vstef_is Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Si eu am patit-o cu civila. Cu cazanu nu prea isi pune lumea mintea, plus ca de obicei imi las portite de scapare. Peste borduri, trotuare, etc. Solutia daca te blocheaza cineva e sa-l blochezi si tu. Sau sa-l tragi de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Eu am tras o dupa si am lasat-o in mijlocui unei inersectii foarte circulate. Nemernicul de proprietar o lasase 3 luni de iarna in fata firmei mele. Cu zapada din fata si din spatele ei pe care nu puteau sa o curete plugurile, erau blocate 3 locuri de parcare. I-am transmis de catva ori sa si-o mute. Nu l-a interesat. Asa ca am legat-o de Toyota si cu frana de mana trasa si bagata in viteza am mutat-o in mijlocul intersectiei. Sa vezi distractie. Proprietarul dubei nu m-a vazut dar a stiut ca sunt eu si a venit sa ma ameninte ca ma da in judecata, ca el a filmat toata manevra. Bineinteles ca nu a fost asa si a crezut ca ma sperie. Va da-ti seama ca asa ceva nu s-a intamplat. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Problema a aparut cand uitandu-ma la Nissan vad ca nu am de unde sa agat sufa. 90% din masinile actuale nu au carlig de tractare prezent aparent pe caroserie. Asa ca celor care dau sfaturi cu sufa , le recomand sa-mi spuna si mie cum reusesc ei. Daca vrei sa fii pregatit, fa rost de vreo 2 modele de cirlige de alea cu filet, se infileteaza in bara masinii dupa ce gasesesti capacelul care mascheaza gaura. aproape toate masinile noi au asa ceva, pina si Sandero :grin: Ma gindesc ca nu pot fi prea multe modele, sunt relativ standard, iei vreo 2 si le tii ca pe ocheti pt jungla urbana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? O bascula ceva tot are masina sa poti lega sufa de ea. Sincer sa fiu eu cand am patit-o in felul asta am tras, impins masina respectiva cu trecatorii , mi-am scos masina si apoi i-am taiat cauciucurile . Doar doua , suficient cat sa nu plece prea curand de acolo unde singur a parcat ; adica perpendicular pe masina mea De atunci imi las loc de manevra mai mare atunci cand parchez ; desigur acolo unde este posibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Intr-o zi cind sa intru in curte unde aveam garajul surpriza un "destept" a parcat chiar la intrarea in curte eu nemaiputind sa intru de acesta. Cunoscind auto din vedere am inceput sa dau telefoane intr-o parte si alta dar fara succes, totul dupa ce am stat vreo 3 ore in frig, atunci am parcat si pe pe lateral pentru ca "desteptul" sa nu mai poata sa iasa si sa vedeti atunci cum a dat el telefoane sa vin sa-mi trag eu masina ca el sa poata sa iasa, dar din bun simt l-am tinut pina dimineata sa vada si el cum e sa fii nesimtit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Nu pricep cum au unii atat rabdare. Intr-o situate asemanatoare am legat o duba de Toyota si am mutat-o pana in mijlocul unei intersectii foarte aglomerate. De 3 luni ii transmisesem individului sa isi ia masina abandonata din fata firmei mele. Nu a dat nici un raspuns. Dupa ce l-a cautat politia ca sa isi ia masina din intersectie, a venit la mine si a inceput sa ma ameninte ca ma da in judecata. Bineinteles ca nu s-a intamplat nimic. Apropo de Ioana Vulpescu, femeia care conduce: http://media.linkedin.com/mpr/mpr/shrink_80_80/p/1/000/00e/3dd/1b26f64.jpg Cosmopolitan Advertising Sales Manager Ioana Vulpescu ioana.vulpescu@sanomahearst.ro sau Ioana.Vulpescu@mpg.ro Telefonul mobil: 0749 201 272 http://s2.trustedopinion.com/image/ImageAction.do?id=80440&w=400&h=400&def=7 About me urasc blondele, avocatele :))) pe care le si fac :)))) incompetentii, femeile peste 30 de ani, nemaritate - niste ratate, frustrate. imi iubesc iubitul. imi place shoppingul,loius vuitton, manolo blahnik, jimmy choo, victoria's secret, calatoriile, media, advertisingul... dar inca nu gandesc in grp si rtg :)))) si bineinteles SEX AND THE CITY... i so carry :)))) si stiu si cine e big :) http://ro.linkedin.com/in/ioanavulpescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? La mine treaba este extrem de frecventa....locuind vis a vis de unul din cele mai mari cimitire din Bv ....dotat cu biserica aferenta....nu prea exista sarbatoare....dupa amiaza in care sa nu-mi gasesc locul ocupat......ori parchez autobuzul in fata lui si-l las pe bizon sa se uite in zare....ori daca in jumatate de ora nu apare....scot sufa...si-l scot afara...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? cred ca forte multi dintre noi am patit asta ,rezolvand problema pe cale amiabila ...sau nu! eu am patit treaba asta de doua ori: prima data dupa indelungi clacsoane a venit o domnisoara de vreo 18 -19 ani in fuga scuzandu-se ca a parcat in spatele masinii mele urcata pe o gramada de nisip pt a nu ocupa locul de parcare al cuiva! am inteles ca nu s-a gandit ca eu vroiam sa plec ,poate era obosita poate indragostita ,oricum s-a rezolvat! o a doua oara am gasit masina blocata int-o parcare aparent goala dar cica stateam p locul de parcare al cuiva! dupa o ora de sunat la intrefoane a iesit un nene la geam ,fumad o tigara si spunandu-mi sa ma duc la mama in... pt ca locul ala de parcare e al lui! l-am rugat insistent si p un ton calm sa nu ma jigneasca si sa mute masina k sa pot pleca1 mi-a raspuns ca voi pleca numai cand p,,,la lui va vrea sa coboare sa mute masina! solutia a fost una rapida :pus mana p telefon ,rugat un prieten cu toyota sa vina sa ma ajute! inca il rugam p nene sa mute masina insa statura nu ma prea ajuta/1,60 si 65 de kg! in momentul in care stand la etajul 3 a vazut ca vine o toyo care opreste ,iau sufa si o leg de carligul lui de tractare pelativul s-a schimbat din mei pulica in domnul! am tras masina 30 de m pana in intersectie apoi dupa cateva imbranceli si o tavaleala prin noroi am plecat,oarecum satisfacut ca jumatatea de buletin AKA eu i-a indreptat dantura si schimbat limbajul unui cetetean in costum domiciliat in timisoara si care are impresia ca poate ttul i se cuvine! sincer preferam sa fi coborat dupa ce tot tu mi-am cerust scuze si cu un limbaj mai mult decat frumos l-am rugat sa coboare pt a rezolva asazisul deranj! am ajnus insa la o concluzie atunci: pt ca sa te respecte "cineva"sau mai bine zis un nimeni trebuie sa fi la fel de jegos ca si el! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Nu pricep cum au unii atat rabdare. Intr-o situate asemanatoare am legat o duba de Toyota si am mutat-o pana in mijlocul unei intersectii foarte aglomerate. De 3 luni ii transmisesem individului sa isi ia masina abandonata din fata firmei mele. Nu a dat nici un raspuns. Dupa ce l-a cautat politia ca sa isi ia masina din intersectie, a venit la mine si a inceput sa ma ameninte ca ma da in judecata. Bineinteles ca nu s-a intamplat nimic. Apropo de Ioana Vulpescu, femeia care conduce: http://media.linkedin.com/mpr/mpr/shrink_80_80/p/1/000/00e/3dd/1b26f64.jpg Cosmopolitan Advertising Sales Manager Ioana Vulpescu ioana.vulpescu@sanomahearst.ro sau Ioana.Vulpescu@mpg.ro Telefonul mobil: 0749 201 272 http://s2.trustedopinion.com/image/ImageAction.do?id=80440&w=400&h=400&def=7 About me urasc blondele, avocatele :))) pe care le si fac :)))) incompetentii, femeile peste 30 de ani, nemaritate - niste ratate, frustrate. imi iubesc iubitul. imi place shoppingul,loius vuitton, manolo blahnik, jimmy choo, victoria's secret, calatoriile, media, advertisingul... dar inca nu gandesc in grp si rtg :)))) si bineinteles SEX AND THE CITY... i so carry :)))) si stiu si cine e big :) http://ro.linkedin.com/in/ioanavulpescu :hi Nu trebuie sa va suparati pe domnisoara. Nu a stiut cum se parcheaza. Am vazut pe blogul ei... . Citat: "Education * Academia de Studii Economice din Bucuresti * Academia de Studii Economice din Bucuresti * Universitatea din Bucuresti" Ati observat amanuntul? Cum care???? Are doua academii, o universitate, dar nici o scoala de soferi. :dr1 Editat Decembrie 31, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? :hi Nu trebuie sa va suparati pe domnisoara. Nu a stiut cum se parcheaza. Am vazut pe blogul ei... . Citat: "Education * Academia de Studii Economice din Bucuresti * Academia de Studii Economice din Bucuresti * Universitatea din Bucuresti" Ati observat amanuntul? Cum care???? Are doua academii, o universitate, dar nici o scoala de soferi. :dr1 Pai da Patrolator, dar mersi, in ziua de azi poti face doua facultati pe durata a 5-6 ani, tot ata timp cat ne lua noua pentru una singura, dar mai aprofundata, acum 20 de ani :)))) Dar nu pot sa nu recunosc ca ma incearca niste ganduri perverse uitandu-ma la chipul d-rei. Sa zic ce idei imi vin in cap? :)))) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Cati dintre voi ati patit chestia ? Adevarul este ca trolui este formula mai buna pt sa le treaca nesemtirea la invazorii de locuri de parcare, eu am avut rabdare cu unul care mereu parca in locul meu platit... l-am ridicat stergatoare, l-am lasat hartie pe parbriz, o data l-am prins si l-am rugat frumos sa numai faca, alta data deja l-am zis ca data viitoare le tractez masina.... nimic a functionat :fr2 Pana la urma tot s-a rezolvat intro seara cand am ajuns de la munca putin enervat si am gasit masina a nesemtitului in locul al meu inca odata... numai am zis nimic, am coborit din masina cu telecomanda a troliului, am scos cablu, am legat carlig din bara lui si cand am inceput sa trag, omul a aparut... nu a zis nimic, sa urcat in masina, a dat la spate, a coborit, a scos carligul, mai sa urcat in masina si a plecat cu viteza :-P Numai s-a intamplat.... dar acum problema s-a mutat la locul de parcare a saracul vecinul de asupra mine..... adica, lui invasorul l-a trecut nesemtirea cu mine... dar nu nesemtirea generala.... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate