Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

care are de inchiriat suv

xnx

Postări Recomandate

Am gasit undeva pe net,mai ascuns asa un anunt cum ca vrea cineva sa inchirieze in decembrie un suv/ceva 4x4

am sunat si nu vrea cu sofer vrea sa conduca singur,cel care a raspuns a zis ca un unchi care e plecat de multi ani din tara va veni in decembrie si vrea masina etc etc

ofera 40 euro/zi- vreo 8 zile vroia ( m-am interesat la un prieten care are firma cu masini de inchiriat si mi-a zis ca-i cam putin 40,minim 50,60 se cere)

--care aveti de dat --0723.543.540--

ps.care face targul da o cafea mare cu lapte :h5

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: care are de inchiriat suv

chit ca o fi ala civilizat traind in tara respectiva ,daca cere el 4x4 iti dai seama pe unde are de gand sa o bage de te costa dupaia piesele mai mult decat ce ti da ala pe chirie

...sincer nu stiu cine s ar da masina in care a bagat bani ,pe mana altuia ...poate vreun junghi care merge la dezmembrat dupaia ..ala da!

Link spre comentariu

Firmele de inchirieri ar trebui sa aiba si 4x4 in parcul lor de masini. Unui particular nu-i convine sa dea masina pe mana oricui, dar firmele de inchirieri auto au asigurari si "nu le pasa". Individul incearca probabil sa obtina masina la un pret mai mic decat la firme. De exemplu Hertz in Romania are in oferta si masini 4x4, am incercat de curiozitate la filiala Henri Coanda: https://www.hertz.com/rentacar/byr/inde ... lobNav_5_4

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

mie mi-a parut serios omu la telefon si mai in varsta,iar asta facea doar o discutie in prealabil cu un eventual ,inchiriator' cel care vroia de fapt masina este un unchi.....deci mai batran decat asta...cred ca nu e vorba de vreun traseu greu mai ales ca in titlu cerea suv..

pt.unul care are 2-3 masini si mai are si casco si mai e si suv eu cred ca se merita

Link spre comentariu

e foarte simplu de ce individul nu apeleaza la firmele normale de rent-a-car: pentru un suv, garantia minima care trebuie platita este de 400-600 de euro. pe langa asta, in mod normal masina mai are si casco. bun, te duci prin padure, pe unde vrei, rupi o oglinda, indoiesti o aripa sau ceva de genu. te duci cu masina inapoi la firma de rent-a-car, logic ca banii de garantie nu ii mai vezi inapoi, chiar daca masina se va repara pe casco.

sincer, sanse minime sa gasesti pe cineva sa-si riste masina pe mana la un necunoscut, mai ales pentru o suma derizorie de genul 300 de euro.

Link spre comentariu

eu l-am pus anuntul doar asa...poate ajut pe cineva,habar nu am cine e ala care vrea masina si nici ce vrea sa faca cu ea

Link spre comentariu

@xnx ...ca sa inteleg mai bine ...ai pus un astfel anunt ptr un necunoscut? Cine sa-si dea masina pe mainile lui? Chiar si ptr 300 euro? :P De ce nu i-o dai tu pe a ta?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare