Selejan Raul Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Suspensie independenta !!! Senzationala masina, dar cred ca este destul de grea si inceata. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Suspensie independenta !!! Nu le poti avea pe toate in aceasi masina .Nu spun ca nu te poti duce cu ea la mall , sau merge pe autostrada .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Suspensie independenta !!! .... realizare tehnologica nu gluma. Din cate se vede ... capacitatea de trecere este mult imbunatatita. Daca o fi si fiabil..... nu stiu... viata ne va demonstra. Insa viata ne-a invatat ca lucurile simple si mai ales robuste au viitor. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Suspensie independenta !!! O realizare de exceptie cu un sistem de suspensie revolutionar. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Raz Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Zici ca a iesit din Filmele SF:ha:! O mare realizare pt Off-road!:grin: Suzuki Samurache' - 92' :lr Audi a4 - 2002 :j Smart forfour - :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme zep pe cand poze cu samu-bugy-ul din noul proiect? Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme a mai aparut o qestie in peisaj...asta e si mai interesanta http://azquadrider.smugmug.com/Other/The-Green-Rock-Daug-12-10/15323106_QN9ix#1146623456_yhVXU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme a mai aparut o qestie in peisaj...asta e si mai interesanta http://azquadrider.smugmug.com/Other/The-Green-Rock-Daug-12-10/15323106_QN9ix#1146623456_yhVXU Asta da barzaune. :grin: Oare cum o fi in Off-Road? :banana S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme si aici am gasit sursa de inspiratie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Doamne fereste, chestia aia as spune ca e vie si posedata, cred ca nu e miscare pe care sa nu o poata face. Trabuie sa beau ceva ca sa nu o vsez la noapte.:x:x:x S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme si aici am gasit sursa de inspiratie O scula exact asa are Micula, cu care a sapat pentru conducta de la Stana de Vale. Am vazut cum s-a urcat singura pe o semiremorca normala decopertata. Te socheaza ce poate face si pe unde poate merge, si unde nu o mai ajuta rotil, se trage in cupa, si se impinge in cele 2 gheare. Te poti trezi cu ea sus pe casa:oo 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Scula buna... dar depinde si de indemanarea operatorului :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Baieti hai sa no mai dam in excavatoare si sa ramanem la Off-road, ca incepem sa ne pierdem mintile.:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme api domle draga nu as vrea sa o dam in diverse dar suntem la rubrica ALTELE si vrei sau nu cu cat o sa faci un off road mai extrem cu atat mai mult o sa folosesti idei,tehnici si piese de la utilajele astea eu zic sa sudiezi cu atentie si poate o sa observi detalii interesante cu aplicatie in off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Un nou film cu Rock Dog. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XDYE Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Am crezut ca chainlink este "the shit", dar se pare ca m-am inselat. Sunt curios care este urmatorul pas Mazda 3 Sedan 1.6i StormyBlue B-69-WZY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme dezmortim un pic topicul am crezut ca sculele astea is inovatoare ....dar... stramosul lor exista demult si a fost chiar o masina de serie cati dintre voi ati auzit de DAF 126 Ya transmisia e absolut uimitoare inclusiv rotile ce par de rezerva au transmisie sa nu ramai ''pe burta'' filmulete gasiti pe yutub Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Salutam! foarte interesant , imi place .Poti sa ne dai mai multe informatii despre DAF. Editat Decembrie 19, 2012 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme mi-as dori sa pot doar ce am descoperit si eu modelul pe net este unu de vanzare pe mobile la 3500 euro daca se gaseste un fericit sa si-l cumpere, ma ofer in mod gratuit sa il desfac bucati pt studiu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Foarte interesant ca varianta constructiva! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Awesome!Prima dragoste nu se uita... :wink: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: unde poti ajunge......Chainlink extreme Iuhuuuu !!! :banana Au descoperit-o si cei de pe 4tuning : http://www.4tuning.ro/filme-masini/view/rv6u0cN4ldZ?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsletter_254360 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate