Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

zgomot in 4x4

mughyta

Postări Recomandate

Salut. Duminica am scos Luaz-ul la noroi. Totul a mers bine pana cand am cuplat si spatele(automat s-au cuplat si reductoarele) si a inceput sa se auda un zgomot, ca un carait, la planetara de pe dreapta fata. Dar asta numai cand era in sarcina. Mergeam 1 metru, caraia, se oprea,mergeam 1 m, la fel. Asta numai in 4x4 si in rampa cu namol. Cand am coborat( tot in 4x4) nu am mai avut probleme.

Imi puteti spune,va rog,unde ar fi problema?

Multumesc! :cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: zgomot in 4x4

Din reductor. Desfa-l si ai sa vezi un rulment varza, care "se cracaneaza" si astfel rotile dintate din reductor scapa. Nu se aude oarecum violent acel zgomot? Ca si cum s-ar rupe nitel masina?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Re: zgomot in 4x4

Din reductor. Desfa-l si ai sa vezi un rulment varza, care "se cracaneaza" si astfel rotile dintate din reductor scapa. Nu se aude oarecum violent acel zgomot? Ca si cum s-ar rupe nitel masina?

Ceva de genul asta.nu sunt expert, dar se aude urat si masina nu mai trage. Pana acum nu a facut.Ce-i drept nici nu am fortat-o ca acum.Multumesc pt sfat

:cl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare