Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

kit conversie EAS la arcuri pentru RR P38

danielsusanu

Postări Recomandate

Salutare tuturor! Sunt nou venit printre voi si as vrea sa ma prezint: ma numesc Daniel, sunt din Mehedinti si am un RR P38 din '98.

Din pacate am aceeasi problema ca toti posesorii de P38 si anume EAS ul e defect. Nu doresc sa il remediez ci as vrea sa ii fac trecerea la suspensie pe arcuri, cu un lift de cativa inch cat sa imi permita niste anvelope de 33, daca nu cumva sunt prea mari pt sistemul de directie.

As dori o indrumare catre un lift kit pe care sa l comand.

Multumiri anticipate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: kit conversie EAS la arcuri pentru RR P38

Salut,

E stiuta problema asta la P38, daca am fi fost in Anglia era mai simplu sa o repari.

Pentru inaltime standard,cred, am gasit kit-ul asta, http://cgi.ebay.co.uk/RANGE-ROVER-P38-A ... 3c9a167617

Daca vrei lift,merita incercate niste arcuri mai lungi, HD, vezi daca ei vand si doar flansele, arcurile cumparindu-le separat;pentru lift, s-ar putea sa ai nevoie de furtune de frana mai lungi sau cabluri pentru senzorii ABS.

Daca vrei sa repari sistemul incearca unul din produsele http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... ange+rover

Succes!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Multumesc pentru detalii. Am rasfoit site-urile astea

Cred ca pt gume de 33'' sunt prea multe modificari si voiam sa te intreb daca la arcurile standard pun niste flanse nu reusesc? as vrea sa o ridic la nivelul la care o ridica EAS ul pt modul off road, adica perinile umflate la maxim si sa ii pun ceva gume pe 16''.

Nu doresc sa fac off road extrem, vreau o masina cu un plus de siguranta pe care ti l confera o masina inlta.

Activitatile pe care le fac si in prezent cu masina sunt vanatoare si pescuit si daca e putin inaltata mi ar permite sa intru pe terenuri mai greu accesibile

Link spre comentariu

http://www.landyzone.co.uk/lz/f10/p38-e ... 82370.html

Incearca link-ul asta si vezi acolo si alte oferte , precum si opiniile celor ce au folosit kit-ul respectiv.

Alte opinii aici...

http://www.landyzone.co.uk/lz/f10/eas-c ... 54178.html

http://www.lro.com/forum/viewtopic.php? ... 854160013f

Eu nu as inalta mai mult decit poate kit-ul, s-ar putea sa pierzi din stabilitate.

PS-incearca sa-ti treci locatia la profil ca asa trebuie!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Nu renunta la suspensia pe aer. E pacat de masina.Eas se repara, este si interfata pentru calibrare suspensia EAS. IN general iti intra in avarie EAS si daca nu resetezi EAS asa ramane. Poate ai avut o valva blocata de la condens si ger, nu abandona asa usor.Am patit-o si eu de cateva ori dar mi-am pus interfata pe suspensia am resetat-o si gata.

Mai poti face un sistem simplu sa iti umfli pernele manual la vulcanizare si sa le lasi asa umflate. Daca nu sunt sparte le mai umfli odata la o luna .

Kit de conversie pe arcuri gasesti ieftin in state , dai search pe google.com ( nu pe .ro ) coil conversion kit

o suspensie pe perne de aer este INCOMPARABILA.

Link spre comentariu

Vizitator flobra

Salutare tuturor! Sunt nou venit printre voi si as vrea sa ma prezint: ma numesc Daniel, sunt din Mehedinti si am un RR P38 din '98.

Din pacate am aceeasi problema ca toti posesorii de P38 si anume EAS ul e defect. Nu doresc sa il remediez ci as vrea sa ii fac trecerea la suspensie pe arcuri, cu un lift de cativa inch cat sa imi permita niste anvelope de 33, daca nu cumva sunt prea mari pt sistemul de directie.

As dori o indrumare catre un lift kit pe care sa l comand.

Multumiri anticipate

Salut,

Sa sti ca si eu m-am gandit sa trec pe arcuri, dar am fost intrbat de niste amici care se dau cu masini pe hartoape " prietene ce vrei sa faci cu masina ? ". Daca te dai pe hartoape, namoale si alte nebunii nu prea ai ce sa faci cu perne, dar daca nu faci iesiri extreme cu ea este pacat sa treci pe arcuri. Suspensia este tot farmecul la masina asta...... Mai gandestete. Kitul te duce undeva la 2300RON daca il iei de aici si un pic mai putin dac il iei de afara, dar daca mai adaugi si transportul...... cam asta este. cat despre montat se gasesc bajeti. Piese pentru EAS gasesti o groaza pe net. Sincer parerea mea este ca daca te lasa pernele grav si te-ai saturat de bagat banuti in ele, atunci sa faci un pas de genul -- arcuri --.

Sa ai bafta...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare