pacer82 Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Salut ,sunt incepator si debusolat in acelasi timp.doresc un sfat din partea cunoscatorilor,ce masina este perfecta ptr mine? cu ce sa incep aceasta pasiune ptr off road? va multumesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Spune-ne ce vrei sa faci cu masina : ... cati bani ai la dispozitie pentru treaba asta ? ... e si masina de toata ziua ? ... ai familie mare ? ... etc. PS : Bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Bine ca nu ai intrebat cum se face orientarea in teren ca te scotea koala profesor :ga :Hr Bine ai venit! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Bine ca nu ai intrebat cum se face orientarea in teren ca te scotea koala profesor :ga :Hr Bine ai venit! :h5 Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu! ... nu te lua dupa zippo, ca l-am vazut eu cu ce viteza merge prin padure :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Re: incepator ptr off road Salut ,sunt incepator si debusolat in acelasi timp.doresc un sfat din partea cunoscatorilor,ce masina este perfecta ptr mine? cu ce sa incep aceasta pasiune ptr off road? va multumesc... Bine ai venit! In primul rand te sfatuiesc sa citesti Regulamentul acestui forum inainte de a posta. Acest Regulament il gasesti aici: http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=113 Incearca sa gasesti sectiunea corecta pentru post-ul tau. Acum il voi muta eu in sectiunea Prezentare membri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Bine ai venit !... :grin: Masina perfecta este cea pe care ti-o construiesti tu !... :roll: 8) :grin: Da-ne mai multe date despre tine, daca vrei sa-ti dam o parere avizata : -ce vrei sa faci cu masina -ce buget ai -cat vrei sa investesti in masina -culoarea ochilor... :lol: -nr. de la pantofi... :lol: -etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 PIN-ul... :grin: e suficient, mugur va sti ce buget vei putea aloca chestiunii.. :grin: LE: bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Spune-ne ce vrei sa faci cu masina : ... cati bani ai la dispozitie pentru treaba asta ? ... e si masina de toata ziua ? ... ai familie mare ? ... etc. PS : Bun venit pe forum ! bine ai venit !!!! subscriu la cele de mai sus ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Octombrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2007 am o virsta de 25 anisori. bugetul in jur de 6000 eurici si o toyota hilux din 90.oftez la un defender sau la un hdj 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 am o virsta de 25 anisori. bugetul in jur de 6000 eurici si o toyota hilux din 90.oftez la un defender sau la un hdj 80 Da' Hilux-ul ce are? De ce nu e bun? Poti sa scoti o masina beton din ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Bine ai venit.... PS...sa am eu Hilux-ul tau.....nu prea mi-as bate capul cu alta masina :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Octombrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2007 nu sint incintata de ea, e obosita rau si numai paguba aduce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 nu sint incintata de ea, e obosita rau si numai paguba aduce Baga si tu ceva poze sa o vedem si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Baieti , vine din urma noua generatie. Daca eu la 25 de ani aveam Hilux...nu mai luam Terrano. :-( @pacer avand Hiluxul inseamna ca nu esti chiar novice in offroad, ai muscat deja din noroaie :) Zi si tu la baieti cam ce vrei sa faci? drumetii, concurs etc. Si bine ai venit. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Octombrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2007 prima iesire a fost acu 3 ani. am plecat prin sinaia pe drumurile forestiere cu un kj 70 si de atunci ma interesat off road-ul .nu prea am cu cine sa ies prin noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 ba ai mai multi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 ....nu prea am cu cine sa ies prin noroaie Ei bine, asta se va schimba de acum inainte. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Salut! Bine ai venit. Sfatul meu e ca "hilucsul" este cat se poate de perfecta in teren, nu trebuie decat sa o incalti cu niste simex extrem si sa le tocesti in teren, dupa ce le-ai tocit ai si raspunsurile la intrebari. Daca Hilucsul nu-l poti baga in teren din anumite motive, atuci iti recomand o toyota j70 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Octombrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2007 la ce bani sumt simex pe 15 ca la piese nu ma pricep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 chiar: are idee cineva de niste kaimane sau cum se cheama acum, 32'uri, max 33'uri pe 15 de preferat daca nu pe 16, si cat mai inguste si mai inalte? adica de bani zic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 sa ma uit la noi in Sacele...sau suna-l pa Gabi G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 cu gabi am vb, deocamdata nu are pe 15 nimic, si nu stiu ce sa fac, sa tin jantele sau sa vand si jantele si anvelopele... ca sa-mi iau jante pe 16 si simexuri. complicata rau viata... :grin: sper ca intr-o luna maximum sa ies si eu la un noroi ceva, ca nu se mai poate. aviz amatorilor... :) :) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 jantele alea sunt superfrumoase parca e pacat de ele...dacaai bani poti saiei ceva pe 15...cred ca gasesti 34x10.5x15.....reesapatele sunt in generel pe 16....deci depinde de buget. dara ii facem topicul omului.. bine ai venit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 stiu, mi-am cerut scuze... welcome pacer :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 draguto! Bine ai venit ! daca esti novice in ale terenului tineo cu hiluxu ,daca nu! sti tu ce ai de facut ! P.S. baieti astia de pe forum cum dau de o fata sunt inprastiati pe toate topicurile :ga nu-i loa in seama hiluxu chiar este capabila in teren mediu spre extrem !! :old Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate