soimu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 nu pentru autoaparare (nu ca nu e un lucru bun) ci mai mult pentru ...o noua jucarie nu caut orice pistol cu bile ci un walter P99 decat sa iau altceva mai bine iau unu airsoft walter p99 ce parere aveti stiti pe cineva care vinde asa ceva MAI IEFTIN de 1750 ron cat e in magazin? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lilimurgoci Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc in bulgaria ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc in bulgaria ! eu sunt in vest...pana in bulgaria mananc cateva paini forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Saptamana viitoare ajung in Ruse . O sa te informez cu un pret ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc incepe de la 40 euro Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Soimu' arma de acest tip necesita autorizatie ...desi se gasesc pe piata neagra nu iti recomand sa iei de acolo! Daca te prinde politia cu un astfel de arma risti dosar penal/puscarie! Eu am un Walter PP ... o arma excelenta ...dar din cauza faptului ca sunt impulsiv ...o las intotdeauna acasa! :grin: Deci recomandarea mea: cumpara una din magazin! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc daca nu ai autorizatie .nu-ti da nici din magazin (poate sa o cumpere alcineva) -dar oricum este riscant ptr ca are serie Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Soimu' arma de acest tip necesita autorizatie ...desi se gasesc pe piata neagra nu iti recomand sa iei de acolo! Daca te prinde politia cu un astfel de arma risti dosar penal/puscarie! Eu am un Walter PP ... o arma excelenta ...dar din cauza faptului ca sunt impulsiv ...o las intotdeauna acasa! :grin: Deci recomandarea mea: cumpara una din magazin! :h5 ... aici Yonutz cam are dreptate, eu am avut unul pana in 2003, si dupa un mic incident unde m-am enervat cumplit, a 2-a zi m-am dus si am vandut-o inapoi si m-am dus cu hartia la Politie sa ma "scot" din inregistrari... si vb uni bun prieten din State... "la noi daca ai asa ceva la tine si esti intr-o situatie limita, si il scoti, ori il folosesti ori esti mort in urmatoarele secunde..." Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc mai baieti, eu repet eu il vreau pt jucaria din el am deplina incredere in cutitul din dotare pentru situatii de autoaparare, si probabil ca daca se ajunge acolo...va fi ori eu ori el, dar probabil ca el cel putin ramane cam olog pe viata si da, situatia aia o cunosc si eu, am avut la un moment o problema, dupa o "discoteca" cand am luat bataie de la 2...pt ca eram inarmat prea mortal, PUMNALELE ce le aveam asupra mea, nu imi permitea decat sa omor, nu puteam taia cu ele (erau pumnale care se luau intre degetele de la pumn) si am preferat sa o iau decat sa le scot si sa risc o inchisoare pe termen lung totusi revin, caut acest pistol pt ca sa ma bucur de o arma, fara sa o iau de frica strazii, traficului sau cu scopul de a ma apara cu ea (sincer nu le consider prea eficiente) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc De aceea de atunci tin in masina ...o maceta de vreo juma de metru (ditai barda cu aspect de satar) ! Ilegala si asta de altfel, dar e bine dosita! O folosesc in general sa tai frunze la caini sau sa tai cainii care mananca frunze! :ha: Arma pe care ti-o doresti nu este asa spectaculoasa in sensul in care daca tragi cu ea de la peste 3m ...tinta nu se alege decat cu o vanataie in cel mai fericit caz! Mai ales iarna ... Asa ca sincer soimule, daca doresti sa o ai in colectie merita ca e o arma foarte misto ca aspect...iar ptr autoaparare, pumnu de baza! Dar cel mai bine eviti astfel de situatii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc jucarie-jucarie=tot arma si nu se stie ce si cum (NAI VOIE) -de unde o iei trebui autorizatie , doar la negru ar fi o cale ,pe care nu-ti recomand. -daca te duci la politie (serviciu arme) si ai cazier curat ,examen psihologic dat, (dispozitie recenta)-inainte mergea cu permis conducere----si gata ai luat jucarie f. ieftina binenteles ca mergi iar la politie cu el pentru eliberare permis (sa treaca seria si calibru) SUCCES !! la negru arma poate fi urmarita si poate sa-ti aduca politia acasa,te certi cu alti care stie,te reclama ,etc = infractiune Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Daca vrei iti dau un Walter P 50T , are mai putine boabe ca 99 dar e mai sexi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Soimule ala este echipament recovery outdor! Nimic altceva! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Cand ne intalnim sa te uiti la al meu. La astea nu prea conteaza cine le face, Eu am Rohm nemtesc cu 10 bile. Iar autorizatia o rezolvam pana bem o cafea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc De aceea de atunci tin in masina ...o maceta de vreo juma de metru (ditai barda cu aspect de satar) ! Ilegala si asta de altfel, dar e bine dosita! O folosesc in general sa tai frunze la caini sau sa tai cainii care mananca frunze! :ha: Arma pe care ti-o doresti nu este asa spectaculoasa in sensul in care daca tragi cu ea de la peste 3m ...tinta nu se alege decat cu o vanataie in cel mai fericit caz! Mai ales iarna ... Asa ca sincer soimule, daca doresti sa o ai in colectie merita ca e o arma foarte misto ca aspect...iar ptr autoaparare, pumnu de baza! Dar cel mai bine eviti astfel de situatii! :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Soimule,pistoalele dau rateuri si risti sa o furi cu el in mana ..mai bine te orientezi catre un revolver chiar sdaca are doar 5 boabe..Cost : in jur de 1000 de lei dar trebuie sa stii ca armele cu bile de cauciuc necesita PERMIS de arma Tip B.Si sa stii ca nu sunt jucarii,cam rup carnitza de pe tine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc anul trecut mi-am schimbat certificatul de detinator cu un permis de port arma. nu stiu dac ma credeti, dar daca stiam ca imi trebuie atatea analize si drumuri.... uuhh cu siguranta nu ma apucam de sportul asta si mai e una. casa mea e undeva intr-o zona destul de izolata si am zis ca ar fi varianta cea mai ok pentru o siguranta cat de cat GRESIT !!! de la politistul cu care am avut o discutie aprinsa legat de utilizarea armei, am aflat ca daca il plesnesc doar cu patul pistolului pe agresor .... se numeste uz de arma, iar partea cu motivatia de a folosi arma .... chiar e complicat sa demonstrezi ca agresorul a avut intentia de a-ti face ceva, iar daca apuca sa te loveasca el primul .... :ha: intrebarea e daca apuci sa mai scoti arma .... faza tare e ca daca vrei sa renunti la ea .... e si ea destul de complicata.... TRAIM IN ROMANIA SI ASTA .... NE F#%E TOATA DIRECTIA si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc ....... GRESIT !!! de la politistul cu care am avut o discutie aprinsa legat de utilizarea armei, am aflat ca daca il plesnesc doar cu patul pistolului pe agresor .... se numeste uz de arma, iar partea cu motivatia de a folosi arma .... chiar e complicat sa demonstrezi ca agresorul a avut intentia de a-ti face ceva, iar daca apuca sa te loveasca el primul .... :ha: intrebarea e daca apuci sa mai scoti arma .... faza tare e ca daca vrei sa renunti la ea .... e si ea destul de complicata.... TRAIM IN ROMANIA SI ASTA .... NE F#%E TOATA DIRECTIA Asta era intr-o lege mai veche. Acum, chiar daca infractorul vine cu manile goale si tu il impusti in cap, tu ai castig de cauza daca esti la tine pe proprietate, si poti sa dovedesti ca acel infractor te-a agresat (chiar si psihic) - vezi cazul Iovan- "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc ....... GRESIT !!! de la politistul cu care am avut o discutie aprinsa legat de utilizarea armei, am aflat ca daca il plesnesc doar cu patul pistolului pe agresor .... se numeste uz de arma, iar partea cu motivatia de a folosi arma .... chiar e complicat sa demonstrezi ca agresorul a avut intentia de a-ti face ceva, iar daca apuca sa te loveasca el primul .... :ha: intrebarea e daca apuci sa mai scoti arma .... faza tare e ca daca vrei sa renunti la ea .... e si ea destul de complicata.... TRAIM IN ROMANIA SI ASTA .... NE F#%E TOATA DIRECTIA Asta era intr-o lege mai veche. Acum, chiar daca infractorul vine cu manile goale si tu il impusti in cap, tu ai castig de cauza daca esti la tine pe proprietate, si poti sa dovedesti ca acel infractor te-a agresat (chiar si psihic) - vezi cazul Iovan- anul trecut am trecut prin una buna... pe scurt ... doi smenari, unul sta de 6, celalalt ma face de doua chestii din masina (cam de 150 ron) dupa care o sterge printre doua blocuri. inhat arma de sub scaunul masinii ( de atunci sta la cingatoare ) si fug dupa el.... cam cu atat am ramas ( cu jogin-ul ) sun la ofiterul care mi-a eliberat permisul de portarma si imi spune .... sper ca nu ai folosit arma ... ca te face cu un avocat de nu stii cum te cheama.... curierat pentru chiftele la mititica ... nu stiu daca este :grin: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Daca tot s-a deschis discutia asta baieti ...cine mai are ceva de vanzare..bineinteles legal..prin armurier..sa ne zica si noua ce are si la ce pret. Eu detin permis de port arma si posed un pistol cu CO2 pe care vreau sa il schimb. Voi vb de ala ca autoaparare si etc..la mine e mai rau..ca in acte scrie Pistol Tir..deci se foloseste numai pentru tir in poligon. Spre ex daca merg acasa si ma blocheaza unu cu masina si coboara cu o sabie nu pot sa-l folosesc ca: e pt Tir, in poligon :P :pr Dar,.asta e legislatia... @soimu... la ala cu bile de cauciuc crede-ma ca are forta, acuma depinde si ce cartuse folosesti. Am tras cu al unui prieten cu gloante de cauciuc din ungaria..damage...cam nu prea...apoi cu cartuse din Germania/...mama mama ce distrugere au facut, f mare diferenta.. Oricum, treaba e ca daca ai un pistol ori stii la ce il ai...ori suporti consecintele.(In momentul in care te-ai decis sa-l scoti din toc trebuia sa-l si folosesti!) Eu vreau unu cu bile ca se poate folosi la autoparare plus faza ca m-am distrat tot timpul prin padure cu jucarioara si chiar de ajung la situatia sa-l folosesc nu ma bazez am sa omor pe cineva...mai degraba e de incetinire...pumnalele cuim ai zis sau sabiade care se vb mai sus...se stie ce fac daca se folosesc...eu ii trag vreo 2 la picioare, maini ceva cat sa ajung la el fara risc dupa care ii aplic 2 ciocane la urechi de nu mai stie ce si cum... Te sfatuiesc sa iei cu acte ca nu poti sa stii cum te joci prin padure cu el si vine nenea sau te raporteaza cineva si primesti o vizita care se termina cu concluzia: " Nerespectarea regimului armelor si munitiilor..." Deci..daca cineva are unul cu bile de cauciuc sa facem o treaba...sa dea o oferta...sunt dispus sa dau la schimb ala cu CO2 (bile de metal de 4.5mm) daca e interesat Bafta PS. @soimule eventual poti sa-ti iei o arbaleta de joaca prin padure, nu face zgomot plus ca e mai mortala decat ce s-a discutat pana acuma :h5 :banana :banana Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc nerv, poate nu ai vazut, dar sunt membru si pe forumul de arcasi.ro :grin: nu ma gandesc fara acte am observat ca ce se vinde in romania e exclusiv besina pocnitoare, din ce am citit pe forumurile de profil zamacul e materialul de baza si otelul e in arculete doar, asa ca ma gandesc de unde si ce iau nu ma bazez si nu il doresc pt autoaparare dar vreau sa fie o treaba serioas adaca tot dau banul am avut un v3 de la gamo candva cu bile de otel si ma deranzat lipsa de precizie, desi spargeai geamul de la masina fara probleme, dar nu e ce imi doresc poate o sa merg si la fratii nostrii unguri sa vad ce au , ca am vazut ca ei fabrica pistoale cu bile de cauciuc din otel si nu zamac, probabil ca alea merg cu munitie variata nu ca pocnitorile de la arow carre daca bagi munitie mai tare crapa ceva la el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Si pentru arbaleta ai nevoie de permis mai nou :P si surpriza chiar si pentru un banal arc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Da..sau sa iei de la ei..dar munitia din Germania ca e mai de calitate. Permis de arbaleta?? sa vina dupa mine in padure...am sa ma fac ca Rambo si sa ma prinda :P :ha: Arc ?? aham de aia am primit unul cadou de la cineva..si desi e de panoplie cred ca m-ar da astia la stiri... :uameni M-a busit rasul de mai multe ori ca arata cum intra Politia in casele unora si da-i si confisca, la pamannnt si apoi prezinta arsenalul din care 4 sabii 2 pisoale, un arc si mai stiu eu ce pe acoo..dar le arata asa filmate numai cateva secunde ori un ochi care stie unde sa se uite vede ca din sabii 3 , 1 pistol si arcul sunt de panoplie..dar NUU ei au efectuat o adevarata operatiune acolo... :pr Eu oricum..am sa renunt la cel de CO2 cu care chiar nu pot sa fac nimica..nu e vb de putere ca are oleaca dar cum am explicat mai sus e bun dopar in pologon...deci ma gandesc ca daca ma prinde in padure..aia nu-i poligon... Am sa ma orientez spre ceva cu bile de cauciuc sau eventual o pusca cu aer ca sunt mai puternice. Deci care aveti...bagati oferte :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Fratilor Dati-le dreaku de pocnitori ca numai belele aveti cu ele,daca doamne fereste le folositi si sunteti reclamati o sa scrieti marunt la baietii cu ochi albastri. Parul tata,este mai bun,ai o problema cu cineva,Ii trantesti un par,doi in nas si gata,arunci parul si pa. Nu este cu serie si nici inregistrat. Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc Si daca-s 2 si aia cu pari? sau 1 cu par dar avantaj de vreo 20cm si 40kg? si mai pune la socoteala faptul ca ai astm,esti gras si nu poti fugi?? :ha: :P Sincer eu unu prefer sa-i dau 2 bile si apoi vreo 3 pari sa fiu sigur...este o vorba: "Mai degraba plange mama ta decat mama mea" nu? :banana Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate