Vizitator inspektah Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Salut! Exista asa ceva pentru modelul asta?in caz ca nu, se poata adapta de la un model mai vechi?Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Din care stiu eu stabilizatoarele de directie (telescopul) se folosesc la masinile cu punte rigida ceea ce nu ii cazul la Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Asa stiam si eu... dar de ce iti trebuie? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Se poate pune si pe punte independenta, insa trebuie ceva modificari minore si adaptari. Partea fixa se prinde de lonjeron/traversa, iar cea modila de bara intermediara de directie. De exemplu, cineva din R.Moldova a pus pe un Aro 244 un telescop de directie de la nusht ce camion... Avantajele... sunt multe, dez-avantajele... O zi, doua de munca. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator inspektah Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) In offroad cam fuge rau volanul,se misca destul de mult (greu de stapanit),iar pe pietre nu mai zic.(in volan simti cam orice)Ar fi fost bine daca la modelul asta ar fi pus directie electro-hidraulica.Manevrabilitatea a fii mult mult imbunatatita.imi cer scuze de exprimare.La modelul vechi de paj se putea pune parca.As putea apela la un service ? exact ce zice ala in film de aia am nevoie :) http://www.youtube.com/watch?v=IA_yR75BwVI. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Nu ar fi rau... cand o sa am timp o sa ma bag si eu pe sub masina sa vad daca ar fi loc de asa ceva si daca da, cam cum s-ar putea "inventa" suportii... nu e mare filozofie si ar fi bun daca s-ar gasi si "solutia constructiva". Cu siguranta te va ajuta cineva de pe aici ca multi "surubaresc" cu talent. Tine-ne la curent. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) vorbim de "amortizor de directie" ? daca da, atunci nu vad de ce sa nu se puna si pe Mitsu... adica eu am, stiu ce inseamna cu el si fara el... inseamna ca trebuie sa il dau jos, ca pe Mitsu nu se pune? hihihi cat despre montaj: da, asa este montat si la mine, o prindere pe lonjeron (sudat un U in care intra capul amortizorului, iar al doilea capat prins pe bara de directie, fara sudura). autor: cristiblondu opera are deja 3 iesiri serioase (cupa kamikaze, luana, peris) asa ca pot spune "coafura rezista" iar diferenta intre "fara amortizor" si "cu amortizor" este mare... foarte mare. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator inspektah Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Da ,de amortizor de directie e vorba.Ma poti indruma cu cine sa vorbesc sa ma ajute in instalare,modificare,cumparare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Eu am pe Mitsubishi-ul meu montat un amortizor de directie si pot spune ca nu imi mai sare volanu nici cu 33'-urile, doar ca treaba trebuie facuta BINE i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator inspektah Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Ma poate indruma cineva cu cine sa vorbesc sa ma ajute in instalare,modificare,cumparare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) daca esti la Bucuresti poti sa iei legatura cu : Nike sau CFantana.... (de aici de pe forum). i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) vorbim de "amortizor de directie" ? daca da, atunci nu vad de ce sa nu se puna si pe Mitsu... adica eu am, stiu ce inseamna cu el si fara el... inseamna ca trebuie sa il dau jos, ca pe Mitsu nu se pune? hihihi cat despre montaj: da, asa este montat si la mine, o prindere pe lonjeron (sudat un U in care intra capul amortizorului, iar al doilea capat prins pe bara de directie, fara sudura). autor: cristiblondu opera are deja 3 iesiri serioase (cupa kamikaze, luana, peris) asa ca pot spune "coafura rezista" iar diferenta intre "fara amortizor" si "cu amortizor" este mare... foarte mare. am dat si eu cu carioca... citeste si tu tot postul cu atentie, ca ai detaliile in el :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator inspektah Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Multumesc @schultz @sese.Incerc intai cu userul cristiblondu.Va tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Salutare, Incearca intai cu Nike sau Cristiblondu si daca nu-ti rezolva ei problema mai da-mi un PM si o rezolvam. Problema e ca sunt foarte ocupat dar o putem rezolva pana la urma. O seara buna :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator inspektah Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Mi-a dat pm cristiblondu.A zis ca pe luni.Sper sa se poata monta. Multumesc,seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Mi-a dat pm cristiblondu.A zis ca pe luni.Sper sa se poata monta. Multumesc,seara buna Sa ne anunti daca esti multumit de modificare si daca se merita. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Mi-a dat pm cristiblondu.A zis ca pe luni.Sper sa se poata monta. Multumesc,seara buna Sa ne anunti daca esti multumit de modificare si daca se merita. Iti spun din experienta proprie ca merita ,iar in momentul in care montezi cauciucuri gen 32', 33... se simte diferenta i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Stabilizator directie Pajero ns (v 80) Cu amortizor este mult mai bine pe teren accidentat. Prima data cind am mers la o prieteneasca am simtit fiecare piatra trecuta cu roata in volan chiar de citeva ori mi-a sarit volanul din mina. Acum singura problema este cind iei viraj pentru ca trebuie sa tragi mai mult pentru ca se compenseaza cu deschiderea amortizorului. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate