Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A inceput casapirea!

Max

Postări Recomandate

Toyota Landcruiser FZJ80 4,5L benzina, 215 CP blocante originale fata/spate

Lucreri ce se fac:

Caroserie decupata. Raman usile din fata si 2/3 din cele din spate. Sasiu scurtat in spate.

Bateriile se muta in spate sau in cabina.

Kit de inaltare OME

7,5 cm

Anvelope Simex Extrem Trecker 3 36x12,5x16

Rollcage exterior full.

Bari fata/spate

Troliu Warn 8274 pus in cabina.

Rapoarte 4,56 sau 4,88 in diferentiale.

Scaune tip scoica rabatabile. :grin:

Centuri in 4 puncte.

Statie, teratrip etc...

Masina nu va fi facuta pentru super extrem. De aceea va fi facut un rollcage extern care sa protejeze cat mai mult caroseria. Spatele vine taiat pana la nivelui busonului de benzina. Tot interiorul va fi capitonat cu tabla de aluminiua striata.

1039618796_DSCF2255(Medium).JPG.bed8bf4ff61ac629542f093f8c6a603b.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A inceput casapirea!

esti un criminal

o asa frumusete sa o tai si sa o bagi apoi la namoale... e drept ca motorul ala e o bestie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

esti un criminal

o asa frumusete sa o tai si sa o bagi apoi la namoale... e drept ca motorul ala e o bestie

Motorul ala nu o sa ma las pana nu il scot la vreo 280-300 de cai. :grin: Asta bineinteles daca ma lasa proprietarul/ :grin:

Link spre comentariu

Bafta Dane,dar sa ai grija cu flexul cat de adanc dai,e pacat de masina!!! :h5 :1 Ai o masina adevarata!

E masina lui Florin de la Rustic. El hotareste cat de "adanc" baga flexul. :grin:

Link spre comentariu

Hehehe ce scula, nene! Max, asasinule de caroserii, cum ii maresti puterea motorului atat de mult?

Incepem cu electronica.

Dupa aceea mai vedem noi. Sunt metode. Axe cu came, galerie de evacuare etc...

Exista chiar si kit de turbo pentru motoarele astea.

Din cate am inteles se pot scoate si 400 de cai din motoarele astea.

Mihai cu patrolul negru din Bucuresti are un asemenea motor pe masina lui.

Stiu ca a facut niste modificari serioase pe el.

Link spre comentariu

Nene Max cata presiune in flex ai! :ha: Taie-o adanc si scoate-i tapetul si impresiile din ea! O sa iasa o masina pe cinste! :grin: Nu stiu daca upgradarea hergheliei te va ajuta prea tare, avand in vedere ca motorul ala chiar poate! :h5

Bullbare - fraza asta "O tai" se pare ca s-a mutat la Baia Mare ptr moment ...Mai e un caz prin Bucuresti de gripa d-asta "H1N1, pa' mama lui de fier"...ala nu si-o taie, elimina tot ... Se aude prin targ ca isi va face un distrigazozaur chel! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Intre timp a venit si "incaltamintea" noua :grin:

Simex Extreme Trecker 3 - 36x12,5x16.

Apropo, cautam jante de otel 8jx16 cu et negativ de minim -30

Link spre comentariu

Si mie imi vine sa pling cind vad din ce a fost ce a ajuns,insa sunt convins ca a intrat pe miini bune. :1

Spor la treaba si asteptam cu interes sa vedem ce frumusete si "maestrie" va iesii din atelierele OFF RRRRROAD!

:h5

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Parca si aud sunetul flexului cand ma uit la poze :grin: . Sunt sigur ca vaiesi ceva frumos !

@Max

Mihai cu patrolul negru din Bucuresti are un asemenea motor pe masina lui.

Ce nr. are Patrolul? Daca este acelasi Mihai care cred eu ,mie mi-a zis ca ... ( nuu i-am facut nimic la motor,e ca la mama lui :ha: )

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare