Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vreo idee de proiector

alexbikerul

Postări Recomandate

nu stiu unde trebuia sa pun anuntul asta dar cred ca aici e cel mai bene.....ma intererseaza si pe mine un proiector care sa bata la distanta dar sa nu raspandeasca lumina....adica sa faca punct.....daca stie cineva sami spuna si mie ca vreau unul pentru vanatoare:D:D:D:D:D:D:D

multumesc

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vreo idee de proiector

nu stiu unde trebuia sa pun anuntul asta dar cred ca aici e cel mai bene.....ma intererseaza si pe mine un proiector care sa bata la distanta dar sa nu raspandeasca lumina....adica sa faca punct.....daca stie cineva sami spuna si mie ca vreau unul pentru vanatoare:D:D:D:D:D:D:D

multumesc

nu prea sunt din astea pt out, incearca la magazinele de scule pt discoteci, sunt proiectoarele cu lupa care focalizeaza extraordinar dar merg pe 220 mi se pare, nu stiu sigur. Sau mai incearca pe site la euronautica.ro la atv. Sunt cele de pe Bombardier care sunt de exterior. Se ataseaza afara sau il poti tine inauntru si il poti cupla si la bricheta.

Link spre comentariu

Asa ceva iti trebuie tie :

http://cgi.ebay.com.au/IPF-REMOTE-SPOTLIGHT_W0QQitemZ230385930487QQcmdZViewItemQQimsxZ20091009?IMSfp=TL091009145001r5632

Vezi mai jos treaba cu faru...noaptea...

Extras din: Statutul Asocia?iei Generale a Vân?torilor ?i Pescarilor Sportivi din România

Adoptat în Congresul Ordinar din data de 20 iunie 2009 Anexa 3

CAPITOLUL II   Membrii A.V.P.S. ................. .

Calitate, drepturi ?i obliga?ii, recompense ?i sanc?iuni

.........

.........

.........

(6) Carnetul de membru vân?tor nu poate fi ob?inut sau, dup? caz, de?inut de persoanele care, potrivit legii, nu au dreptul la permis de arm? ?i de persoanele care au fost excluse în ultimii 5 ani pentru s?vâr?irea unor fapte de braconaj, f?r? permis de vân?toare, asupra animalelor din speciile interzise la vân?toare, noaptea prin folosirea farurilor ?i altor dispozitive de iluminare ori de ochit pe întuneric, în grup de mai mul?i vân?tori sau de c?tre persoane cu atribu?ii de paz? a vânatului ?i în ultimii 3 ani pentru s?vâr?irea altor fapte de braconaj ori pentru înc?lcarea altor prevederi legale ?i/sau statutare.

Infrac?iuni de braconaj

Constituie infrac?iune de braconaj ?i se pedepse?te cu închisoare de la 3 la 7 ani sau cu amend? de la 5.000 lei la 25.000 lei: vân?toarea f?r? permis ?i f?r? autoriza?ie de vân?toare legal?;..........................

.......... vân?toarea prin utilizarea pe timp de noapte a autovehiculelor sau a dispozitivelor care permit ochirea ?i tragerea pe întuneric;

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Are GAGANUL cele de pe vitara lui ....Bosch... ff tari bat la 600 m....cred ca vrea 400 ron pe bucata sunt ca noi ....contacteazal ..vinde si 1 bucata :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Stiu exact ce-ti trebuie :grin: , gasisem eu unele la vreo 100 de euro smekere. erau manevrabila si faceau si punct de ardeau iepurele pe spinare... Cum la gasesc te anunt. :h5

Have No Fear . . .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare