Andrei Braica Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 http://cgi.ebay.de/Blattfedern-Paar-SUZ ... 2ea7bf38cf Am gasit arcurile astea pe fata pt Samurai SJ 410,SJ413, voi ce ziceti?(au si bucse)sunt ok? Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Arcuri fata Suzuki SJ 410, SJ 413 Sunt foarte bune, mai ales ca au si bucsele/bolturile incluse. Nu gasesti oferta mai buna (poate daca se mai adanceste criza, dar speram ca nu) Obs: sunt arcuri standard, nu de inaltare (poate stiai deja) bafta ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Arcuri fata Suzuki SJ 410, SJ 413 stiu ca sunt normale dar oricum sunt mai bune decat ale mele care sunt incovoiate invers(un pic). mi le-am comandat deja, acum sa vad cum le aduc din Germania(Miunchen mai exact) :P Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Arcuri fata Suzuki SJ 410, SJ 413 Trimite-i un mesaj si intreaba-l cat te costa pana in Ro. Am vazut ca trimite in uniune si posibil sa poata si in Ro. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Arcuri fata Suzuki SJ 410, SJ 413 Sau uita-te si la astea: http://cgi.ebay.de/Blattfeder-Suzuki-Sa ... 3a5362e6f7 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Arcuri fata Suzuki SJ 410, SJ 413 http://cgi.ebay.de/Blattfedern-Paar-SUZUKI-SJ410-SJ413-VA-Blattfeder_W0QQitemZ200382822607QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2ea7bf38cf Am gasit arcurile astea pe fata pt Samurai SJ 410,SJ413, voi ce ziceti?(au si bucse)sunt ok? Sunt arcurile standar de Samurai cu 3 foi. Sa nu te miri insa daca-ti vor sta tot drepte si nu incovoiate in sus dupa ce le montezi. La sami asa sunt proiectate arcurile sa stea. Doar cele de inaltare sunt un pic incovoiate. Tine-ne si pe noi la curent cu achizitia ta, eventual fa niste poze dupa ce le schimbi. Spor ;a treaba :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Arcuri fata Suzuki SJ 410, SJ 413 am vazut si celelalte arcuri dar astea sunt aceleasi cu originalul(3foi) si astea mai au si bucsele si bolturile. Arcurile sunt la un prieten in Miunchen mi-le comandat el pt ca nu livreaza in Romania,opropo poate ajunge cineva prin zona dati-mi un semn ca dau o tuica buna :p va tin la curent dupa ce le montez! Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate