Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

unde poti ajunge......Chainlink extreme

zep

Postări Recomandate

Re: unde poti ajunge......

interesanta masina, daca pot sa ii zic asa.

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: unde poti ajunge......

Cred ca la stadiul de prototip ramine.Cred ca viteza si sarcina utila nu vor fi pe placul armatei.Ramine doar pentru pasionati :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme

In sfarsit la capatul filmului doi se vede modul de lucru al suspensiilor alora. La un moment dat am crezut ca e comanda computerizata, cu scopul de a pastra platforma centrala pe cat posibil orizontala. Apoi am vazut comanda manuala a fiecarei suspensii, independent. Interesanta, fascinanta chiar jucaria, mai ales din punct de vedere ingineresc. Ma mira ca nu au folosit hidraulica si pentru transmisie, inclin sa cred ca era mult mai eficienta si transmisia diferentiata catre roti, si crestea si randamentul transmisiei. E drept ca a comanda si una si alta putea deveni un iad, fara elemente de automatizare.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Foarte tare jucaria!!!! VREAU SI EU! :grin:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

@fzoltan

nu se prea foloseste transmisia hidraulica pt ca in general 4 hidromotoare cantaresc mult ar rezulta un utilaj greu

transmisia pe lant e simpla trainica si usoara, atat ca si kg cat si realizare

rusii vad ca au foarte multe 4x4 cu transmisie pe lant ,cele de la ladoga cat si altele mai putin ''profesionale''. nu am nici o idee cat ar costa realizarea unei asemenea masinarii insa sunt convins ca ar fi o provocare inginereasca pt oricare dintre noi ,una placuta :h5

Link spre comentariu

Ma doare capu... :P

Nici o altfel de masina nu poate merge pe asemenea inclinatii.Si numa pt asta si e fooarte tare.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Iti trebuie si o doza de nebunie si o doza de geniu ca sa faci asa ceva.Mie unul nici daca m-ar fi rugat cineva sa ii creez ceva asemanator nu as fi putut sa imi imaginez.

Tot respectul pt creatorul ei si cred ca are tot respectul si al celorlalti iubitori de offroad.

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Nu reusesc sa vad video-urile postate de voi,dar cred ca este aceeasi masina.

Editat de Astral

Mazda 3 Sedan 1.6i StormyBlue

B-69-WZY

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Remarc cu teama in simturi ca unii mai si gindeste , pai unde ajungem ...

Cam da peste cap unele idei...despre masini .

Impresionant , si al naibii de interesant .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare