Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pret feribot Calais - dover?

tdanys

Postări Recomandate

o mica intrebare pentru cei care merg prin Uk...cat costa la fata locului trecerea dus intors cu masina mica (SUV) si 2 persoane prin Calais....adica merita sa fac rezervare pe net sau iau de la fata locului.pe net am gasit pe la 50-60 lire.

sar'na

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: pret feribot Calais - dover?

o mica intrebare pentru cei care merg prin Uk...cat costa la fata locului trecerea dus intors cu masina mica (SUV) si 2 persoane prin Calais....adica merita sa fac rezervare pe net sau iau de la fata locului.pe net am gasit pe la 50-60 lire.

sar'na

Poti sa treci cu Northfolk (sau ceva de genul asta) si cu 19 lire daca iti faci rezervare pe net pt tura de noapte.

Am vazut si care au platit 120 de lire.

Eu am facut o rezervare pe la amiaza pentru 6 seara si am platit 40 de lire.

Daca o iei de la fata locului, cred ca e cea mai scumpa varianta.

Link spre comentariu

eu la astia am gasit 55 lire dus intors :http://www.poferries.com/tourist/

tu zici ca ai gasit dus intors cu 19?...sau numai dus.

as rezerva pe net dar mie de ora...adica stiu cand plec din romania si cu aproximatie cand as ajunge....dar e drum lung si ce se intampla daca nu ajung la ora programata....pierd trecerea?...doar de asta nu as face rezervare...dar nici 150 euro in loc de 65 nu merita...

de asta incerc sa ma lamuresc....

mersi

Link spre comentariu

Salut,

Eu am fost ultima oara cu Norfolk, si cursa e de la Dunkirk(putin mai la N de Calais) la Dover(la intoarcere,din Dover la cursa de noapte,cu duba lunga,am platit 80 de euro cu biletul luat de la casa fara reervare).

Am incercat acum o simulare pe internet, pentru cursa de peste 2 ore, si pretul e de 32 euro dus si cam tot atit intors peste 6 zile. http://www.norfolkline.com/ferry/SelectFare.aspx

Poti incerca varianta sa ai pe cineva acasa, la un calculator, cu un card la indemina, si care sa-ti faca rezervarea cind esti tu in port sau cind te apropii;daca ai laptop si telefon cu acces la internet la tine e la fel de bine, sau daca gasesti acolo undeva unde sa intri pe internet e si mai bine.

Daca tot treci pe la Calais, poti incerca cu trenul- "The Shuttle" ca e o chestie unica.

Mare grija la condus in Anglia(primii km) si la sensurile giratorii.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Uite, eu am fost vara aceasta in Anglia, si la dus eram 4 persoane , am platit fara rezervare,adica acolo in calais 146 de euro sincer a fost cam scump ,cel mai bine e sa mergi de la dunkerk sau ceva de genu,e putin mai in dreapta decat calais pe harta ,si mergi la norkfork lines, nu stiu nici eu numele exact , dar sa faci rezervarea pe net, pe noi pe net nea costat 46 lire 4 persoane. in rest condusul e usor, e plin de camere deci sa ai grija , si in sensu giratoriu e invers tot . Plus cand am plecat de la Calais cu ceva Blue SEA au fost mult mai scumpi si vaporul nu asa de lux ca ala de la Dunkerk care era mai ieftin. In rest calatorie placuta, e muuult de condus pana acolo, o zi buna la toata lumea:)

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

Si daca ajungi mai tarziu oamenii sunt intelegatori , adica am impresia ca se plateste o mica diferenta,cativa euro , dar te muta in urmatoarea tura de imbarcari. eu zic sa nu mergi noaptea , ai multe de pierdut,peisase,pescarusi , marea, malurile Angliei, si muulte altele.

[/size]

Link spre comentariu

mersi mult de sfaturi, cred ca varianta cu rezervare de pe laptop care are net e cea mai buna, oricum pana saptamana viitoare cand plec mai am timp sa vad exact ruta.

la condus am ceva emotii cei drept ca e prima data in uk cu masina si o sa fie ciudat al naibi...dar "incet si sigur ca un Cadilac"....ne-om descurca cumva :hi

Link spre comentariu

OK, bafta muulta , te asteptam sa ne povestesti cum te-ai speriat cand ai vazut ca vine unu in sens giratoriu din partea dreapta :ha: eu unu asa am patit :ha: sa ne auzim cu bine

[/size]

Link spre comentariu

exact cum a zis Max...am facut rezervare de pe laptop la ora 17 la norfolk pentru ora 20 .....si l-am pierdut ca trebuie sa fii acolo cu minim 15 minute inainte de ora la care faci rezervarea si nu am platit nici o diferenta

atentie mare la condus..nu iesi cu botul masinii in intersectie pina nu vezi

traseul e dover- dunquerk

bafta si drum bun

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

55 de lire dus-intors nu e mult . Atat am platit si eu in vara (am avut rezervare la P&O dus-intors pe traseul Dover-Calais si retur). In mod normal daca nu ai rezervare , pretul este mai mare cu 10-15 lire . Bafta pe drum !

Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td
Link spre comentariu

La prima tura am platit pentru 2 masini la nordforlike asta la `botu calului` 100 lire o masina si 150 pentru masina 2 ca nu mai aveam lire....recomand rezervrea pe net ca-s mult mai ieftine (22 lire)

Bafta! :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

sa faci orice pentru rezervarea anticipata pe internet.

altfel este minim dublu, dar de obicei e mai rau.

am zeci/sute de treceri cu ferry Anglia/Continent si pot sa-ti spun ca cel mai ieftin e cu rezervare si noaptea, cel mai scump e cu eurotunnel.

bafta!

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

am fost, am venit deci recomand nordforline, adica Dunkirk- Dover

mers la fata locului, intrat inauntru, mers la automatul care e legat la net, intrat practic pe net si facut rezervare. preturile difera putin intr 15-32 euro in functie de bilet daca iei dus intors.

eu am platit pt 3 pers si o masina dus intors 38 euro cu cardul pe net.

deci nu iti trebe net, laptop, etc.

varianta a fost pt Dunkirk, la Dover nu stiu daca e la fel ca aveam deja bilet, dar teoretic trebe sa fie identic. ( adica sa fie acelasi automat conectat la net)

Link spre comentariu

mai ce sa zic....usor pe autostrada...dar am avut de facut 75km pe drumuri secundare ceea ce a fost un pic...nu mult complicat. eram toti 3 din masina soferi :grin: , dar pe mine m-a bulversat cat de inguste sunt sosele astea secundare,....adica asa a fost impresia mea...si poate si din cauza ca soseaua e delimitata cam peste tot de borduri, care practic nu prea iti lasa spatiu de manevra.

in rest, la sensuri ok, ca iti zice GPS invers, deci nui foarte complicat.

Intradevar la iesire pe sosea am scos botul prea mult si m-am trezit cu masina din dreapta, langa mine cand eu ma uitam in stanga dupa masini :P

si in afara de stresul , adica atentia mult sporita nu a fost asa greu.

Anglia...cat am apucat sa vad...frumoasa, cu cladiri vechi ( ca si aspect) dar scump...domnu scump...

de vazut in rest foarte putin, ca am avut doar de luat ceva de acolo si inapoi spre casa.

Oricum sa mergi pe autostrada nonstop 2300 km ( Budapesta, Uk ) e ceva de vis.

Am iesit din tara pe la ora 16 si la ora 10 dimineata am fost in Dunkirk adica vreo 1800km, cand am avut drumuri Cj-Bucuresti la care faceam 10 ore, pt 550 km... :P

dupa un drum din asta dus-intors, nu apuci sa faci 5km in tara si ai 2 idioti care iti taie calea, vreo 3 care nu dau prioritate si iti vine sa iti tragi un glont in cap...

asta e...vreo 300 de ani sa-i ajungem la infrastructura nu cred ca ajung...

asa ca pt cei care iau contact prima data cu condusul in Uk...nu va stresati prea tare :hi

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

La englezi, numerele nu se schimba, ramin aceleasi de la prima inscriere pina la casare;exceptie daca-ti pui intre timp preferentiale.

Tocmai de aceea sint foarte multe masini in Ro cu numere englezesti(pina s-or prinde baietii si introduc si ei ca la nemti).

Daca vrei sa inscrii masina aici, trebuie sa iei la plecare certificat de export ca dureaza mult sa-l obtii prin corespondenta.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

ca sa circuli cu numere englezesti , ai o foarte mare problema : asigurarea neavind istoric de asigurari o sa te usuce la buzunar.

Asa ca ai doua optiuni mergi fara asigurare si cu morcovelu la....

sau fugi repede la frati din BG

PS pentru 5 zile ca sa-mi aduc mitsu din anglia am paltit vreo 40 lire asigurarea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare