mickey3 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 nu stiu la voi daca merge ,da la bine in aproape toate topicurile nu merge sa vad pozele ...la astea de s au postat de o zi doua mai vad ce si ce ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: nu vad pozele ! idem unele se deschid dar majoritatea nu se pot viziona schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: nu vad pozele ! s-a mai discutat.....s-a schimbat serverul si unele poze au ramas pe cel vechi, cu timpul urmand sa se mute si acelea. Parca asa am citit. "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: nu vad pozele ! s-a mai discutat.....s-a schimbat serverul si unele poze au ramas pe cel vechi, cu timpul urmand sa se mute si acelea. Parca asa am citit. Un user mai nou care se pare ca citeste forumul mai mult decat cei mai vechi. :h5 Inca se mai lucreaza la mutarea atasamentelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate