Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reglaj unghi de cadere SPATE

Tavi D.

Postări Recomandate

Re: Reglaj unghi de cadere SPATE

Nimic deocamdata... maine ma intorc in Italia si stau pana in 28, sper sa ma intorc cu ele acasa... sper!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa indelungi asteptari si promisiuni si asigurari ca vor sosi, ei bine... nu mai sosesc! Furnizorul magazinului unde le-am comandat a transmis ca nu le poate aduce si... atat!

Ce sa mai zic? Incep sa caut in alta parte... unde oare???

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Tavi ,

Scrie aici : http://www.mitsubishi-motors-europe.com/feedback , toata povestea , cu poze , coduri , etc si sigur va veni solutia optima .

La cat ai asteptat pana acum , cateva zile nu mai inseamna nimic .

Ce mai fac rulmentii ? Si eu am inceput sa am un vajait pe puntea fata . O fi de la gumele de iarna ?

FAIR WINDS !

Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005

Link spre comentariu

Multumesc.

O sa merg si in Timisoara la Mitsubishi sa vad ei ce zic.

De rulmenti nu stiu inca nimic, ca abia maine plec spre casa, si toata perioada asta masina a stat in garaj, sper luni sa demontez sa vad despre ce e vorba.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Am gasit intamplator un magazin in Timisoara la care se pare ca gasesc orice si se declara foarte rapizi in livrari, maxim 4-5 zile pentru originale si o zi pentru aftermarket, iar piesele vin din Germania. Am intrebat de bucsi, si cele de la bratele superioare costa 77 ron/buc, in schimb cele de la bratul inferior vin cu tot cu brat undeva la 500 ron/buc. Am primit raspuns foarte rapid, eu ma asteptam sa dureze mai mult deoarece vanzatorul zicea ca trebuie sa scrie in Germania sa ceara coduri si cotatii... si m-a sunat dupa maxim o ora... sper sa fie asa cum zice el, dar oricum azi merg si comand de proba doar bucsile superioare impreuna cu saibele si piulitele ce-mi lipsesc mie de la suruburile noi, si daca functioneaza bine "colaborarea" o sa le fac "reclama" aici, ca asa operativitate cum se lauda ei nici in Italia nu am intalnit.

Sa speram...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Daca magazinul respectiv lucreaza cu Autonetul, asa se procedeaza: aftermaket 1 zi(daca exista piesa in vreoun depozit din romanica sau ungaria) si original 4-5 zile. Singura chestiune e ca nu prea te poti increde in ei din p.d.v al punctualitatii...mai intarzie cateodata, dar vin piesele.

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

Corectare: bucsile de la bratul inferior (de unde se regleaza unghiul de cadere) vin separat, si le-am comandat azi (77 RON/buc) impreuna cu saibe si piulite pentru suruburile de reglaj, iar cele de la bratul din mijloc (de unde se regleaza convergenta) vin cu tot cu brat. Eu sper ca de astea din urma sa nu fie nevoie, dar la cum am eu noroc la masini...

Interventia de inlocuire va fi saptamana viitoare.

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Am fost sunat ca au sosit bucsile (2buc), saibele si piulitele (cate 4 buc), total 250 RON. Interventia de inlocuire saptamana viitoare impreuna cu rulmentii fata. Sper sa nu fie nevoie si de bratele de sus din care se regleaza convergenta.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Ieri au fost schimbate cele doua bucsi cu suruburile aferente, piulite si saibe noi. Au fost taiate cu flexul, suruburile vechi erau practic sudate de bucsi. Astazi mergem la reglat unghi de cadere, iar daca e nevoie si de convergenta, in viitorul apropiat vor trebui schimbate bratele centrale care vin cu totul... :ang2 Din cauza faptului ca a stat foarte mult timp nemiscata in Italia, elementele mecanice de sub masina au ruginit destul de rau... asa ca urmeaza in curand o curatire serioasa... fata e deja ok in urma schimbarii rulmentilor. Step by step...

Poze de ieri:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Am incercat azi reglarea unghiurilor... din pacate, aducand caderea la 0, se deregleaza rau convergenta, asa ca neputand regla si convergenta pana nu schimb bratele cu bucsile respective, am tras din cadere pana convergenta a devenit 0, si momentan ramane asa. Dar nu pentru mult timp, sper... :wink: urmeaza brate superioare noi si va fi ok.

Deocamdata ne "odihnim" in parcare pana imi fac eu portia de lucru pe luna asta, adica pana la sfarsitul saptamanii viitoare, iar dupa aia iesim la plimbare si incercam sa continuam operatiunea (j)unghiuri... daca pica bani de brate noi de undeva...

...va urma...

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Azi am comandat bratele la Viva Cappio in Timisoara, 517 RON bucata, in 26 le am si continuam operatiunea. In plus, am comandat si telescoape noi, toate 4.

...va urma...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Au sosit si bratele si telecoapele, de azi masina e la service la Delfino. Va demonta toata partea de suspensie din spate, inclusiv partea fixa de punte pe care sta diferentialul, si totul va fi sablat si vopsit negru mat, probabil electrostatic.

Voi adauga poze pe parcursul lucrarii...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

... masina mea asteapta cuminte sa se organizeze noul service al lui Delfino... probabil de azi se va incepe lucrul la ea, pana atunci poze cu unghiurile de cadere asa cum sunt acum, (de)reglate pentru convergenta zero.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

... aventura continua... vrea cineva sa vada cum arata un V60 cu toata puntea spate demontata? Voila':

(urmeaza demontare bucati, sablare, vopsire, brate si telescoape noi si... sus la loc... intre timp eu ii curat petele de rugina de pe burta, dau cu grund si cu body... in cateva zile va fi ca noua... :wink: )

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Puntea e spalata si asteapta cuminte pe masa de operatie. Urmeaza sa fie demontata bucati, sablata si vopsita. Intre timp am terminat cu partea de tinichigerie preventiva.

Poze:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

E gata!!!:banana

:tk Delfino! O lucrare demna de Discovery channel... am selectat cateva poze sa va convingeti:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare