Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se opreste motorul in mers!

Vizitator george517

Postări Recomandate

Vizitator george517
Salut!Se pare ca din nou sunt nevoit sa apelez la cunostintele voastre!De ceva timp ma dispera masina...Eu fac un drum aproape saptamanal de 35 d km de drum de munte si de fiecare data cand am nevoie de turatie in panta imi moare motorul!Am reusit sa o pacalesc si sa opresc inainte de urcare si sa bag a 1 a!Asha merge nu imi mai moare motorul in panta!Daca intru accelerata cu a 2 a fara sa opresc la baza pantei imi moare!Sunt pante care le urc timp de 1 an de zile cu masina si niciodata nu am avut pb , urcandu=le si cu a 3 a!Nush...eu ma gandesc sa fie ceva de la pompa , filtru sau injectoare!A mai patiti cineva asha ceva?Are cineva vre-o idee?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se opreste motorul in mers!

Salut!Se pare ca din nou sunt nevoit sa apelez la cunostintele voastre!De ceva timp ma dispera masina...Eu fac un drum aproape saptamanal de 35 d km de drum de munte si de fiecare data cand am nevoie de turatie in panta imi moare motorul!Am reusit sa o pacalesc si sa opresc inainte de urcare si sa bag a 1 a!Asha merge nu imi mai moare motorul in panta!Daca intru accelerata cu a 2 a fara sa opresc la baza pantei imi moare!Sunt pante care le urc timp de 1 an de zile cu masina si niciodata nu am avut pb , urcandu=le si cu a 3 a!Nush...eu ma gandesc sa fie ceva de la pompa , filtru sau injectoare!A mai patiti cineva asha ceva?Are cineva vre-o idee?

salut

am patit si eu acelasi lucru dar eram pe gaz, aveam un filtru de gaz infundat si atunci cand o turam nu-si mai tragea gaz suficient si murea, tot in pante pateam si eu aceiasi problema.

Link spre comentariu

Re: Se opreste motorul in mers!

Schimba filtrele de benzina si aer si vezi cum se comporta dupa aceea. Eu le schimb la fiecare 10.000 km si nu am avut probleme pina acum. Daca ai folosit masina pe drumuri cu mult praf, atunci o verificare mai deasa a filtrului de aer este indicata.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare