Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutie de transfer blocata la un Pajero MK2 2500 td

Max

Postări Recomandate

Urmeaza sa dau jos o cutie de transfer de pe un Pajero LWB 2500 td din 1994.

Maneta cutie de transfer s-a blocat in 4H si nu am reusit nicicum sa o scot din pozitia respectiva.

E un defect specific la aceste masini?

As putea sa mai incerc altceva inainte de a demonta cutia de transfer?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cutie de transfer blocata la un Pajero MK2 2500 td

cutie manuala sau automata?

Cutia de viteze este automata.

Cutia de transfer banuiesc ca e aceeasi si pt cutiile de vitese automata si pt manuale.

Link spre comentariu

Nu cumva are body lift si levierul agata in caroserie in pozitia 2H ?

Incearca in timp ce dai cu spatele incet, sa tragi putin mai tare de maneta de la reductor in spate stanga. Am patit-o si eu de cateva ori acu vreo 2-3 ani dar a iesit prin "forta bruta". Nu l-am mai desfacut dar nici nu a mai facut problemele astea. Nu stiu de la ce a fost, dar ideea e ca a mers dupa aia fara probleme. Poti trage linistit de acel levier ca e rezistent, nu se rupe imediat, dar nici nu insista prea tare.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

daca nu merge cum zice klez (si zice bine ) da jos capacul de la cutia de transfer cel pe care vine prinsa maneta acolo sunt 2 placi si foarte probabi, sunt ambele in pozitia ''de mijloc '' le repui in pozitie normala cu un levier mic sau o surubelnita mare

asa am patit si eu la toyota

Link spre comentariu

Nu cumva are body lift si levierul agata in caroserie in pozitia 2H ?

Incearca in timp ce dai cu spatele incet, sa tragi putin mai tare de maneta de la reductor in spate stanga. Am patit-o si eu de cateva ori acu vreo 2-3 ani dar a iesit prin "forta bruta". Nu l-am mai desfacut dar nici nu a mai facut problemele astea. Nu stiu de la ce a fost, dar ideea e ca a mers dupa aia fara probleme. Poti trage linistit de acel levier ca e rezistent, nu se rupe imediat, dar nici nu insista prea tare.

Masina e stock.

Am incercat sa dau inapoi si in acelasi timp sa trag de maneta dar fara rezultat. Am incercat si pe suprafata alunecoasa ca sa detensionez transmisia dar tot degeaba.

Am gasit o cutie de transfer la Gepetto so o montez pe aceea.

Multumesc

:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare