceeasi cu cea de peniva 1700i.

De fapt am un manual service pt ea in lb engleza dar nu sunt infrmatii complete,nu se cunoaste schema el. si nu dau valorile plinurilor C.L.

Prefer sa am informatii de la cineva care s-a lovit de aceste probleme si stie sa remedieze practic sau a facut asemenea repartii. :sr

Va multumesc!

o gasesti pe capacul de la sigurante care cum de unde :grin:

:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare