HARY Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Am achizitionat de curand un troliu de 12000winche si e pe 12 pot sa-l folosesc pe un patrol de 24 v cum in ce conditii si ce repercusiuni exista asupra bateriilor etc.. -mai are incadoua probleme 1-ramane blocat cateodata pe troliere 2-pe detroliere nu merge cand il actionezi se aude ca ceva care este blocat ,l-am dus la un meserias ca am crezut ca are pinion ceva rupt la reductor dar totul e k sa vedem si la partea cu motorul ce este? -ceva idei sugestii ar fii bine venite :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: de la 12 la 24 Am achizitionat de curand un troliu de 12000winche si e pe 12 pot sa-l folosesc pe un patrol de 24 v cum in ce conditii si ce repercusiuni exista asupra bateriilor etc.. -mai are incadoua probleme 1-ramane blocat cateodata pe troliere 2-pe detroliere nu merge cand il actionezi se aude ca ceva care este blocat ,l-am dus la un meserias ca am crezut ca are pinion ceva rupt la reductor dar totul e k sa vedem si la partea cu motorul ce este? -ceva idei sugestii ar fii bine venite Nu te sfatuiesc sa folosesti un troliu de 12V pe o masina cu 24 de volti. Bateria pe care il legi va fi totdeauna mai descarcata si odata pe luna trebuie sa o pui la incarcat full pe un redresor. Mai bine cauta un motor de 24V. O sa mearga oricum mult mai bine. 1. Daca ramane blocat pe troliere sigur iti face figuri unul dintre relee. 2. Posibil sa fie ceva blocat la partea de frana din tambur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: de la 12 la 24 a desfacut cineva la frana si la reductor si mi-a zis ca totul e ok -@Max principiul de functionare nu e la fel ca la warn ? are un alt mod de functionare POWER WINCH12000,am inteles ceva de frana cu cliket?care e principiul de functionare? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: de la 12 la 24 a desfacut cineva la frana si la reductor si mi-a zis ca totul e ok -@Max principiul de functionare nu e la fel ca la warn ? are un alt mod de functionare POWER WINCH12000,am inteles ceva de frana cu cliket?care e principiul de functionare? Nu e cu sistem cu clichet ci tot pe principiul centrifugal. Mi-3 greu sa ma editfic asupra problemei daca nu e in fata mea troliul. Daca mi-l trimiti as putea sa ti-l repar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: de la 12 la 24 se poate modifica din 12 in24v? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: de la 12 la 24 se poate modifica din 12 in24v? Se poate prin schimbarea motorului si a releelor. Eu am un Warn 8274 la care am facut asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: de la 12 la 24 a desfacut cineva la frana si la reductor si mi-a zis ca totul e ok -@Max principiul de functionare nu e la fel ca la warn ? are un alt mod de functionare POWER WINCH12000,am inteles ceva de frana cu cliket?care e principiul de functionare? Nu e cu sistem cu clichet ci tot pe principiul centrifugal. Mi-3 greu sa ma editfic asupra problemei daca nu e in fata mea troliul. Daca mi-l trimiti as putea sa ti-l repar. saptamana viitoare cred ca ti-l trimit sa vad cum fac cu transportul ,ca-i trebuie o revizie adevarata :h5 -da-mi pe PM adresa te rog! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: de la 12 la 24 se poate modifica din 12 in24v? Raspunsul este simplu Se schimba Motorul si releul de comanda cu unul pe 24 V . Ar fi interesant de folosit motorul de 12 V alimentat cu 24 V dar cu comanda pe 24 V . Cred ca ar merge super repede troliul , este un experiment pentru 2010 .... http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: de la 12 la 24 pai dupa parerea mea va face ca o bormasina de 220v care o alimentezi cu 2 faze...adica merge un pic si se arde nu cred ca mai e cazul sa modifice troliul ca Harry si-a luat samurai sa-l stapinesti sanatos zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: de la 12 la 24 AR fi interesant ....la unul de 12 sa il alimentezi cu lingura mare de la 24, dar prin un control al alimentarii , ca altfel motorul devine single use . Doua tiristoare de 1000 A....ma duc sa ma uit in podul atelierului ....si poate ma convertesc ca eu sint mare fan a lu' hidraulicu'.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate