cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Am rupt cardanul spate intr-un bolovan (cherokee xj an 1992, 4,0 HO , cutie automata). Am gasit o masina la dezmembrari care are punte chrysler pe spate. S-ar potrivi cardanul la a mea care are dana 35? Se potriveste de la xj-ul de 2,5 diesel sau de la 2,5 benzina? In alta ordine de idei, i-as schimba toate crucile de la cardane si pe cele de la planetare. Cam pe unde asa gasi de cumparat si cam ce pret ar avea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Am rupt cardanul spate Ai PM. Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Am rupt cardanul spate Am rupt cardanul spate intr-un bolovan (cherokee xj an 1992, 4,0 HO , cutie automata). Am gasit o masina la dezmembrari care are punte chrysler pe spate. S-ar potrivi cardanul la a mea care are dana 35? Se potriveste de la xj-ul de 2,5 diesel sau de la 2,5 benzina? In alta ordine de idei, i-as schimba toate crucile de la cardane si pe cele de la planetare. Cam pe unde asa gasi de cumparat si cam ce pret ar avea? Vorbeste cu Laur (worldscape). El zicea ca sia facut la TJ cardane din cardan de Saviem. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Am rupt cardanul spate Cristi vezi ca mai este pe forum un tip care mai are ceva piese la preturi interesanta, respectiv Ionut (mms)! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Am rupt cardanul spate Cristi vezi ca mai este pe forum un tip care mai are ceva piese la preturi interesanta, respectiv Ionut (mms)! :h5 Stiu. L-a dat cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Am rupt cardanul spate eu zic sa cauti sa-ti faci cardane si flanse custom....ce au Jeep-urile acolo e o gluma proasta....ai vazut ce-am patit eu in Tabla Butii :grin: daca ajunge un Jeep pe mana mea asta e primul lucru pe care-l modific la el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Am rupt cardanul spate am cardan spate pt Dana 35, si pt Cutie de Transfer NP231 sau NP241... dar te pot rezolva mai simplu..... daca mai ai cardanul vechi ( ce a ramas din el ) ... si te costa cca ... 450 RON am si cruci cate vrei de la Dana Spicer. 0722-306.000 / 0751-306.000 Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Am rupt cardanul spate eu zic sa cauti sa-ti faci cardane si flanse custom....ce au Jeep-urile acolo e o gluma proasta....ai vazut ce-am patit eu in Tabla Butii :grin: daca ajunge un Jeep pe mana mea asta e primul lucru pe care-l modific la el eu am combiant cu flanse de la nisan patrol si e ok ,nu mai am treaba. . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate