atar Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Am o cunostinta care are un Disco2 si i s-a spart un furtun de la rezervor. I-au zis la un service in Bucuresti ca e o problema frecventa la Disco pentru ca acel furtun freaca de nu stiu ce margine. Stie cineva despre ce furtun poate fi vorba si cam cat ar costa si unde? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Problema furtun rezervor Disco2 Am patit si eu asa ceva. La mine s-a rupt pe retur. Intr-un loc unde nu ajungeam usor. Daca sunt furtunele din pompa care duc la rezervor sau la motor atunci vin in set. La Disco 2 trebuie sa schimbi toata lungimea de la pompa pana la motor pentru ca nu sunt intrerupte. Se prind in cleme pe sasiu si freaca de articulatii si alte alea. Soluutia mea : am gasit unde era fisurat. Am cumparat un cuplaj de dimensiunea potrivita, am taiat si l-am pus. Rezolvat. Cuplajul despre care vorbesc de obicei este folosit de tiristi pentru furtunele de aer sau motorina. (Sunt rezistente la presiune mare). Arata ca un furtun mic cu doua capete albastre. Cand introduci un capat tragi concomitent intr-o parte si in cealalta. Are niste cleme (tzepi de metal) care prind furtunul tau rupt si se infig in el. Aceasi operatiune se face si la celalat capat. Eu l-am cumparat de la un magazin cu piese pentru camioane. Au mai multe marimi. Si merge si pentru aer si pentru combustibil. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate