Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

moshu68

moshu68

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Imi cer scuze tuturor ca nu am o prezentare-oficiala- pana acum pe forum.

Sunt din Craiova,am 41 de ani,sunt casatorit si de aproximativ 20 de ani lucrez pe niste cazaturi de la M.Ap.(Zil 131,157,DAC4+4,6+6,aro).

Ca drept urmare stiu foarte bine ce inseamna drum neasfaltat,si,de putin timp(august 2009) am cochetat cu o LADA NIVA o BABA RUSOAICA fatata in 1983,infiata prin Germania,expulzata pe undeva prin Romanica(HD) si de un an de zile facuta bucuresteanca de "iulianul".

S-a despartit repede de Bucuresti, si o luai eu in Oltenia sa o duc pe la Dunare sa pescuiasca :grin: .

Pe langa baba mai cresc un Cielo din 96-made in Craiova-,ex OLTCIT 11R din92,exMercedes 220D din 69 dus la remat ,ex Dacia 1300 Break din88.

Fiind compatibil cu baba,am aruncat pe ea o instalatie GPL tipBRC-dar bagai de seama ca are un apetit extraordinar pt aceasta substanta(cred ca din cauza sosonilor-JRsi flanse),intentionez sa o duc sa faca cateva operatii estetice.

Va multumesc!

P.S. Sunt receptiv la toate sfaturile date de membrii acestui forum si inca odata le mutumesc anticipat :hi .

bau bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare