camsonat Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) Aseara am ramas fara ambreiaj. Pedala a ramas la fund definitiv. Am vazut balta de rigoare sub masina si m-am tirit cu treapta a doua pina acasa. Azi am facut ceva investigatii si am descoperit ca a pierdut lichidul pe linga burduful ce protejeaza pistonasul de praf. Nu-mi dau seama daca a iesit pistonul sau alceva decit dupa ce demontez ansamblul. Voi cumpara intii un set de garnituri si mai vad ce urmeaza. Intrebarea mea este: de ce s-a intimplat asta? Pot fi uzate excesiv discul/placa sau e simpla uzura a garniturilor? Nu a patinat citusi de putin niciodata. http://s608.photobucket.com/albums/tt16 ... t=1093.jpg http://s608.photobucket.com/albums/tt16 ... t=1094.jpg Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cilindru ambreiaj daca e ovalizat cilindrul receptor poti cumpara o gramada de ganituri....intai il demontezi....vezi cum arata pe dinaubtru si abia dupa aceea pleci la targuieli....... personal eu as fi schimbat cilindrul receptor cu unul nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cilindru ambreiaj Un pistonas de ambreiaj la Patrol e 150 lei nou! Eu zic ca merita afacerea nu poate fi mai scump pt a ta si macar scapi de griji! Nu e din uzura din placa sau ambriaj e dus pistonasul! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cilindru ambreiaj Multumesc pentru raspunsurile rapide. Am cumparat deja un cilindru nou (dupa VIN) dar dupa ce am facut pozele am vazut ca e diferit si miine-l duc inapoi. Sper sa-l gasesc pe stoc pe cel care-mi trebuie la alt furnizor. Din poze tija nu pare sarita ceea ce ma face sa cred ca nu a efectuat o cursa prea lunga si a iesit pistonul. Sper sa scap fara disc/placa si altele. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cilindru ambreiaj Am cumparat alt cilindru nou la 1/3 din valoarea primului, l-am schimbat si am scapat de belea. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roland Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Cilindru ambreiaj am patit exact acceasi chestie la Y60-ul meu, mai stii de unde ai luat cilindrul ala ala ieftin bun ? Infantry - y60 rd28t scurt Cavalry - y61 td42 long ... e pe vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Cilindru ambreiaj Cilindrul "slave" l-am luat de la Unix. A implinit un an si nu a facut figuri. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate