razvanutza Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Salut, Sunt in cautare de 'utilaj' pentru 4x4: viewtopic.php?f=29&t=13058 Asa cum vedeti in postul de mai sus, am de ales intre cavaleria grea (Patrol, LJ, Mitsubishi) sau cea usoara (in special Suzuki). Intre multele optiuni, am gasit o Vitara din 98 in 4 usi, impecabila, la vreo 4000 eur, care mi-a placut foarte mult... Intrebarea mea este urmatoarea: Poate fi preparata o astfel de masinuta (kit inaltare, anvelope, etc.) incat sa ajung cat de cat la niste performante decente off-road? Daca da, cat ar costa o astfel de 'operatiune'? Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Suzuki Vitara 4 usi - pregatire off-road? salutare e si a mea vitara la vanzari,o poti vedea si incerca unde vrei daca cumperi o vitara si o vrei inaltata deasemenea te pot ajuta,la preturi decente dupa ce iei o decizie mai vorbim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Suzuki Vitara 4 usi - pregatire off-road? da se poate si cu o vitara in 4 usi sa ajungi la performante off road decente,si chiar si medii sau un hard mai mediu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Suzuki Vitara 4 usi - pregatire off-road? Salut, Intrebarea mea este urmatoarea: Poate fi preparata o astfel de masinuta (kit inaltare, anvelope, etc.) incat sa ajung cat de cat la niste performante decente off-road? Daca da, cat ar costa o astfel de 'operatiune'? Evident ca da! Cel mai bine spune aici cit bani vrei sa bagi in modificari si cam ce ai vrea sa modifici? Pentru off-road e mai buna o masina mai scurta (capacitate de trecere mai buna, greutate mai mica, etc.), dar daca ai familie vei descoperi curind limitarile de spatiu si poate ca o varianta lunga (LWB) e mai buna. Sa luam pe rind ce ai scris in celalalt topic: 1. Patrol. Intr-adevar sint masini deosebite cu reale abilitati off-road, chiar din fabrica (blocant spate). Insa motoarele sint cam mici pentru greutatea masinii. Varianta scurta pare mai echilibrata. Desigur exista si motoare mai mari, dar taxele sint prohibitive. Versiunea cea mai buna de motorizare ar fi un diesel aspirat de 4.2l care are un pic peste 100 de cai si care poti sa-l inmatriculezi pe BG linistit (are sub 120 kW). 3. Suzuki Vitara. Stock are punte fata independenta, deci nu e cea mai buna alegere pt off-road. Preparata, lucrurile stau altfel. Am vazut la Cupa Kamikaze o Vitara cu punti portal :grin: 4. Suzuki Samurai. Este o masina aproape exclusiv off-road. Mecanica simpla si robusta, nu prea are ce sa se strice. Preparata face minuni. Reversul e ca nu prea are taine cu notiunea de "comfort". Arcurile lamelare contribuie si ele la acest feeling. 5. Toyota LC. Buna, dar ai in vedere ca la Toyota nu exista piese aftermarket (nu ma refer la piesele pt modificari off-road). In consecinta fiabilitatea e ridicata, dar preturile sint (foarte) mari. Modelele noi de LC au de asemenea punte independenta pe fata. Alegerea mea persoanala: un Patrol Y60 scurt (versiunea "mare") sau un Samurai (versiunea "mica"). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Suzuki Vitara 4 usi - pregatire off-road? Salut, Intrebarea mea este urmatoarea: Poate fi preparata o astfel de masinuta (kit inaltare, anvelope, etc.) incat sa ajung cat de cat la niste performante decente off-road? Daca da, cat ar costa o astfel de 'operatiune'? Evident ca da! Cel mai bine spune aici cit bani vrei sa bagi in modificari si cam ce ai vrea sa modifici? Pentru off-road e mai buna o masina mai scurta (capacitate de trecere mai buna, greutate mai mica, etc.), dar daca ai familie vei descoperi curind limitarile de spatiu si poate ca o varianta lunga (LWB) e mai buna. Sa luam pe rind ce ai scris in celalalt topic: 1. Patrol. Intr-adevar sint masini deosebite cu reale abilitati off-road, chiar din fabrica (blocant spate). Insa motoarele sint cam mici pentru greutatea masinii. Varianta scurta pare mai echilibrata. Desigur exista si motoare mai mari, dar taxele sint prohibitive. Versiunea cea mai buna de motorizare ar fi un diesel aspirat de 4.2l care are un pic peste 100 de cai si care poti sa-l inmatriculezi pe BG linistit (are sub 120 kW). 3. Suzuki Vitara. Stock are punte fata independenta, deci nu e cea mai buna alegere pt off-road. Preparata, lucrurile stau altfel. Am vazut la Cupa Kamikaze o Vitara cu punti portal :grin: 4. Suzuki Samurai. Este o masina aproape exclusiv off-road. Mecanica simpla si robusta, nu prea are ce sa se strice. Preparata face minuni. Reversul e ca nu prea are taine cu notiunea de "comfort". Arcurile lamelare contribuie si ele la acest feeling. 5. Toyota LC. Buna, dar ai in vedere ca la Toyota nu exista piese aftermarket (nu ma refer la piesele pt modificari off-road). In consecinta fiabilitatea e ridicata, dar preturile sint (foarte) mari. Modelele noi de LC au de asemenea punte independenta pe fata. Alegerea mea persoanala: un Patrol Y60 scurt (versiunea "mare") sau un Samurai (versiunea "mica"). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Suzuki Vitara 4 usi - pregatire off-road? Salut, Intrebarea mea este urmatoarea: Poate fi preparata o astfel de masinuta (kit inaltare, anvelope, etc.) incat sa ajung cat de cat la niste performante decente off-road? Daca da, cat ar costa o astfel de 'operatiune'? Evident ca da! Cel mai bine spune aici cit bani vrei sa bagi in modificari si cam ce ai vrea sa modifici? Pentru off-road e mai buna o masina mai scurta (capacitate de trecere mai buna, greutate mai mica, etc.), dar daca ai familie vei descoperi curind limitarile de spatiu si poate ca o varianta lunga (LWB) e mai buna. Sa luam pe rind ce ai scris in celalalt topic: 1. Patrol. Intr-adevar sint masini deosebite cu reale abilitati off-road, chiar din fabrica (blocant spate). Insa motoarele sint cam mici pentru greutatea masinii. Varianta scurta pare mai echilibrata. Desigur exista si motoare mai mari, dar taxele sint prohibitive. Versiunea cea mai buna de motorizare ar fi un diesel aspirat de 4.2l care are un pic peste 100 de cai si care poti sa-l inmatriculezi pe BG linistit (are sub 120 kW). 3. Suzuki Vitara. Stock are punte fata independenta, deci nu e cea mai buna alegere pt off-road. Preparata, lucrurile stau altfel. Am vazut la Cupa Kamikaze o Vitara cu punti portal :grin: 4. Suzuki Samurai. Este o masina aproape exclusiv off-road. Mecanica simpla si robusta, nu prea are ce sa se strice. Preparata face minuni. Reversul e ca nu prea are taine cu notiunea de "comfort". Arcurile lamelare contribuie si ele la acest feeling. 5. Toyota LC. Buna, dar ai in vedere ca la Toyota nu exista piese aftermarket (nu ma refer la piesele pt modificari off-road). In consecinta fiabilitatea e ridicata, dar preturile sint (foarte) mari. Modelele noi de LC au de asemenea punte independenta pe fata. Alegerea mea persoanala: un Patrol Y60 scurt (versiunea "mare") sau un Samurai (versiunea "mica"). Foarte clar si la obiect. Multumesc. Intr-adevar pe lista scurta au ramas cele 2 modele, problema e ca nu am gasit prea multe 'utilaje' la vanzare in categoria asta (in special Patrol scurt). La momentul actual am vazut un Patrol lung preparat, dar cam vechi (86') si maine (marti) vad un Samurai. Asa cum spuneam si in topic, as prefera sa aiba deja dotari minime de offroad, deoarece doresc sa intru in paine (a se citi noroi) cat mai repede... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate