soimu Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 caut sa iau o punte de M originala nu ma intereseaza planetare, diferential, sistemul de homocinetica, ma intereseaza puntea ca atare cu bilele in care vin pivotii, goala astept pe pm oferte forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: caut punte originala de M Nu vreau sa para a off-topic, dar a ta ce a patit ? Intreb pentru ca si eu vreau sa-mi pun pe al meu Mitsu rigida de la IMS cu grupul pe stanga. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: caut punte originala de M pai sa va spun necazul dupa cum stiti, masina e vehicol istoric cu acte in regula are punte fata si cuite de tv (cu reductor), merge exceptional am pus si discuri fata, ca sistemul original e dezastru cu sabotii aia, asa ca acum am frana ce nu am, pai nu am ITP cei de la rar nu imi dau verificarea daca nu e total originala asa ca am montat scaunele originale (nu stiu cum ajung la rar cu ele ca nu incap la voaln), am dat jos statie CB, absolut tot...numai puntea fata si cutia nu sunt ale ei cutie de ims am si e f buna (fara reductor) dar nu am punte fata (am planetare, frupuri, etc,) ca sa o pot reface 100% originala, desi cei de la retromobil am inteles ca ar accepta puntea de tv ..dar deh, rar ul e mai cu mot asta e ma bate gandul sa iau un alt ims cu motor diesel si sa il fac pe ala cu punte fata tv cu discuri, punte spate camioneta cu diferential blocant, scaune cu centuri in 4 puncte, si sa nu mai imi bat capul cu ims ul, care merge extraordinar, dar la 2 ani sa tot mut si refac... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: caut punte originala de M Pai trebuie sa faci ITP-ul musai la RAR? Da si tu de o acadica la unu de la o statie ITP mai "departe" de oras si gata treaba. Legat de punte, RAR-ul stie si pe ce parte e grupul fata ? Ca alta diferenta vizibila nu mai e. A.. e mai mare cu vreo cativa cm cea de TV :grin: . Din punctul tau de vedere, puntea de IMS originala cam cat de buna-i la tavaleala? Daca ii pun un blocant si pe fata, tin planetarele? omocinetica rezista la "mangaieri" oferite de bolovani si gropi? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: caut punte originala de M nu cred ca nu stie traba cu itp,dar e posibil sa_l fi luat police si atunci mergi direct rar singurul indreptatit Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: caut punte originala de M itp numai la rar ...e vehicol istoric e pe stanga grupul fata de tinut...tine de nu iti vine sa crezi...planetarele planetarele fata de ims/tv sunt unele din cele mai robuste planetare pe care le-am vazut vreodata la o masina de teren standard (comparabile cu cele de patrol gr ca dimensiuni ) acuma ...nu o sa tina grupul enorm de mult, se fac praf sateliti planetari destul de repede (cam ca al defendere si range rovere)...partea buna e ca sunt eftini nu prea vad cum sa pui blocant pe fata in punte de tc sau ims...cel putin nu blocant de aro daca esti curios de ce...da un pm forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: caut punte originala de M Zilele astea ar trebui sa ma duc dupa puntea aia fata de IMS. Daca nu gasesti in zona ta una, pot sa o trimit eu pe asta, numai ca-i dinstanta mare al dracu`... Eventual s-o golesc pe interior sa fie mai usoara si apoi sa ti-o trimit pe un camion care are drum spre vest... Nu stiu daca o iau cu tot cu bara de directie, trebuie sa o am in fata, s-o vad. Daca crezi ca-i ok si alta solutie nu ai, nu-i problema, ca eu nu o pun acuma pe masina. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: caut punte originala de M itp numai la rar ...e vehicol istoric e pe stanga grupul fata de tinut...tine de nu iti vine sa crezi...planetarele planetarele fata de ims/tv sunt unele din cele mai robuste planetare pe care le-am vazut vreodata la o masina de teren standard (comparabile cu cele de patrol gr ca dimensiuni ) acuma ...nu o sa tina grupul enorm de mult, se fac praf sateliti planetari destul de repede (cam ca al defendere si range rovere)...partea buna e ca sunt eftini nu prea vad cum sa pui blocant pe fata in punte de tc sau ims...cel putin nu blocant de aro daca esti curios de ce...da un pm eu am pus blocant si pe fata tot de aro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: caut punte originala de M itp numai la rar ...e vehicol istoric e pe stanga grupul fata de tinut...tine de nu iti vine sa crezi...planetarele planetarele fata de ims/tv sunt unele din cele mai robuste planetare pe care le-am vazut vreodata la o masina de teren standard (comparabile cu cele de patrol gr ca dimensiuni ) acuma ...nu o sa tina grupul enorm de mult, se fac praf sateliti planetari destul de repede (cam ca al defendere si range rovere)...partea buna e ca sunt eftini nu prea vad cum sa pui blocant pe fata in punte de tc sau ims...cel putin nu blocant de aro daca esti curios de ce...da un pm eu am pus blocant si pe fata tot de aro si ce planetare ai pus??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: caut punte originala de M initial am facut nuturi pentru blocant pe o planetara de tv dar nu mi-a placut cum au tratat-o cei de la cugir si am facut o improvizatie mai mult de proba care insa a tinut si tine inca adica : am taiat planetara de tv,am taiat o planetara de aro cu cep ,am facut filet interior -exterior pe amindoua ,le-am infiletat si le-am sudat in argon(intrucat este planetara stg fata la mersul inainte tinde sa se stranga....daca nu ar trebui sa dai cu spatele ar tine si nesudata ...cred). Ma asteptam sa se rupa si desi am fortat-o si pe teren tare a tinut(cu motor de Bv~400 kg,si niste gume de utilaj industrial care cu tot cu geanta au cam 50 kg/ buc). Probabil cedeaza mai repede pinioanele satelit asa ca merita incercat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: caut punte originala de M am vazut la tm. intr-un schrot un M, pe rotile lui,daca te intereseaza suna-ma la 0724.846.964. ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: caut punte originala de M am vazut la tm. intr-un schrot un M, pe rotile lui,daca te intereseaza suna-ma la 0724.846.964. multumesc, dar multumita lui NicuN m-am trezit cu ea in ograda peste noapte mare multumesc la toti, in special lui nicu N si lui geticman, care era gata gata sa imi aduca puntea personal vreo 300 km, numai sa imi rezolv eu problema forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate