Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurgere suspecta de apa motor

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Azi am vazut ca imi curge apa sub masina,picatura mare,am controlat instalatia si nui am vazut nimic care sa-mi atraga atentia.Apa se scurge exact unde se inbina priza de la cutie cu blocul motor dar nu se vede pe unde se prelinge.Am mai avut probleme cu apa pe la dopurile din bloc care sunt dinn aluminiu si au corodat,probleme pe care le-am rezolvat cu poxipol.

Acuma va intreb dc nu cumva este un dop exact in spatele blocului si nu il vad din cauza cutiei.Sper ca nu cumva sa fie ceva mai grav si aici ma refer la bloc motor spart.Culmea este ca nu a cedat la Peris unde m-am tavalit si nici in cei 500 km dus-intors de acolo.

Astept vesti de la voi.Ms.anticipat pt raspunsurile care vor aparea.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scurgere suspecta de apa motor

Vezi sa nu curga apa aculmulata la Peris pe la orificiul de purjare a apei din carcasa ambreiajului. Am sa pun maine si o poza cu pozitia "obiectului".

Apropo, e apa sau antigel?

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

As vrea eu sa fie apa de la Peris dar nu este.Aveam apa in masina pt ca abia ce i-am pus termostatul si vreiam sa vad cum lucreaza si urma astazi sa-i pun antigel dar se amana pana la rezolvarea problemei.Astazi a curs toata apa din masina si cand i-am babat apa a inceput iar sa curga deci este clar ca este apa din instalatie dar ma ingrijoreaza ca apa curge in spatele motorului si nu vad pe unde.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Mai ai aerisirea ridicata din puntea fata? Poate apa doar se prelinge pe acolo ...Si sigur e apa? Ai spalat masina recent cu apa calda? Poate sa fie condens ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mai ai aerisirea ridicata din puntea fata? Poate apa doar se prelinge pe acolo ...Si sigur e apa? Ai spalat masina recent cu apa calda? Poate sa fie condens ...

Sigur nu din moment ce am ramas fara apa in instalatie iar cand am completat a inceput sa curga iar.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Am identificat scurgerea :banana este de la un dop de gheata din spatele blocului care este mascat sub volanta-care volanta se afla in carcasa ambreiajului.Pt a avea acces la acel dop am un deranj cam mare(cutie dat jos,ambreiaj,volanta) si daca tot umblu acola o sa schimb si placa de ambreiaj si rulmentul de presiune.

Poza atasata mai jos este facuta de la un bloc motor din curtea lui Cos pt ca al meu urmeaza sa fie programat la mecanic.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare