requin Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 De 2 zile tot citesc articole despre injectie cu propan si sunt tot mai atras de ea... Majoritatea articolelor spun ca vei avea o marire de cai putere si cuplu intre 20 si 40%. Probabil ca daca e sa o fac ma multumesc cu 30% caci nu vreau sa sar calul si sa vad cum se indoaie capota cand sar pistoanele in sus. A incercat cineva asa ceva? Aveti careva feedback serios despre aceasta modificare? Pe dincolo vad ca e la moda... Mai ales la TDI-uri. Sunt si cativa care spun ca-ti papa motorul dar 90% din articole sunt pro nu contra. Cam ce am gasit eu(in mare) Injectarea de propan este introducerea de propan gazos în priza de aer a unui motor diesel, în scopul de a atinge mai mult? putere, economie sau ambele. Se compara cu injectarea de NOS la vehicule cu benzina, de?i utilizarea corecta de propan pe un motor diesel va avea ca rezultat de fapt o mai buna func?ionare a motorului, f?r? efecte pe care N2O le are asupra motoare pe benzina(adica nu-ti face motorul BUM!). Ajuta la o mai buna ardere a motorinei si ai o crestere de putere de 20-40% dupa cum spuneam mai sus. Nu ca as vrea sa particip la liniute cu un 3.0TDi dar cine are 4x4 diesel stie ca e foarte distractiva masina PANA cand ai de depasit pe cineva... Ai atunci simti nevoia de un ceva care sa dea un sut in dos motorului si sa-l trezeasca... Azi am simtit pe pielea mea ce inseamna (cu adevarat) puturosenia unui motor diesel(chiar daca e turbo) la un 4x4 cand depaseam un tir si daca domnisoara din X5 nu era amabila sa franeze acuma scriam din sectia de reanimare, si eu si ea si tiristul! :ha: Multumesc pe aceasta cale simpaticei domnisoare care a avut nu doar bunul simt ci si inspiratia de a frana(recunosc, trebuia sa nu ma bag da acu`... nu cred ca e cineva aici care sa nu o fi comis in trafic macar odata). Tot pe aceasta cale anunt ca prostia la volan nu are scuza si nici nu caut una... [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... eu cred caa ORICE asemenea tip de modificare, duce la scurtarea vietii motorului si complica viata inutil ar fi mult mai usor sa iti schimbi masina cu una mai puternica sau sa stai in spatele tirurilor daca nu ai cu ce...(si eu stau cu mastodontul, 90km/h e suficient) personal nu cred ca merita forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... sunt convins camerge dar ci instalatie pregatita de asa ceva este ca matematica ....cata motorina cat propan + aer trece si se amesteca si face bum in piston... trebuie doar instalatia... sunt convins ca aici nefiind piata nimeni nu a adus asa ceva. Nu incerca asa ceva cu instalatiii empirice decat daca doar ai ceva informatii in privinta adaosului adica cantitatii car etrebuie introdusa in galerie. Presiune si diametru duza= cantitate de gaz......Propanul atentie este altceva decat cel livrat la benzinarii pentru masina. Are putere calorica mai mare , butelia este mai groasa deoarece are presiune mai mare .......si nu stiu cate siguranta ai la exploatare .Adica ar trebui sa fie o instalatie omologata de mers pe drumuri publice macar afara. Nu ma intelege gresit garniturile trebuiesc ssa fie de un anumit fel prinderile si conductele de asemenea , indicatoarele , la fel, electrovalvele si valvele de siguranta ...sunt multe asemenea obiecte in intslatie care o fac sigurab in exploatare. Si mai trebuie avut in vedere ceva avand presiune mai mare ,,,,vine iarna si imediat se formeaza cheata la ventile si se blocheaza. Cum iti spuneam trebuie bine documentat si ales un prototip . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... Ca sa stea lumea linistita: nu a de gand sa tziganesc o instalatie de propan pe o masina in care am bagat(cu tot cu pretul de cumparare) aproape 13.000 de euro, nu-s chiar asa de instarit incat sa mi se rupa daca rup motorul ala in 2 :). Daca e sa montez o astfel de instalatie o sa o fac in ungaria sau undeva in europa, la un service care stie cu ce se mananca. Vroiam doar sa vad daca cineva aici e in tema cu aceasta instalatie si eventual sa schimb opinii. Soimule... nu e vorba de luat una mai puternica, am si masina de strada DAR cand merg la cabana de ex. nu pot baga masina de strada pe forestiere care au santuri de 20-30 cm ca acolo o las, ingropata in namol :). Nici nu-mi prezinta idea de a lasa jeepul undeva in padure la intrarea pe forestier si sa ma duc pana acolo cu masina mica si acolo sa fac schimb... Ca doar nu am luat 4x4 sa-l tin in padure si sa-l folosesc ocazional cand merg la munte. E drept ca daca nu ai ce ce nu te bagi dar sunt momente cand chair trebuie. Si nu e vorba doar de tiruri si stat dupa ele, e vorba in general de puturosenia masinilor 4x4 diesel. Nici cu un patrol diesel nu cred ca faci mai multa treaba, sau cu un pajero diesel... Diesel e diesel la 4x4, putoare puturoasa iar eu caut modalitati sa mai trezesc la viata dihaniile astea. Sigur as putea pune un turbo de tir care sa intre la 900rpm si sa-mi rupa rotile cand cupleaza dar nici aia nu-i treaba, e tot o tiganie... In plus nu vreau 4x4 pe benzina, imi place dieselul in namol, nu are cai multi si urca mai alene pe deal dar urca sigur! Am vazut diferenta clara in teren intre diesel si benzina si declar cu mana pe inima ca nu as da motorina pe benzina cand vine vorba de offroad. (acuma o sa apara benzinarii sa sara in sus ca benzinarele sunt reginele offroadului da n-au decat, ce e demonstrat e demonstrat cel putin pt. mine.) Propanul imi parea o solutie de bun gust. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... astea sunt sistemele.... poti sa il pui...cu motorul nu o sa ai prea mare bataie de cap, dar daca il folosesti in OffRoad o sa rupi tot ce inseamna transmisie incepand cu Grupurile... astea sunt bune doar la LINIUTE..... ti-l montez destul de repede, am mai facut-o.... dar NU este pt OffRoad !!! pret estimativ 7.000 RON / KIT-ul complet. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... omul vrea propan nu nos...pt benzinare cred ca e o diferenta suficienta incat sa fie alta discutie reqine...GARANTEZ ca patrolul de 2.8 e mai puturos decat diselul tau, asa ca nu ramane decat sa te adaptezi tu, eu am facut-o si prefer batraneste siguranta si consum mic decat pedala sport risc si consum mare. in fond la sfarsitul drumului castigul nu poate fi prea mare sau poate fi chiar decisiv, eu sa ajung si altul ...deloc ma rpog ca si ideie cred ca e buna a ta, dar pret plus suprasolicitare motor...cred ca nu merita ce poti face mai ieftin sa cauti sa montezi un regulator manual de presiune la turbo si cand e cazul si musai nevoie sa intervii si sa ii dai tu cum vrei am fost cu bucur odata cu un patrol 33 cu turbo modificat asa motorul ala in principiu e cam mortaciune, dar cand dadea tata bucur de intrerupator, pleca masina pe panta de 40 grade de pe loc de parca era un benzinar de 5000cc apoi am inteles ca inainte de tatul de 2006 i sa stricat jucaria si un mester a "pus-o pe direct" bucur sa jurat ca in viata lui nu a vazut o masina cu asa kraft pe sosea sau pe teren din pacate motorul a rezistat doar 3 zile, dar ce zile.... si acum lacrimeaza cand isi aduce aminte (e si de la batranete) deci probabil ca acolo trebuie sa gadili si nu sa instalezi propane suplimentare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... Bineinteles ca se poate , sint chiar si diesel pe gaz , cu injectie de motorina in antecamera . Dar , in cazul unei sarcini partiale , la o supapa care nu inchide ( daca nu ai , vei avea cu siguranta , pt ca e uzura normala ) , ai sansa sa aprinzi colectorul de admisie , fapt care o sa sufoce motorul , (nu sare in aer , gazele vor trece prin motor) , chiar atunci cind schimbi viteza (odata tot o sa vrei sa schimbi....si poate nu mai vine aceeasi domnisoara - sa te duci la ea si sa-i plimbi catelul in fiecare zi , ca de se pierdea cu firea , regretele nu ajutau la nimic ) Ideea e mareata , am discutat-o pe larg cu meseriasii de la GPL , care stiau cam de toate , de la gaz metan pina la NOS . -instalatia : cit de complicata vrea clientul , softul la cerere ; -cresterea de putere : variabila necunoscuta ; - turatia fara sarcina : inadmisibila (daca sare din viteze , nu vei avea timp sa reactionezi ); - supraincarcarea termica ; inadmisibila , se topesc pistoanele din aluminiu , in zona unde frontul de flacara si unda de presiune atinge calota pistonului (un italian zicea ceva de pistoane cu capul armat cu fibre ceramice si cu insertii metalice in zona boltului ) - uleiul : variabila necunoscuta , dupa unii-ulei pt 2T, schimbat ff des , dupa altii-cel mai bun posibil , chiar 10W50 ; Pretul, nu exagerat , la instalatie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... http://www.dieselperformanceproducts.co ... fopack.pdf Documentatie gratis si preturi modice...700 USD. Bafta! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... poate nu mai vine aceeasi domnisoara - sa te duci la ea si sa-i plimbi catelul in fiecare zi , ca de se pierdea cu firea , regretele nu ajutau la nimic Ooo stiu multi, de fapt stiu putini care nu i-ar plimba dansei cainele la cum arata(la cum arata ea nu cainele!) :ha: Multam tuturor de sfaturi, soimu, cum ziceai ca se pune turbina pe direct? :grin: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Injectie propan... idea e sa plece de la turatie 0 turbina, adica sa nu cupleze doar de la 1200 rpm ci de la relanti incredibil ce power e intr-un motor cu turbina totul e sa nu o folosesti mult RECUNOSC ca nu am inteles 100% cum se face, asa ca o sa rog pe cei care se pricep sa intervina oricum, cu cat e sistemul de propan iei motor nou peste 100k km si tot e mai bine in caz de ce e mai rau, ca banuies ca nu vrei sa mergi ca si bucur... blana tot timpul (nu ca nu ar fi placut, dar costa) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate