DanV Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Salutare, Mi-am facut un suspension lift la vitara mea, iar la terminarea lucrarii baietii..draguti....mi-au facut si o verificare a starii masinii. Un suport cam dus la cutia de transfer...si ambii pivoti fata "varza" . Intrebare...ce marca de pivoti sa aleg? Am gasit LAMFORDER si posibil TRW ? Numai bine, DanV Suzuki Vitara, 1.6L / 80Cp Skoda Octavia 1.9Tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: sfat achizitie pivoti vitara ? lemforder Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanV Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: sfat achizitie pivoti vitara ? Comandat lemforder ....va tin la curent Suzuki Vitara, 1.6L / 80Cp Skoda Octavia 1.9Tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate