Vizitator markonyroky Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Salut. Intrebare. Am intrat aici la toyota pentru ca Daihatsu cu care ma dau are motor de toyota. Si avind in vedere ca marca asta nu e pe lista ma intrebam unde avem si noi loc. Ca suntem doua daihatsu in gasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 daca faceti front comun poate facem o sectiune !!! totusi daihatsu nu este toyota si este un utilaj ok cu care eu am ceva experiente in teren ! un daihatsu cu motor de toy este o struto- camila cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 Daihatsu este detinuta de Toyota si si lucreaza impreuna de cand ..automobilele...deci nu chiar strutocamila... http://en.wikipedia.org/wiki/Daihatsu http://en.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Rocky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 daca faceti front comun poate facem o sectiune !!! totusi daihatsu nu este toyota si este un utilaj ok cu care eu am ceva experiente in teren ! un daihatsu cu motor de toy este o struto- camila cu respect kato Daihatsu are o gramada de piese de Toyota pe ea. Nu este strutocamila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 daca faceti front comun poate facem o sectiune !!! totusi daihatsu nu este toyota si este un utilaj ok cu care eu am ceva experiente in teren ! un daihatsu cu motor de toy este o struto- camila cu respect kato Daihatsu are o gramada de piese de Toyota pe ea. Nu este strutocamila. si care ar fi alea Maxule ? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Motorul ar fi... se pare ca intardevar multe versiuni erau echipate din fabrica cu motoare Toyota, Daihastu fiind de fapt al Toyotei... unele versiuni mai luxoase erau chiar vandute sub marca Toyota... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 daca faceti front comun poate facem o sectiune !!! totusi daihatsu nu este toyota si este un utilaj ok cu care eu am ceva experiente in teren ! un daihatsu cu motor de toy este o struto- camila cu respect kato Daihatsu are o gramada de piese de Toyota pe ea. Nu este strutocamila. si care ar fi alea Maxule ? Ce retin acum este servodirectia, inclusiv rezervorul de lichid de servodirectie. Scrie pe ele TOYODA exact ca si la mine. Si sunt convins ca mai sunt si altele dar nu m-a uitat atent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 nu stiub nici o Toyota cu motor de 2,8 !!! dar ma rog poate eu gresesc ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 2.8 e motor daihatsu-diesel 2.0 e motor toyota-benzina Mai exista varianta bertone freecliber cu motorizari BMW 2.7 benzina si 2.4 TD Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate