cristi3611 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Un bun prieten vrea sa de la facultate si vrea sa urmeze una legata de mecanica legata de masini.Ma puteti ajuta specificand ce fel de facultati sunt in acest domeniu ce esi dupa ce le faci si ce ocupatie ai.Multumesc anticipat Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog politehnica cu a sa celebra AR-Autevehicule rutiere Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Si la final ajungi agent de vanzari la ......cutare dealer Nu conteaza facultatea pe care o faci ci pasiunea. Faculatea te invata sa inveti , nu i-ti baga in cap cu sila Exemple cu nemiluita aici pe forum de oameni care in mod cert nu au facut A.R.-ul dar stiu mai mult despre masini decit multi ingineri auto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Pai asta ii si ideia sa faca in viata cei place e pasionat de masini inca de mic Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Daca asta e tot ce-i place in viata, vezi ca Nutzu Camataru face cea mai buna facultate de mecanici de masini din tara ........ mergi de vb cu el ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Eu te pot ajuta cu un manual de gramatica. In mod cert iti va fi de folos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Eu te pot ajuta cu un manual de gramatica. In mod cert iti va fi de folos. mersi nu am nevoie.nu ma intereseaza ortografia atata timp cat omul intelege ceia cei spun.alt ceva e cand scrii pe forum si alt ceva e lucrarea de romana acolo nai incotro Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Eu te pot ajuta cu un manual de gramatica. In mod cert iti va fi de folos. mersi nu am nevoie.nu ma intereseaza ortografia atata timp cat omul intelege ceia cei spun.alt ceva e cand scrii pe forum si alt ceva e lucrarea de romana acolo nai incotro omul intelege pentru ca el e binevoitor si SE CHINUIE sa descifreze/intuiasca CE AI VRUT TU SA SCRII eu zic sa accepti oferta si sa il iei...si chiar sa citesti, nu mai abuza de bunul simt al nostru macar incearca sa faci mai mult...nu ar strica, putine cunostinte suplimentare si cultura inca nu a omorat pe nimeni....nu te da si fudul ... on topic prima data prietenul tau cred ca ar fi bine sa se faca mecanic, sa vada daca ii place am multi prieteni mecanici , dar am unul care a dat si la faculatate de mecanica.. si o sa iasa un inginer clasa 1 a , nu doar teoretician... daca vaneaza o functie... pot sa jur ca la rar urile din tara sunt cel putin 55% angajati CU TOTUL ALTE specialitati decat mecanica forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog nu ma intereseaza ortografia atata timp cat omul intelege ceia cei spun. Pai... nu prea intelege... Si daca intelege, pierde de vreo 3 ori mai mult timp incercand sa inteleaga. Timp care putea sa-l petreaca raspunzand on topic la ceea ce ceri. Dar, chinuindu-se atata sa descifreze si sa lege cuvintele, ii trece cheful sa raspunda... Trebuie sa intelegi ca nu avem nimic cu tine sau cu prietenul tau care vrea sa se faca mecanic. Vrem doar sa putem citi...cat mai usor :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Ajutatima.Va rog Eu te pot ajuta cu un manual de gramatica. In mod cert iti va fi de folos. :ha: :ha: Inchis! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate