Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vreau un pistol cu bile de cauciuc

soimu

Postări Recomandate

Re: vreau un pistol cu bile de cauciuc

Cam are dreptate Sorin Pintea,eu l -am folosit acum vreo 3 luni in legitima aparare,doar foc de avertisment.Arma a fost retinuta pentru cercetari si inca nu am primit-o inapoi :ha: ,ce dracu cerceteaza la ea nu-mi pot inchipui.Am un intreg echipament recovery in masina dar fara el nu -am fi descurcat in situatia de atunci.Cind l-am luat m-am gindit ca e un antidot pentru sabie dar cum legile sint de tot rahatu cred ca e mai avantajos sa-ti iei un scut :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din ce cetesc eu pe aciea, mai bine cumpar statut de interlop pt autoaparae

se livreaza gratuit cu una (sau mai multe ) bucati pistoale glont, pulai de umplutura si ceva ciripituri la militie pt a avea relatiile uzuale si te-ai scos

poti umbla cu pistolul fara serie si sa santajezi oameni de afaceri si fraieri pe unde prinzi, e mai scump in romanica de cacao, sa fi om cinstit

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

HE HE Cine zicea ca Becali e cioban si e pro..st si aia si aia...uite ce destept e.... La prima treaba patita...oricati bani ai avea tot te ia...exact cum l-a luat si pe el..si ce a facut: S-a facut parlamentar...si-a luat imunitate :ha: :P :h5

Cred ca trebuie neaparat sa ne bagam si noi mai baieti...daca ne adunam destui tot facem ceva :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Si daca-s 2 si aia cu pari? sau 1 cu par dar avantaj de vreo 20cm si 40kg? si mai pune la socoteala faptul ca ai astm,esti gras si nu poti fugi?? :ha: :P

Sincer eu unu prefer sa-i dau 2 bile si apoi vreo 3 pari sa fiu sigur...este o vorba: "Mai degraba plange mama ta decat mama mea" nu? :banana

Adversarii sunt mai nebuni decat mine ????

Au fost trei,am un o taietura de topor in spate cateva copcii si gata dar ei ??? saracii,bataia pisicii cand se kaka sub pat.

eram mai tanar si aveam 115 KG,acum insa prefer si eu varianta ta vreu ....bile si Toyota sa aviti baietii cu ochi albastrii.

Link spre comentariu

Apai vezi...cam asa ramane situatia...sau efectiv..orice s-ar intampla (aproape :ha: ) pleci de acolo...vreo 3 zile nu o sa te lase in pace sentimentul ca ti-au terfelit mandria, ai sa fii nervos, suparat,..dar dupa aia iti trec si chiar te bucuri la cat de destept ai fost...partea proasta e ca daca se intampla de multe ori ...o sa te cheme Gaina:))

Apropo de avatar...ai uitat sa mai specifici...sau Dauneaza Grav Sanatatii!! :ha: :h5

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

.......

GRESIT !!! de la politistul cu care am avut o discutie aprinsa legat de utilizarea armei, am aflat ca daca il plesnesc doar cu patul pistolului pe agresor .... se numeste uz de arma, iar partea cu motivatia de a folosi arma .... chiar e complicat sa demonstrezi ca agresorul a avut intentia de a-ti face ceva, iar daca apuca sa te loveasca el primul .... :ha: intrebarea e daca apuci sa mai scoti arma ....

faza tare e ca daca vrei sa renunti la ea .... e si ea destul de complicata....

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA .... NE F#%E TOATA DIRECTIA

Asta era intr-o lege mai veche. Acum, chiar daca infractorul vine cu manile goale si tu il impusti in cap, tu ai castig de cauza daca esti la tine pe proprietate, si poti sa dovedesti ca acel infractor te-a agresat (chiar si psihic) - vezi cazul Iovan-

deci prietene.... daca ai citit tot ceea ce scrie aici ... cred ca ai ajuns la concluzia ca in TARA ASTA DE kkt poti sa mori cu legea in mana

aci victima e cel care arjunge la spital, nu cel care a fost talharit, deci cel care comite infractiunea.... comprende ...?

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

.......

GRESIT !!! de la politistul cu care am avut o discutie aprinsa legat de utilizarea armei, am aflat ca daca il plesnesc doar cu patul pistolului pe agresor .... se numeste uz de arma, iar partea cu motivatia de a folosi arma .... chiar e complicat sa demonstrezi ca agresorul a avut intentia de a-ti face ceva, iar daca apuca sa te loveasca el primul .... :ha: intrebarea e daca apuci sa mai scoti arma ....

faza tare e ca daca vrei sa renunti la ea .... e si ea destul de complicata....

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA .... NE F#%E TOATA DIRECTIA

Asta era intr-o lege mai veche. Acum, chiar daca infractorul vine cu manile goale si tu il impusti in cap, tu ai castig de cauza daca esti la tine pe proprietate, si poti sa dovedesti ca acel infractor te-a agresat (chiar si psihic) - vezi cazul Iovan-

deci prietene.... daca ai citit tot ceea ce scrie aici ... cred ca ai ajuns la concluzia ca in TARA ASTA DE kkt poti sa mori cu legea in mana

aci victima e cel care arjunge la spital, nu cel care a fost talharit, deci cel care comite infractiunea.... comprende ...?

daca ceea ce ai scris mai sus e adresat mie, ei bine, no comprende, ca nu era vorba daca tara e de cacat sau nu , ci despre legi. Acuma daca crezi ca am gresit ce am scris mai sus asta este. Oricum cred ca politiztul ala era ori din alt film ori la 6 lunii de pensie. :P

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

nu era vorba de faptul ca e tara intr-un fel sau altul (asta e pararea fiecaruia )... legile sunt prost interpretate (un avocat bun te scoate victima chiar daca tu ai aruncat piatra... ) si de-a dreptul idiot de prost concepute... ( interpretari multiple )

e vorba de cei care au trecut prin experiente mai mult sau mai putin dureroase legate de `legea armelor si munitiilor`... doar atat...

sper ca am fost destul de explicit. multumesc

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Corect ceea ce zici cu legile si avocatii, dar asta e cam peste tot. Am inteles ce ziceai. :h5

Scuze ptr. Off topic

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Soimule,nu toate pocnitorile sunt de ,,zamac"...cauta ceva made in Germani. Munitie din Germania mai greu daca n-e referim la Bile de cauciuc (380 GUM ) .Arbaleta......este cu dus si intors pt ca majoritatea ,,nu poseda serie"....si daca ne gandim cat costa sagetile sau cat te chinui sa le faci singur hm..mai bine un pistol,ca sa nu mai sunem ca parerile sunt impartite :trebuie acte,nu trebuie acte....In alta ordine de idei la tine pe proprietate poti sa-l bagi ,,pe aparate" chiar daca nu te-a atacat el ...si mai ales daca EL nu are martori..Il chemi la o cafea si l-ai rupt...daca este fraier sa vina..Apoi iti tragi doua usi in mecla,murdaresti o bata cu borsul tau o tavalesti prin mainile lui si gata ...Nici mama lui de procuror nu te dovedeste..ATENTIE: exista o problema daca ai doar gard si nu ai porti (exemplul meu ..ca era sa o patesc dar avocatul meu a fost mai al dracului )..ATENTIE mare daca PROPRIETAR este CONCUBINA...ETC...Daca nu esti proprietar poate deveni o problema folosirea armei chiar daca iti aperi femeia cu care stai in acea casa de 20 de ani...Ca nu mai conteaza ce folosesti cand iti aperi copilul ,femeia sau cainele asta este altceva ...conteaza cum ,,aranjezi lucrurile ca sa iesi in avantaj".Asa ca dupa un eveniment NU sunati la POLITIE.Stati,calmati-va...beti o cafea..GANDITI,sunati un ,,prieten"..un avocat ..si functie de ce spun ei chemati politia si ,,declarati" ce ati fost invatati....

Alta problema : sa aveti fishet pt arme,dulat metalic sau orice altceva agrementat ..ca deja baietii nu mai au ce face si au inceput verificarile..Pt arme de autoaparare este de-ajuns sa le tineti in ,,sertar"....ca de aia este de autoaparare ca sa o ai la indemana nu incuiata sub 10 lacate...

Link spre comentariu

Vizitator wolff

Soimule,nu toate pocnitorile sunt de ,,zamac"...cauta ceva made in Germani. .

Pai taman aici e problema, toate pocnitorile din Germania SUNT din zamac. Doar prin Ucraina,Cehia, foarte putin Ungaria sunt fabricate din otel. Si alea nu au agrement de la minister :P . Daca se doreste importul unei arme din afara trebuie stiut ca accizele sunt 100% din valoarea de pe factura a armei. Si nu, nu merge cu prosteala punerii altei valori pe factura. O arma cu adevarat buna produc cei de la Fort Ucraina. 100% otel. Problema este ca trage cu 9mm si nu cu 10x22, ceea ce inseamna ca trebuie sa iti achizitionezi si munitia de afara. Un avantaj ar fi ca poti folosi si 9mm P.A cu gaz. Iti trebuie si o autorizatie de import pt a aduce o arma de afara. Sa nu cumva sa va ganditi ca veti merge la vreun armurier si el va sari sa va ajute cu asa ceva. EXCLUS. Nu ar mai castiga mai nimic, plus ca nu ar mai vinde gunoaiele pe care le comercializeaza in mod uzual. In cazul Walther de ex exista doi producatori, unul din ULM si celalalt din ARNSBERG. Cel din Ulm este producatorul traditional al Walterului PP, al doilea este doar un licentiat in producerea acestei arme si ..ei bine face o treaba cam urat mirositoare si repede crapacioasa. Sper ca am fost de folos cu aceste cateva informatii.

Link spre comentariu

Vizitator wolff

In general PP-ul este cam top in ceea ce priveste durabilitatea, basca este o arma extrem de eleganta :grin: si simpla, dar am vazut si din astea "umflate", cei drept dupa sute de focuri trase. Depinde foarte mult si de ce tip de munitie te uzezi si cat de des te ingrijesti de arma.

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

In general PP-ul este cam top in ceea ce priveste durabilitatea, basca este o arma extrem de eleganta :grin: si simpla, dar am vazut si din astea "umflate", cei drept dupa sute de focuri trase. Depinde foarte mult si de ce tip de munitie te uzezi si cat de des te ingrijesti de arma.

Armele ce folosesc bile de cauciuc au teava aranjata ,adica ..unele o au obturata (adica un orificiu dreptunghiular la partea unde intra cartusul ) iar altele au un ,,stift"..In momentul in care tragi ai pe acolo ceva praf de pusca ars sau care inca arde ,temperatura maricica +ceva cauciuc...Dupa n trageri teava devine mai ,,mica "ca diametru fortand ,,bila: sa se contracte maim mult ..castigi ceva jouli (chiar multi) insa totul are o limita cand teava cedeaza...Daca nu ar ceda ,,usurel" din cauza materialului ar ceda ,,periculos"...Asa ca sunt de preferat armele cu teava ,,special conceputa pt Gum"...Cele rusesti sunt arme ,,adevarate"care au suportat mici modificari (obturatii ale tevii) ...De ce nu sunt admise la noi decat pe ,,relatii"?? Pt ca modificarile sunt ,,reversibile "..

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Armele ce folosesc bile de cauciuc au teava aranjata ,adica ..unele o au obturata (adica un orificiu dreptunghiular la partea unde intra cartusul ) iar altele au un ,,stift"..In momentul in care tragi ai pe acolo ceva praf de pusca ars sau care inca arde ,temperatura maricica +ceva cauciuc...Dupa n trageri teava devine mai ,,mica "ca diametru fortand ,,bila: sa se contracte maim mult ..castigi ceva jouli (chiar multi) insa totul are o limita cand teava cedeaza...Daca nu ar ceda ,,usurel" din cauza materialului ar ceda ,,periculos"...Asa ca sunt de preferat armele cu teava ,,special conceputa pt Gum"...Cele rusesti sunt arme ,,adevarate"care au suportat mici modificari (obturatii ale tevii) ...De ce nu sunt admise la noi decat pe ,,relatii"?? Pt ca modificarile sunt ,,reversibile "..

Link spre comentariu

Vizitator wolff

Sunt foarte admise daca ai tot ce iti trebuie. Si nu ma refer neaparat la relatii. Intradevar armele de provenienta ruseasca nu au obturator pe teava insa au teava "presata" ceea ce creaza un punct in care teava este mai ingusta, nu cu mult dar destul, astfel incat este absolutamente imposibil sa incarci munitie de razboi in ea fara sa se faca praf impreuna cu mana tragatorului. Deformarea respectiva nu este deloc reversibila, singurul mod prin care ai putea modifica arma sa traga cu munitie de razboi fiind sa ii schimbi teava sau sa o honuiesti( metoda care ar duce la slabirea extrem de periculoasa a materialului fix in acel loc unde este deformata). Exista si arme care vin din start cu teava "curata" dar pentru care este oricum total nerecomandata munitia de razboi intrucat teava nu respecta caracteristicile minime obligatorii de rezistenta la trageri cu munitia mai sus pomenita. Daca o faci e pe raspunderea ta. Si acum sa fim seriosi caci orice strungar mai dibaci si cu toate cele necesare iti pot construi o arma fix de la 0 , arma care ar fi cu mult superioara ca si putere de oprire decat o simpla arma de mana( cu proiectil de cauciuc, teflon sau alte materiale) facuta de fabrica si destinata autoaparari. Este foarte simplu de facut o arma care sa traga cu cartuse de vanatoare si tare as fi curios sa stiu cam ce individ ar rezista unui impact cu o bila de Pb. E vorba doar de niste militieni isterizati coroborata cu niste reminiscente de regim totalitarist. O populatie inarmata are ceva de spus si nu numai ca are ceva de spus dar surprinzator, este si ascultata. Dar vb ceea, daca noi ne putem apara singuri de agresori insemna ca dansii isi pierd obiectul muncii. Si mai este o treaba, nu se specifica nicaieri ca agresorul nu poate fi organul. Daca un militian iti intra abuziv pe proprietate ai tot dreptul legal sa ii faci o bucurie si tocmai de aceea tovarasilor nu le prea convine sa poti detine asa ceva. Nu mai discutam si despre armele letale caci nu are rost. Doar atat sa va ganditi....................INFRACTORII NU AU NEVOIE DE PERMIS DE PORT ARMA PENTRU ARMELE LOR!

Link spre comentariu

sa inteleg ca ar fi mai indicat sa caut o lupara artizanala ? :P

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mda..o lupara nu ar fi rea.. :banana :banana :h5

Daca face cineva...sa ne dea si noua un Pm...as vrea sa achiz...scuze...sa vad cum arata una :ha:

Ce stiti de pustile cu aer comprimat?? Care model ar fi mai bun...o viteza mai buna, putere mai mare, precizie..etc..

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

sa inteleg ca ar fi mai indicat sa caut o lupara artizanala ? :P

Atata timp cat nu iesi cu ea fluturand-o pe strada si nici nu te apuci la betie sa tragi dupa caini o arma adevarata este foarte buna ,,in casa omului"...Partea proats aeste ca oricand se va gasi un prieten sa te toarne sau o nevasta pe care o arunci si care te vrea mort..Chiar crede cineva ca cioara care sta cu Q-ul in colt are arma cu bile de cauciuc..!!??? Sa fim seriosi ,Borfasul are arma cu glont si nici in pix nu-l intereseaza de lege PUNCT.Si dupa cum stiti arma cu glont (pistol,revolver) nu poti detine decat daca faci sau ai facut parte din SISTEM (si num arefer la trupa cu butoaie ) ..adic,politie,procuratura,magistrati..senat ...etcc ..

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Mda..o lupara nu ar fi rea.. :banana :banana :h5

Daca face cineva...sa ne dea si noua un Pm...as vrea sa achiz...scuze...sa vad cum arata una :ha:

Ce stiti de pustile cu aer comprimat?? Care model ar fi mai bun...o viteza mai buna, putere mai mare, precizie..etc..

Pai si viteza si putere si precizie nu prea vezi decat la sume foarte mari ..Incearca totusi un CZ cu butelie de aer (butelie nu capsule)..Depinde pt ce vrei pusca !!??? Eu detin un Winchester (adic o copie a renumitului) cu teava scurta (care momentan se afla retinuta la Capitala pt ca nu am citit monitorul oficial ca sa stiu ca trebuie trecuta in permis..legea se schimba dar in momentul in care ti-ai cumparat arma esti obligat sa te pui la punct si cu legislatia..vina mea.de fapt a sotiei ca este a ei ...)),doua capsule cu codoi si ,,magazie" cu 8 boabe.Se armeaza si incarca exact ca originalul.Precizie si putere multumitoare..trece prin sobolan,nevastuica,dihor de la 15 m fara probleme (depinde si de alice)..Dezavantaje: butelii scumpe.Avantaje,tragi 8 alice foarte repede ,nu trebuie sa o rupi ca pe altele ca sa incarci o alica..

Link spre comentariu

Vizitator wolff

Este foarte buna carabina Winchester mai ales ca se poate si modifica o idee :grin: . Dar daca se doareste o arma adevarata cu aer comprimat se poate apela la un calibru mai mare si la o incarcare cu compresor. Iar arma aia nu o iei nici second hand sub 6-700€.

Link spre comentariu

mmm..Serghei..aia de care vb suna bine.. :grin: oate ti-o inapoiaza astia..

Eu oricum am un adevarat arsenal...nevasta tt impul zice..."maaaa numai la masini si arme ti-e gandul!!".. Ce sa-i fac?

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

...Ce stiti de pustile cu aer comprimat?? Care model ar fi mai bun...o viteza mai buna, putere mai mare, precizie..etc..

Aici sunt cateva chetii interesante....

Dintre armele cu aer comprimat, cele tip PCP (Pre Charged Pneumatic = cu aer comprimat in butelie, intre 200-500 cmc, 200 bari) sunt cele mai precise si puternice. Multe sunt cu repetitie. In 5.5mm pot atinge si depasi 300m/s, cu un pelet de 1g. Preturile incep de pe la 600 Euro, la care se adauga pompa (vreo 200E), luneta, ....

Sunt permise doar cele cu viteza maxima de 220m/s, indiferent de calibru/munitie (o aberatie, o arma AC putand trage si cu ... hartie). In toate tarile se limiteaza puterea si/sau calibrul.

Exista si chestii "extreme", calibru 9mm sau mai mare, cu care se vaneaza animale mari (in alte tari, desigur...), gen mistret, caprior, etc. Multe dintre acestea, cu gloante grele, au viteza mai mica decat 220 m/s, deci ar cam fi legale in Romania!

Ca exemplu:

- un pistol cu butelie de CO2, in 4.5mm, trage o bila de 0.5g cam cu 130m/s = cca. 4 Jouli energie cinetica

- un PCP, 5.5mm, trage 1g cu 300m/s = 45 jouli - devine interesant :grin: Deja este letala pentru caini de talie mare.

- alt PCP, 9mm, trage 7g cu 250m/s = 220 jouli - acum este chiar interesant :grin: :grin: :grin: Nu mai spun pentru ce/cine este letala, intelegeti voi....

- si sunt si arme mai puternice.....

Acum, toate sunt clasificate ca arme de tir. Nu stiu ce implica folosirea lor in auto aparare. Ma gandesc ca daca o surubelnita poate fi folosita sa-ti aperi pielea, desi are alta intrebuintare, de ca nu ai putea folosi si o arma de tir?

Puch 280GE
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

mmm..Serghei..aia de care vb suna bine.. :grin: oate ti-o inapoiaza astia..

Eu oricum am un adevarat arsenal...nevasta tt impul zice..."maaaa numai la masini si arme ti-e gandul!!".. Ce sa-i fac?

Pai partea mishto este ca trebuisa tre3cuta pe permisul nevestei dar ea a uitat ..oricum a primit NUP asa ca inca mai mananc mancare calda...Pai daca nu iti plac fiarele si stai la femei este mai rau...

Vlad :g Corect..Pana la urma si masina este o arma,si caramida din pavaj....Multi au arme de arme dar stau cu ele in beci ,curata,lustruiesc ..maintrag in padurea lor proprie si personala sau de ce nu ,,in beci"....si nu au permis pt ele ..Cata vreme nu te dovedeste cineva estio negustor cinstit iar intr-o situatie de criza chiar nu te mai intereseaza consecintele atata timp cat plange ,,masa"...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare