Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut sfaturi pt adaptarea unui safari de 4,2 pe un 2,8 Y60

soimu

Postări Recomandate

va rog sa ma ajutati cu sfaturi, linkuri, idei noi

am luat si montat un safari de 4,2 pe un y60, care are motor de 2,8

original imi trebuia si o carcasa de filtru care sa aibe o iesire spre contraaaripa(daca luam snorkel de 2.8), dar nu am asa ceva

unii am vazut ca au modificat in nterior carcasa de filtru de aer si au pus inauntru filtru sport, cu o teava de adaptare, dar cum nu prea ii gasesc, nu stiu dimensiunile la aceasta piesa si nici ce filtru K&N imi trebuie

va rog sa ma ajutati cu informatii

multumesc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: caut sfaturi pt adaptarea unui safari de 4,2 pe un 2,8 Y60

1. Inchizi/capacesti priza de aer originala aia ovala.

2. Tai pe lungul carcasei de filtru, pe directia gaurii din contraaripa la diametrul tevii (7-8cm)

3. Iei un stut de teava si il sectionezi (pe lung) pe 1/2 din lungime

4. Sudezi toata tigania peste carcasa, capacesti jumatatea de teava, vopsesti, cuplezi la flexibilul snorkelului si bafta.

Acelasi lucru este valabil si pentru chinezariile care cica merg pe Y60 ... de parca toate ar fi cu motor 4.2 disel sau benzina. De ce oare originalul costa dublu' ptr 2.8 ?

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Filtrul K&N care potriveste perfect in carcasa de RD28T se intituleaza RR-3002

Vezi cat e diametrul pe care se monteaza respectivul filtru si atat faci teava pe care o sudezi pe capacul carcasei, pe interior.

E simplu si usor de realizat. Nu ai vazut cum am facut eu la Patrolul cu motor de 2.8 ?

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Filtrul K&N care potriveste perfect in carcasa de RD28T se intituleaza RR-3002

Vezi cat e diametrul pe care se monteaza respectivul filtru si atat faci teava pe care o sudezi in capacul carcasei, pe interior.

E simplu si usor de realizat. Nu ai vazut cum am facut eu la Patrolul cu motor de 2.8 ?

degeaba am vazut eu cum ai INCEPUT sa faci la al tau, ca pe cand mi-a trebuit datele exacte tu erai dat disparut

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Daca ti-am spus ce filtru sa-ti iei, de ce date exacte mai ai nevoie ?

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare