atar Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Am nevoie de ajutor. Cin ma poate ajuta cu o traducere, macar aproximativa, din germana? Google translate da niste balarii de mama-mama. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Cine stie germana? Eu am observat ca Google translate merge destul de bine din germana in engleza, asta in ideea ca stapanesti cat de cat engleza :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Cine stie germana? Am nevoie de ajutor. Cin ma poate ajuta cu o traducere, macar aproximativa, din germana? Google translate da niste balarii de mama-mama. Eu ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Cine stie germana? Ba nu , ia mä pe mine!Eu is mai bun si moca, iti mai dau si bonus niste fraze off topic !!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Cine stie germana? "gugleru" o traduce bine si din germana in romana ...cand textul nu e scris cu regionalisme! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Cine stie germana? Va multumesc baieti. M-a ajutat deja Volkerv. Yonutz, nu-mi ploua in gura. Daca am cerut ajutor chiar aveam nevoie de el. Uite ca de data asta googule nu s-a descurcat. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate