andrei4x4 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Salut,ma numesc Andrei Feldmann.Despre mine ce sa zic,am facut si eu ceva offroad mai demult dar acuma sunt cam comod si merg numai cu atv`ul.G`ul a fost masina mea preferata.Am probat foarte multe alte masini dar nici una nu m-a satisfacut asa de mult(in teren).Sunt membru onorific Offroad Adventure Romania si inainte am fost la Offroad Club Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Andrei Feldmann salut domnule feldman , poate ne vedem sa mai schimbam o vorba , andrei de la carturi din herastrau sau de la white horse din dorobanti sunt :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Andrei Feldmann Salutu-te-as cumetre, da' cam tirziu ai facut "ochisori" aici. Ma bucur sa (re)vad un "clasic in viata" Bine ai venit. Bucur. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Andrei Feldmann Salut Andrei! bine ai venit ! Andrei este primul romin pe care l-am cunoscut facind offroad in rominia si asta se intimpla la Carpat Trophy 1996 daca nu ma insel a fost chiar pe podium . Asa cum zice si Bucur un mare clasic in viata si eu as adauga si modest , un om a carui experienta ( in tot ce inseamna offroad-ul ) il califica ca PROFESOR. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Andrei Feldmann :rsp :rsp :rsp si bine ai venit profesore. Nu uit nici acum cum prin 1999-2000 ai aparut la concurs cu un Hummer H1 care tragea o platforma pe care era G-ul de competitie. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Andrei Feldmann bun venit vecine mai ai geaca albastra :grin: ? dar G ul ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Andrei Feldmann Salutare si bine ai venit :W Am scotocit putin prin arhiva si ia uite ce am gasit :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei4x4 Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Andrei Feldmann Salut,unde ai gasit poza asta?Cred ca este din 96 sau 97 nici nu mai stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Andrei Feldmann Salut,unde ai gasit poza asta?Cred ca este din 96 sau 97 nici nu mai stiu. :grin: Este din '96 de cand am fost la Voina. Mai am daca mai vrei :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Andrei Feldmann Ce bine ca sunt si oameni valorosi si totodata modesti printre noi ... Ne-ar prinde bine mai multa modestie si fair play, atat in offroad cat si in viata privata. Hertzlich Willkommen ! P.S. N-am inteles cu ce masina de dai in teren acum ... daca ai renuntat la G, ai pus in loc un ATV? :app Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate