zep Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 si la propriu si la figurat pana unde poate merge masinaria dar mai ales pana unde poate ajunge inventivitatea in sportul asta... http://jalopnik.com/358115/chainlink-is ... uper-buggy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: unde poti ajunge...... asa ceva nu am mai vazut sunt curios pe unde nu poate sa mearga probabil o sa o foloseasca si in armata adica poti ajunge aproape unde vrei cu ea Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: unde poti ajunge...... interesanta masina, daca pot sa ii zic asa. Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: unde poti ajunge...... Cred ca la stadiul de prototip ramine.Cred ca viteza si sarcina utila nu vor fi pe placul armatei.Ramine doar pentru pasionati :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: unde poti ajunge...... mortala "masina" Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: unde poti ajunge...... as vrea sa vad fata celor de la RAR cand ai vrea sa o inmatriculezi :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Re: unde poti ajunge...... dcy-KN_rKHM din aceeasi gama se pare ca la ei off road-ul se scrie cu alte litere ...noi consideram o realizare faptul ca ne montam troliu.... Editat Iunie 12, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme In sfarsit la capatul filmului doi se vede modul de lucru al suspensiilor alora. La un moment dat am crezut ca e comanda computerizata, cu scopul de a pastra platforma centrala pe cat posibil orizontala. Apoi am vazut comanda manuala a fiecarei suspensii, independent. Interesanta, fascinanta chiar jucaria, mai ales din punct de vedere ingineresc. Ma mira ca nu au folosit hidraulica si pentru transmisie, inclin sa cred ca era mult mai eficienta si transmisia diferentiata catre roti, si crestea si randamentul transmisiei. E drept ca a comanda si una si alta putea deveni un iad, fara elemente de automatizare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Foarte tare jucaria!!!! VREAU SI EU! :grin: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme @fzoltan nu se prea foloseste transmisia hidraulica pt ca in general 4 hidromotoare cantaresc mult ar rezulta un utilaj greu transmisia pe lant e simpla trainica si usoara, atat ca si kg cat si realizare rusii vad ca au foarte multe 4x4 cu transmisie pe lant ,cele de la ladoga cat si altele mai putin ''profesionale''. nu am nici o idee cat ar costa realizarea unei asemenea masinarii insa sunt convins ca ar fi o provocare inginereasca pt oricare dintre noi ,una placuta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: unde poti ajunge...... http://www.youtube.com/watch?v=dcy-KN_rKHM din aceeasi gama se pare ca la ei off road-ul se scrie cu alte litere ...noi consideram o realizare faptul ca ne montam troliu.... Foarte tare frate .... Doamne cum merge , zici ca-i paianjen .... :g :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Ma doare capu... :P Nici o altfel de masina nu poate merge pe asemenea inclinatii.Si numa pt asta si e fooarte tare. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme eu nu inteleg cum fuctioneaza directia la aceasta masinarie :P ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Iti trebuie si o doza de nebunie si o doza de geniu ca sa faci asa ceva.Mie unul nici daca m-ar fi rugat cineva sa ii creez ceva asemanator nu as fi putut sa imi imaginez. Tot respectul pt creatorul ei si cred ca are tot respectul si al celorlalti iubitori de offroad. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XDYE Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Nu reusesc sa vad video-urile postate de voi,dar cred ca este aceeasi masina. Editat Iunie 12, 2010 de Astral Mazda 3 Sedan 1.6i StormyBlue B-69-WZY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Da ala ii monstruletu' Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme tot din gama ''altfel'' o masinarie scumpa cu transmisie neconventionala -full hidraulic http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=763311 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Remarc cu teama in simturi ca unii mai si gindeste , pai unde ajungem ... Cam da peste cap unele idei...despre masini . Impresionant , si al naibii de interesant . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme comentariul 62 descrie perfect proiectul '''''Have you got a job offer from NASA yet? ''''' :app:app:app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jules Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Mie imi place comentariul " Too much shit that can break" Nu-mi ca mi-ar pasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 (editat) Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Numai buna de rally raid.... Fu1D5ebz9AM :ha::ha::ha: Editat Iunie 12, 2010 de Astral Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 (editat) Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Editat Iunie 12, 2010 de Astral Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme filmele astea te obliga sa iti cumperi bilete la super bingo.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Suspensie independenta !!! Da de asta ce ziceti: eu am ramas masca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Suspensie independenta !!! Da de asta ce ziceti: eu am ramas masca. In fiecare luna apare cate un post nou despre aceasta masinarie. Da o cautare pe forum "chainlink" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate